Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring bij De Online Dealer? Laat ik het zo zeggen: als auto’s gevoelens hadden, dan zou mijn Camaro RS me bedanken dat ik ‘m dáár heb gekocht 😄 Vanaf het eerste moment voelde het goed. G... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg fijn contact gehad met Tim van DOD afgelopen week. Snelle reacties en alle vragen werden naar behoren beantwoord. Alle onderhoud etc aantoonbaar. Na een ruime proefrit de hand geschud en een dag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Courtier automobile
  3. Vendeur de voitures d'occasion

Écrit par l'entreprise

Wij zijn een jong en dynamisch autobedrijf met een echte passie voor auto’s en de klantbeleving tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto. Wees welkom in Elburg en lees hier de ervaringen van de tevreden klanten die u voor zijn gegaan!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring bij De Online “De Online Dealer: gevaarlijk leuk voor autoliefhebbers 😉”

Vanaf het eerste moment voelde het goed. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijke mensen die duidelijk weten waar ze het over hebben. Ik kwam eigenlijk “even kijken”… en reed niet veel later weg met een dikke glimlach én een Camaro RS. Tja, dat kan daar dus gebeuren.
De service? Top. De sfeer? Ontspannen. De koffie? Waarschijnlijk de reden dat ik überhaupt zo lang ben gebleven 😉
Maar zonder gekheid: super geholpen, alles netjes geregeld en gewoon fijn zaken gedaan.
Dus zoek je een auto én een plek waar je niet het gevoel hebt dat je een aflevering van "Wie wordt er vandaag opgelicht?" binnenstapt? Dan zit je hier goed.
Kortom: aanrader. En pas op… je zou zomaar met meer naar huis kunnen gaan dan je van plan was 🚗💨

22 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend autobedrijf dat doet wat het…

Uitstekend autobedrijf dat doet wat het belooft. Ze hebben voor ons een betrouwbare occasion gezocht die aan al onze specifieke eisen voldoet. De begeleiding was professioneel en de aflevering (met glascoating!) was tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en goede service."

3 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met De Online Dealer!

Afgelopen week mochten we onze nieuwe BMW M340i ophalen bij Tim van De Online Dealer. Zijn passie voor auto’s en zichtbaar geniet om mensen blij te maken. Alles tot in de puntjes geregeld en zeer netjes afgeleverd.

Betrouwbaar, helder, kwaliteit, directe communicatie en een eerlijke prijs!

25 mars 2026

Afspraak is afspraak

Leuk bedrijf met enthousiaste mensen. Een mooie c-klasse gekocht en goede afspraken gemaakt. Bij aflevering netjes alles geregeld conform de gemaakte afspraken.

23 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wow mega blij met mijn auto

Wow mega blij met mijn auto!
We gingen langs zonder afspraak werden goed geholpen en mee genomen om de auto te bekijken. Test rit gedaan helemaal verkocht! Goed over de prijs eens kunnen worden.

20 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over mijn CUPRA…

Ik ben zeer tevreden over mijn CUPRA Formentor en over de service van de dealer. Ik ben geholpen door Mike, die echt de tijd nam, goed meedacht en alles duidelijk uitlegde. De communicatie was prettig en professioneel. Alles rondom de aankoop is netjes en soepel verlopen. Absoluut een aanrader!

27 décembre 2025

Werd vriendelijk geholpen

Werd vriendelijk geholpen. Auto werd zeer netjes afgeleverd met een poetsbeurt zag er super uit en werd afgeleverd met een volle tank. Zijn weinig bedrijven zoals deze 👌👌👌

14 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ongelofelijk blij met onze nieuwe black beauty! 🖤

Super fijn geholpen door Tim en Mike, echte vakmannen met een passie voor (mooie) auto’s, dat is wel duidelijk! Ontzettend blij zijn we dan ook met onze nieuwe blikvanger: De Arteon! Want wat een beauty is dit! Gaan we ongetwijfeld veel plezier aan beleven! 😍 Bedankt mannen!

11 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Na vele auto dealers te zijn langs…

Na vele auto dealers te zijn langs gegaan en steeds weer die teleurstelling van dat het hem net niet was ……..

Bij Tim een hele mooie Land Rover
sport EV gekocht met volle opties zoals ik hèm zocht.

Alles wat tijdens de koop besproken is , is ook uitgevoerd. Ook na aflevering nog geweldige service gehad zonder gedoe.

Zoek je nou net als ik die parel die nergens te vinden is… ga dan zeker naar de online dealer.

Tim enorm bedankt voor de geweldige service !

4 août 2025
Logo de De Online Dealer

Réponse : De Online Dealer

Bedankt voor de mooie woorden Victor! Veel plezier met de prachtige Range Rover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo hoort een autoverkoop te gaan, echt top!

Ik kan eigenlijk niets anders dan de volle lof uitspreken over deze autoverkoper en zijn werkwijze. Op 31 mei naar een auto gaan kijken met weinig kilometers op de teller.

Op het eerste gezicht zag hij optisch (lak) niet helemaal top uit voor die km-stand, maar technisch wel helemaal goed. Tim en het auto-detailing bedrijf waar hij naast zit hebben ervoor gezorgd dat deze weer een topstaat uitzag toen ik em ging halen. Ook bleek de uitlaat kapot te zijn. Omdat Tim had gehoord dat ik wel in de markt was voor een Milltek tijdens ons eerste bezoek, kon ik kiezen voor een Milltek uitlaat tegen meerprijs, of gewoon originele demper kosteloos. Uiteraard voor de Milltek gekozen. Ik was een beetje huiverig voor zowel de krasjes als ook het mogelijke "kabaal" van de Milltek, maar die twijfel was helemaal weg toen ik de auto ging halen. De Milltek (fully resonated) klonk gewoon beschaafd, en qua krassen/swirls etc hebben ze echt veel eruit gekregen! Ik heb mijn auto via Tim kunnen laten inruilen bij een liefhebber en dat is ook echt super gegaan! Ontvangst was top, de verkoop ging super, Tim was altijd gemoedelijk en dan moet ik nog wat vertellen over de afterservice, want dat verdient ook echt een pluim.

Eenmaal thuis (bijna 3 uur rijden) bleek dat de instaplijstverlichting kapot was aan beide kanten. Ook ging de bijrijdersstoel niet naar voren, en de deurrubbers zaten helemaal los. Helaas waren ook de remmen voor (schijven+blokken) niet meer goed. Ik heb foto's van alles gemaakt, en vervolgens in overleg met Tim de auto laten repareren in mijn eigen garage en dat heeft Tim voor zijn rekening genomen!

Ondanks het eigenlijk de standaard zou moeten zijn, kan ik me niks herinneren van dit soort verhalen waarbij de verkoper zo'n goeie aftercare biedt! Je kunt wel een auto kopen, maar je wilt eigenlijk én een goeie betrouwbare auto én een goeie relatie met de verkoper én een goed gevoel hebben, en dat heeft Tim meer dan waar gemaakt!!

5 juillet 2025

De online dealer

Goedemorgen allen ,
De online dealer is een aanrader !!

Ik ben bij verschillende auto garages geweest om een Volvo v60 te zoeken maar dat voelde allemaal niet goed .
Tot ik via een vriend met Tim in contact kwam. Wij hadden Tim een zoekopdracht gegeven en na twee dagen had hij er al een gevonden . ‘s avonds kreeg ik bericht dat de auto er was gelijk kon ik langs komen en het voelde goed 👍! Een prachtige v60 t6 rijker echt een top auto

Tim bedankt voor de geleverde service !

12 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

auto gekocht bij online Dealer de…

auto gekocht bij online Dealer de service was top. Bij de proefrit werd alle tijd genomen voor de uitleg en ook bij uitlevering kreeg een uitgebreide uitleg over de auto
Ik kan daarom de Online Dealer van harte aanbevelen.

4 septembre 2025

Betrouwbaar

Tim heeft ons goed geholpen bij de aankoop van de auto. Deze werd netjes afgeleverd.

23 juillet 2025

Hele mooie Q5 op de oprit😎

Hele mooie Q5 wezen proefrijden en met een fijn en goed gevoel tot koop over gegaan
Tim is een aardige vent en neemt de moeite en tijd om je rustig alles uit te leggen.
Hier kan je met een gerust hart een goede auto kopen
We kijken uit naar de vele km/s die we nog mogen afleggen.

Tim, Bedankt!

Vriendelijke groeten Jan en Ramona

29 juin 2025

Voor herhaling vatbaar!

Tim is geen gladde verkoper, maar een liefhebber in hart & nieren. Erg leuk om een deal met je gedaan te hebben en we komen graag nog een keer terug in het mooie Elburg!

10 juin 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus