Dental Clinics Avis

1 175
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima behandeling, precies zoals het hoort. Alles werd duidelijk uitgelegd in simpele en begrijpelijke taal. Er was goed overleg over de behandeling en het gewenste resultaat. Zeer tevreden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Plotseling kies afgebroken met hele grote vulling er nog in. Heel groot gat. Volgende ochtend gebeld met Dental CLinics Den Haag. Zeer begripvol en gingen kijken wat er mogelijk was.Kon dezelfde... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Hygiéniste dentaire
  6. Parodontiste spécialiste des implants dentaires
  7. Urgences dentaires

Écrit par l'entreprise

Bij Dental Clinics voelen we ons verantwoordelijk voor jouw lach. Wij zien graag dat je met een lach naar de praktijk komt én met een goed gevoel naar huis gaat. Daarom zorgen wij voor de beste behandeling en de meest prettige ervaring. We vinden het belangrijk dat je gebit in goede gezondheid verkeert. Een gezonde mond draagt immers bij aan je algehele gezondheid. Daar zet iedereen bij Dental Clinics zich dagelijks voor in. Wij bieden zorg die aansluit op jouw persoonlijke wensen en behandelbehoeften. Daarbij betrekken we je in het opstellen van jouw behandelplan en zijn we helder over eventuele risico’s en kosten. Voor ons is er niets mooier dan jouw lach. In het team op de praktijk werken de tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten nauw samen. Zo hebben we alle mondzorg onder één dak en kunnen we je steeds de juiste zorg en aandacht geven. En ben je bang voor de tandarts, dan houden we er zeker rekening mee. In veel van onze praktijken werken ook tandartsen met affiniteit voor angstbegeleiding. Daarnaast kun je bij twee van onze praktijken onder volledige narcose worden behandeld. Elk team is goed opgeleid en kennis en kunde worden gedeeld. Uiteraard zijn hygiëne en veiligheid binnen de praktijken van het hoogste niveau. We bieden je de beste tandheelkundige zorg voor de tarieven die door de overheid (NZa) zijn vastgesteld. Naar de tandarts wanneer jou dat schikt? Bij veel van onze praktijken kun je zelfs op zaterdag of in de avonden terecht. Onze teams staan graag voor je klaar. Bij pijn kun je als patiënt vaak dezelfde dag nog terecht.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 175)

217 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Klantgerichtheid 0

Bedrijf stuurde in het verleden een herinnering van een afspraak een dag van te voren. Zijn ze mee gestopt. Schijnt nogal moeilijk te zijn om dat te automatiseren. Heb de vestiging gemeld dat mijn kinderen geen afspraak mogen maken,omdat het Dan misgaat omdat er geen herinnering wordt gestuurd. Toch weer gebeurd en weer een rekening voor niet Komen opdagen.
Klantgerichtheid 0. Denken gewoon gratis geld.

2 octobre 2026

Vriendelijk en deskundig

Altijd word ik goed en vriendelijk geholpen door Malou Remijn. Vroeger altijd angst voor een tandartsbezoek, dat is gelukkig over. Ook is ze goed met kinderen, mijn dochter van 6 gaat altijd graag naar de tandarts. Door de tips veel minder tandproblemen dan vroeger.

Ook de rest van de collega's (assistente en de dames aan de balie) altijd vriendelijk.

29 septembre 2026

Prima behandeling

24 septembre 2026

Slechte dienstverlening

Slechte dienstverlening en bijzonder slechte telefonisten. Geen goede voorlichting gegeven voor een ingrijpende behandeling en geven niet thuis als je belt om te vragen om advies. Veel pijn geleden en heb moeten uitwijken naar een andere tandarts om hulp omdat er geen doorkomen was bij de telefonisten. ‘De tandartsen hebben het veel te druk om contact met u op te nemen’ werd er gezegd.
Mijd Dental Clinics Vught, ze zijn onprofessioneel en niet dienstig.

20 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dental Clinics The Hague - Avoid this place.

Dear Dental Clinics The Hague -Thomsonlaan.

Unfortunately, I cannot recommend this dental practice.

I experienced repeated issues with poor communication, disorganization, and incorrect handling of my records. I reported these issues and even provided screenshots, but they were still not properly resolved.

The email communication was particularly disappointing. Replies lacked basic professionalism, courtesy, and respect towards the patient, often reading more like casual text messages.

After these repeated experiences, I decided to change my dental practice. I expected a much higher standard of professionalism and patient care.

24 septembre 2026

Was gewoon prima

Was gewoon prima, prima tanden schoon prima alles. Ik hoef niet na te denken dat doen ze hier voor mij. Ik denk niet na en toch zijn mijn tanden schoon. Ik denk niet na en toch weet ik hoe ik mijn tanden goed moet poeten en stokeren en heel moet houden.

16 septembre 2026

Zeer deskundig

Zeer deskundig, alles is goed georganiseerd. Ik ben erg tevreden met deze tandarts en tandartsenpraktijk.

16 septembre 2026

Het voelt als oplichting

Helaas moet ik bevestigen wat andere mensen hier ook al hebben meegemaakt. Facturen die niet overeenkomen met de afspraak.
De case manager krijg je niet te spreken, die laat de receptioniste bellen met slechts een boodschap. Betalen of anders starten we een procedure.
Dit laatste gaan we nu doen en ik kijk er naar uit.

4 septembre 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus