Lisez les avis des autres
Fijne tandarts, ook voor de kids. Echter de mondhygiëniste is mij iets te heftig. Vreselijke wekenlang terugkomende pijn gehad. Ik kon er zelfs niet van slapen. Achteraf hoorde ik dat ze dit vaker hor... Voir plus
L'entreprise a répondu
iedere keer een andere tandarts en mondhygieniste en dat al de laatste jaren. Dit is voor mij nu reden om een andere tandarts te zoeken. Het iedere keer weer moeten uitleggen dat ik botversterkend in... Voir plus
L'entreprise a répondu
Praktijk is slecht telefonisch bereikbaar. Nu is geen optie direct eigen praktijk bellen (er is geen telefoniste meer, vermoed ik wegbezuinigd) dus er zit ergens 1 iemand voor alle praktijken...2 dage... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.
Coordonnées de contact
Marnixstraat 80, 2023RG, Haarlem, Pays-Bas
- 0235265500
- kennemerland@octandartsen.nl
- kennemerland.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prettige behandeling en meedenken bij…
Prettige behandeling en meedenken bij problemen zoals zeer duizelig zijn na behandeling . Toen zelfs door arts thuisgebracht !!!!!
Zeer prettige tandarts (Jennifer)
Zeer prettige tandarts (Jennifer) die een enorme professionaliteit en meelevend vermogen uitstraalt.
Ik vind tandarts Max een hele fijne tandarts.
Ik vind Max een hele fijne tandarts.
hij is zorgvuldig en verteld hoe hij te werk gaat.
daarnaast heel aardig en belangstellend.
ook gaat het altijd lekker vlot.
Vriendelijke en deskundige hulp
Vriendelijke en deskundige hulp, binnen de tijd, tevreden met het eindresultaat.
Aandacht en zorg voor behandeling
Er werd genoeg tijd genomen om mijn gebit goed te reinigen, én een tandarts kwam gelijk om te kijken over een vervolg van een tand-behandeling.
Ik ben geholpen door tandarts Gries
Ik ben geholpen door tandarts Gries, vriendelijk, deskundig en werkt zeer snel
Idem dito bij mondhygieniste Vivian
Praktijk van Zeggelenplein.
Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kiezen te verwijderen zonder dat ik, tijdens het verwijderen en ook erna, ook maar iets van pijn gevoeld heb. De ontspannen sfeer tussen beide dames stelde mij, tijdens de behandeling, zeer op mijn gemak waardoor ik de behandeling als "aangenaam" ervaren heb.
Jeanine en Fait jullie zijn een geweldig TEAM
heel hartelijk dank daarvoor, Chapeau.
Groetjes Ben
Het minpuntje was dat de vulling niet…
Het minpuntje was dat de vulling niet goed gedaan was, maar deze werd onder garantie opnieuw gedaan en binnen een week na de controle afspraak. De afspraak kon zelfs verzet worden naar later op de dag toen er een belangrijkere afspraak zich aandiende. Vriendelijke medewerkers.
aardige behandeling,nuttige tips over…
aardige behandeling,nuttige tips over behandeling gevoelige tanden.
I'm going to Dr Massimo
I'm going to Dr. Massimo, he's the best doctor 🤩 I only go to him and I'm 10 years old
Prettig geholpen
Amateurische gang van zaken
Ik vind deze tandarts echt niet goed. Ik ben er een aantal keer geweest en heb mijn inschrijving opgezegd. Het is er niet schoon, ramen vies, stoffig in de hoeken
Als je met je mond open ligt laten ze altijd de deur open staan en kan iedereen naar binnen kijken. Als je vraagt of de deur dicht zou mogen kijken ze je aan of je iets heel geks zegt.
Werknemers staan steeds ongevraagd binnen om allerlei dingen te checken bij de dienstdoende tandarts (die daar ook niet op zit te wachten, of wat zijn of haar zaak niet is) 'Staat het water beneden aan? Het lijkt wel of het water op is?' Weet jij dat? Nou ik ben even bezig met een patient...'
De tandartsen zelf zijn wel oke, hoewel er een dame is die vrij hardhandig is en ook niet aangeeft wat ze gaat doen...
Ik had een afspraak gepland (al maanden) en er werd me op de dag van de afspraak mede gedeeld, dat de ingepande tandarts op die dag altijd vrij is. Dan vraag je je af hoe dat mogelijk is?
Zeer teleurstellende ervaring
Ik kom al enkele jaren bij tandartspraktijk Kennemerland (vestiging Marsmanplein). In december kreeg ik bericht dat mijn vaste tandarts de praktijk verliet. Ondanks mijn twijfels heb ik besloten toch bij deze praktijk te blijven — achteraf gezien geen goede keuze.
Twee weken geleden had ik een controleafspraak, waarbij de tandarts ruim 30 minuten uitliep. Tijdens deze controle werd aangegeven dat ik voor het verwijderen van tandsteen een afspraak moest maken bij de mondhygiëniste. Dit verbaasde mij, aangezien mijn vorige tandarts dit altijd zelf deed.
Het maken van deze afspraak verliep vervolgens uiterst moeizaam: de receptioniste leek niet te begrijpen wat er nodig was en het duurde zeker tien minuten voordat er überhaupt een datum genoemd werd. Uiteindelijk werd er een afspraak ingepland op 27 januari om 11.30 uur.
Vandaag, om 11.16 uur — dus vlak voor mijn afspraak — werd ik gebeld met de mededeling dat er een fout was gemaakt: ik stond ingepland bij een preventie-assistent in plaats van bij de mondhygiëniste. Fouten maken is menselijk, maar het is ronduit onprofessioneel dat dit pas op het laatste moment wordt ontdekt. Als ‘oplossing’ werd mij aangeboden om donderdag terug te komen.
Voor mij was dit de druppel. Ik heb aangegeven dat alle toekomstige afspraken geannuleerd mogen worden en dat ik op zoek ga naar een andere tandarts. De combinatie van slechte communicatie, gebrekkige planning en een gebrek aan klantvriendelijkheid maakt dat ik deze praktijk absoluut niet kan aanbevelen.
Mijn ervaring met tandartspraktijk Kennemerland is helaas dat professionaliteit en service hier ver te zoeken zijn.
Van Zeggelenplein tandartsen
Van Zeggelenplein tandartsen
Onprofessioneel, ongeïnteresseerd en slecht.
Constant wisselende tandartsen die van alles afspreken en niets nakomen. Je moet steeds naar de mondhygiënist (slager) want dat levert lekker veel geld op. Kleine dingen (bijv een gaatje vullen) willen ze niet doen maar er komt een heel behandel plan om je "bek te verbouwen" dat meer dan 1.000 euro gaat kosten.
Je krijgt ongevraagd en niet afgesproken sms jes met afspraken. Als je dan afbelt is t te laat en krijg je toch een rekening. Maar als je daar voor de deur staat en hun zijn er niet krijg je geen geld van hun.
Zelfs na uitschrijven sturen ze weer sms jes met afspraken. Zijn nu ongeveer 2 jaar verder na 1e probleem en komen maar niet van ze af.
Echt mensen ga er niet heen. Het kost belachelijk veel geld, ook al doen ze niks, de rekeningen vliegen je om de oren en kunnen niet terug gedraaid.
GA ER NIET HEEN!!!!!!!!!
De communicatie verliep prettig en de…
De communicatie verliep prettig en de behandeling was goed!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.