Dent Perfect Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In februari 2026 een afspraak gemaakt in Lelystad. Ze hebben gekeken wat is moest gebeuren om mijn gebit geheel te renoveren. Het werd mij aangeraden om de behandeling in Turkije te laten plaatsvin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanwege parodontitis en roken(gelukkig gestopt) moest ik aan compleet nieuw boven en onder gebit. Na hele dure onderzoeken bij Kliniek voor Paradontologie advies nieuw boven en onder klikgebit. In Ne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via een buurman van Arkin met elkaar in contact gekomen en na het eerste onderzoek een behandelplan gemaakt voor een volledige prothese!!Voor het eerste deel naar Istanbul waar ik door chirurg Cihan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een ongelukje in het verleden mijn voortanden afgebroken. 25 jaar geleden facings laten plaatsen. Deze waren nu aan vervanging toe. Na een lange zoektocht kwam ik uit bij Arkin, Dent Perfect Lelyst... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nieuwe smile

Liep al heel lang te tobben met mijn gebit. Had ondertussen veel geld gekost en alleen maar ellende!

Zag een advertentie van Dent Perfect, kon die zaterdag al gelijk terecht voor een gratis intake.
Woon in Schiedam en ze zitten in Lelystad, maar dat had ik er wel voor over een stukje rijden.

Had zoveel goede recensies gelezen! Vond het al een groot voordeel dat je voor controle gewoon daarheen kan gaan.
Zoveel mensen zijn negatief over je tanden laten doen in Turkije, maar in Nederland kunnen ze daar nog wat van leren!!!

Meteen een goede klik met Arkin👍

Mijn voorstel was haal alles er maar uit. Hij zei dat het nog meeviel en dat ze er iets moois van gingen maken.
Er is toen een heel behandelplan voor me opgesteld.

Eindelijk nu 1 augustus voor het eerste gedeelte geholpen door Dr Cihan in Istanbul, hele aardige man en spreekt goed Engels. Goed advies gekregen. Nergens pijn van gehad.
Hij heeft 2 implantaten geplaatst, die moeten nu eerst 3 mnd genezen. Mocht 8 augustus nog een keer voor extra controle langs komen, super geregeld allemaal door Arkin!

Kijk nu al uit naar november, kan mij niet snel genoeg gaan nu!
Dan plaatsen ze overal de kronen, heb ik eindelijk een mooi gebit waar ik al zolang op wacht!!!

9 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

it all started in Lelystad I had a…

it all started in Lelystad I had a pre-screening done and a treatment program was presented to me. a week later I had my first visit with my anus , cleaning my teeth on the second visit my teeth were cut and temporary ones were put in when the actual teeth came from the laboratory I got my 3rd visit and now I can enjoy a new smile . the treatment was painless the doctors had a lot of work on my smile but they did it. I cordially greet the whole dent perfect and I recommend this clinic. ❤️

31 juillet 2023

Fijn traject gehad

Erg easy going traject gevolgd, van net twee maanden. Vlotte vervolg afspraken gehad.

Behandeling in NL uitgevoerd, fijn ontvangst, goede uitleg over het hele traject, behandeling fijn verlopen. Tandarts met veel kunde.

30 juillet 2023

Supertevreden !

Na het consult in de hele mooie en moderne praktijk van Dentperfect in Lelystad heb ik een goed gevoel overgehouden. Mijn wensen werden gehoord en er werd geluisterd naar wat ik graag zou willen. Een paar maanden later was het zover en reisde ik af naar Antalya voor een complete gebitsrenovatie met de beste kwaliteit kronen van zirkonium. In een hele mooie en moderne praktijk werd ik gastvrij ontvangen. De tandarts ter plaatse was erg professioneel en heeft niet bespaard op de juiste verdovingen en stelde mij op het gemak. Tevens heeft hij mij door het hele proces heen geloodst. Weinig pijn ervaren. Het resultaat is echt heel erg mooi geworden. Mijn ervaring met deze tandarts is dat hij alleen voor het beste resultaat gaat, erg gepassioneerd is, en geen zaken snel wil afhandelen. Ook beschikt de praktijk over modernere apparatuur dan mijn eigen tandarts in Nederland. Zoals een 3d scanner die je gebit scant en dat beeld gaat naar de tandtechnicus..De nazorg vindt in Nederland plaats bij Dentperfect. Ook krijg je 5 jaar garantie.

3 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Me tanden stonden allemaal scheef boven…

Me tanden stonden allemaal scheef boven en 1 was er compleet uit. Nu heb ik me tanden laten doen bij dent perfect en het is nog mooier geworden dan ik ooit verwacht had. Super tevreden over de service en alles wat erbij kwam kijken.

1 juin 2023

Ik kan weer lachen.. :-)

Ik was onzeker over mijn gebit. Mijn tanden stonden wat scheef en ze waren ook niet helemaal wit. Met Dent Perfect samen heb ik gekozen voor facings en ben ik naar Turkije gegaan omdat de behandeling daar veel goedkoper was.

Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met het resultaat en kan ik weer onbezorgd mijn glimlach laten zien.

20 juillet 2022

Goed service!

2 implantaten en kronen geplaatst, nergens last van.. bedankt jongens

21 mars 2020
Logo de Dent Perfect

Réponse de Dent Perfect

Bedankt voor de review Peter, veel succes met de nieuwe tandjes :)

Toch gedaan geen spijt!

Na heel lang overwegen heb ik mijn gebit laten renoveren door Dent Perfect, was geen makkelijk proces. Vooral de Sedatie verdoving heeft geholpen om mijn angst te overwinnen, niets gezien niets gevoeld tandartsen hebben zich 200% voor ingezet en ben tot heden zeer tevreden.

21 mars 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus