Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan, wordt niets geleverd Ze reageren niet op mails, bellen lukt ook niet wordt gelijk weggedrukt Bestelling op 17 januari gedaan Heb er via klarna werk van gemaakt Ook die k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb goedkoper frisdrank kunnen inslaan bij jullie bedrijf dan ik normaal deed bij andere bedrijven, tot zover de snelste levering die ik ooit met frisdrank gehad heb ook daar ben ik zeer tevred... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In de afgelopen jaren vaste klant geworden. Als ik iets wil vragen of wil bespreken krijg ik snel reactie via Whatsapp. Levering is meestal dezelfde dag via hun bezorgservice aangezien ik plaatseli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al ruim twee jaar bij FrisExpress en tuurlijk kan je overal je drinken bestellen maar hun service is echt top en staat bij mij op nummer 1. Ik bestelde dit keer om 23:11 en had de volgende d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de boissons gazeuses

Informations provenant de diverses sources externes

FrisExpress is de Frisdrank specialist van Zuid-Holland. Wij hebben alleen de beste producten van de bekende merken. Door onze lange ervaring en ruime openingstijden kunnen we u op pad helpen van een standaard bestelling tot grote partijen. Hiernaast worden alle bestellingen tot aan de voordeur geleverd. Tot slot bezorgen wij overal in Nederland!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling gedaan, wordt niets geleverd
Ze reageren niet op mails, bellen lukt ook niet wordt gelijk weggedrukt
Bestelling op 17 januari gedaan

Heb er via klarna werk van gemaakt
Ook die krijgen contact meer met hun, ben bang dat ik na mijn geld kan fluiten

Veel vaker bij hun besteld, toen nooit geen problemen gehad

17 janvier 2026

NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS

NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!
Op 26 januari jl. heb ik een bestelling ad € 226 gedaan maar tot op heden (2 maart) nog steeds niks ontvangen. Ook op mails wordt niet gereageerd en ook wordt het 06 nummer niet opgenomen. Een schande!!

2 mars 2026

Pas op

Bestelling zou snel geleverd worden - nog niets. Ook geen antwoord op e-mail met vraag.

29 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Eingelijk geen sterren waardig wat een…

Eingelijk geen sterren waardig wat een klompen uit trekken (met afk) bedrijf probeer maar eens te bellen ! Hij gaat niet eens over wat je ook probeert je krijgt ze niet te pakken . Dan probeer je het met watts app je ziet dat het gelezen word (al heeft hij zijn streepjes uit staan ) maar even een reactie van hun kant O maar niks totaal niks hoor je van ze . Maar ze halen zo wel heel wat geld op ze aan want je moet wel betalen anders word het niet geleverd 😡 hoeveel zouden ze al binnen gehaald hebben op deze manier ? Zit al vier weken te wachten en dan staat er op hun site de vrachtwagen moet nog KOMEN ik vraag me af waar of die weg moet komen UIT NIEMANDSLAND ? Of als het lang duurt geld terug mensen een gewaarschuwd mens telt voor twee GROTE OPLICHTERS ZIJN HET

9 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie ontvangen na bestelling??

20-01 bestelling geplaatst.
Had het uiterlijk 22-01 verwacht. Na een paar dagen maar mailen/appen/ whatsapp bellen want gewoon bellen kan blijkbaar niet.

Tot op heden 0 reactie vernomen en geen levering.
Conclusie geld kwijt????
Via deze weg maar proberen om met jullie in contact te komen

20 janvier 2026

Heel slecht

Heel slecht, voor 166 euro besteld 2 weken geleden , niks geleverd krijgen, geen gehoor op 06 nummer die niet in gebruik is, geen whatsapp reactie nog email. Wij zetten een incasso bureau er nu op

31 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb dit bedrijf nu meerdere kansen…

Ik heb dit bedrijf nu meerdere kansen gegeven, maar het blijft fout gaan. Vorige bestelling een tray er niet bij. Nu bij de nieuwe bestelling ook weer een tray er niet bij. Word niet even gemeld maar pas bij het bezorgen…. Ohhh ja die zit er niet bij word met post verzonden. Nou 2 weken later nog niks. Op appjes, mailtjes , belletjes word niet gereageerd.
1 x kan het fout gaan maar 3 x nee… wat je niet heb kan je ook niet te koop aanbieden. Dus erg jammer maar voor mij de laatste keer

15 janvier 2026

Vlotte verzending

Vlotte verzending, ondanks vertraging bij bezorgdienst. Goed verpakt, gelukkig ook maar, want met de doos was ruig omgegaan

16 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Na week wachten zou Frisexpress annuleren maar dan toch nog leveren na 16 dagen!!!!

Je kunt beter zeggen wat ging er niet mis. Als je op 26 nov een bestelling doet van meer dan 250 euro en FRISEXPRESS geeft aan dat je de volgende dag of de dag erna levert en je hoort vervolgens niks meer en moet gaan bellen, appen meerdere malen en vervolgens krijg je eindelijk iemand te pakken die zegt ziek te zijn geweest maar het op gaat pakken en die dag nog terugbelt. Vervolgens 2 dagen later nog geen bericht dus weer contact gezocht op allerlei manieren gezocht en toen kregen we te horen dat er priveomstandigheden waren. Ok kan dus gevraagd of mijn bestelling geannuleerd kon worden ivm drinken wat we nu echt nodig hadden en dus dan ergens anders konden halen. Dus kregen bericht dat het een dag later geannuleerd zou worden. Dus ergens anders drinken gehaald voor weer 180 euro en drie dagen later weer contact opgenomen dat ik nog steeds nergens zag dat de bestelling geannuleerd was. En ja hoor diezelfde avond kregen we bericht dat er 1 deel vd bestelling onderweg was. Dus kwam er ineens 5 dec 1 deel binnen wat geannuleerd zou worden en ja op 12 december kwamen de 4 andere delen binnen.
Een bestelling van 26 nov die 16 dagen onderweg was ipv 1a2 dagen en die ook nog eens bevestigd geannuleerd zou worden.
Ik ben nooit eerder zo behandeld als bij frisexpress waarbij je ik dagen geappt, gemaild en denk wel 100 keer gebeld heb en er is nauwelijks gereageerd en ook totaal nier gedaan wat is beloofd en je dus met dubbele kosten zit. Dus ik adviseer er niet te kopen want ze maken totaal niet waar wat ze beloven in geen enkel opzicht

16 décembre 2025

Fris express zijn toppers

Keurige en vriendelijke bezorgers, brengen het tot waar jezelf aangeeft en ruim assortiment. En als je zoals ik op de 3e etage woont is dit een uitkomst, verder goede klantenservice 👍🏻

24 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestel hier niet meer..

Ik bestel hier niet meer..

Bestelling was incompleet, kan gebeuren. Vervolgens contact proberen te zoeken, wat erg moeizaam ging. Werden allemaal beloftes gemaakt die niet werden nagekomen. Na bijna een maand heen en weer gemail, gebel, gesms, werd het op een willekeurige dag geleverd zonder enige compensatie of excuses..

12 décembre 2025

Bestelling niet geleverd…

Na een bestelling van een week geleden is het erg stil vanaf hun kant.
Reageert niet op de mail en telefoon, website is uit de lucht.
Geld ben ik nu kwijt

5 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus