Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De 2 theekannetjes hebben een handig zeefje zien er fantastisch uit en de thee blijft heel lang warm in vergelijking met een gewone theepot. Snijplank van titanium: zeer goed Cujun pan werd veel la... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Contact met DesignDine is prima bevallen. Omschrijving product op de website viel echter wat tegen. Wel goed product overigens, alleen had ik meer inhoud verwacht.

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 11 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds geen geld terug én geen product!

Geachte mevrouw

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij begrijpen uw bezorgdheid en bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring en het lange wachten.

Het goede nieuws is dat uw terugbetaling inmiddels succesvol is verwerkt. Het bedrag zou binnenkort op uw rekening moeten staan, afhankelijk van uw betalingsprovider.

Wij stellen uw geduld tijdens dit proces zeer op prijs. Als u vindt dat uw probleem nu is opgelost, zouden wij het zeer op prijs stellen als u even de tijd zou willen nemen om uw beoordeling bij te werken. Dit zou ons kleine bedrijf enorm helpen en ons in staat stellen onze service te verbeteren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

Team Design & Dine

Deze mail heb ik 14 april gekregen.
In December zou het geld ook al onderweg zijn.
En nu weer. Je raad t al.... Niks.
Ben al een jaar verder.
Wat een oplichters.
Zoals ze vragen in de mail: ze zouden t fijn vinden als ik de review zou willen bijwerken.
Bij deze dus.

1 mai 2026

Oost Indisch doof

Ik hoor al 4 weken niets meer van jullie, jullie reageren wel op de reviews hier, dus waarom zijn jullie zo onbereikbaar voor mij en anderen die geld terug moeten krijgen....Design & Dine is een profiteur van iemand anders geld..NIET BETROUWBAAR!!!

24 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Weigering om retourformulier te sturen door Lisa Booy.

Ik heb de Iron wadjan ontvangen, maar het voldoet niet aan mijn prijs/kwaliteit verhouding.
Via mail gevraagd om een retourformulier en krijg pas na 4 dagen een mail waarin staat dat ik het retourproces moet lezen op de site. Dat had ik al gedaan en daar staat dat je een retourformulier nodig hebt en kunt aanvragen via de mail bij de supportgroep. Weer een mail gestuurd om een retourformulier en weer een bericht om te kijken op de site bij retour info.
Ondertussen ook al 12, 13 x gebeld, maar krijg steeds de melding dat dit nummer niet bereikbaar is. Het nummer is nog steeds onbereikbaar.
Deze persoon weigert dus gewoon om een retourformulier te sturen. Ze pleegt dus wanprestatie, want ik mag binnen 30 dagen retourneren en dat wordt door het achterhouden van informatie onmogelijk gemaakt. Ik heb mijn profukt rerourgezonden zonder een retourformulier van haar ,Lisa Booy, te hebben ontvangen. Zelf een retourformulier gemaakt en bijgesloten en opgestuurd naar een postnl punt in de Rendementsweg Mijdrecht.
Het pakket ligt vanaf dinsdag 28 april daar, maar werd tot nu toe nog niet opgehaald. Straks wordt het teruggestuurd naar mij en dan begin ik een juridische procedure tegen deze vermeende"oplichtster"

18 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kijk uit!!! Kijk uit!!! Nix bestellen!!!

Kijk uit!!!! Lieve mensen!!!!! Verkopen alles wat ook te verkrijgen is bij temu en verdubbelen de prijs!!! Nog voordat ik het product had kon ik al niet meer annuleren omdat ik er te laat achter kwam! Via retourbeleid kan je het retoursturen maar dat zijn de kosten voor jou! Gewoon vorm van oplichting!

16 avril 2026

Zeer slechte ervaring

Pan besteld, wilde het retourformulier wegens late levering en het is ook nog dropshipping. Geen contact gehad na 12 mails en 2 x gebeld. Geven niet thuis, blijkt dat het eenmansbedrijf is met niet bestaand adres. Ik zal zeker meerdere recensies schrijven over dit * bedrijfje*.

27 mars 2026

Réponse de Design & dine

Het spijt ons zeer om dit te horen en dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden.

Wij nemen uw feedback serieus en willen dit graag voor u oplossen. We zullen zo snel mogelijk rechtstreeks contact met u opnemen om uw situatie te bekijken en tot een passende oplossing te komen.

Dank u wel voor uw feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel erg blij met de snel…

Ik ben heel erg blij met de snel levering van de BBQ-borstel. Zeer content mee.

2 avril 2026

Réponse de Design & dine

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de BBQ-borstel.

Veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen! 😊

Product snel ontvangen

Product snel ontvangen! Goede kwaliteit! Fijne communicatie

10 avril 2026

Réponse de Design & dine

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit van het product en onze communicatie.

Uw woorden betekenen veel voor ons—veel plezier met uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de service

Heel blij met de service, de deksel kwam gebroken aan maar na contact met de klantenservice kreeg ik snel een nieuwe toegestuurd.

11 avril 2026

Réponse de Design & dine

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel voor u konden oplossen.

Veel plezier met uw product en bedankt voor uw vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne contacteer klantenservice werd op…

Fijne contacteer klantenservice werd op de hoogte gehouden van het bestelproces en bestelling goed verpakt super

1 avril 2026

Réponse de Design & dine

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en dat u goed op de hoogte werd gehouden tijdens het bestelproces.

Fijn dat ook de verpakking naar wens was—veel plezier met uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, erg goede kwaliteit. Super blij met mijn pannen!

12 avril 2026

Réponse de Design & dine

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de pannen.

Veel kookplezier en bedankt voor uw vertrouwen!

Pakje nooit ontvangen

Pakje nooit ontvangen.
De firma zegt van wel.
Ik voel me bedrogen.
Nergens geven ze mij hulp.
Het onderzoek sleept al 3 maand aan.
Geen aanrader!

7 avril 2026

Réponse de Design & dine

Het spijt ons zeer te horen wat u heeft meegemaakt. Dit is zeker niet de indruk die we willen wekken. We nemen zo snel mogelijk rechtstreeks contact met u op om uw probleem op te lossen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wilde een pan kopen maar twijfelde of…

Wilde een pan kopen maar twijfelde of het wel de juiste was. Heb goed advies gekregen en het product ontvangen. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Heel blij mee!

12 mars 2026

Réponse de Design & dine

Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that you were satisfied with both our support and the product.

Your feedback means a lot to us, and we truly appreciate you taking the time to share your experience. Enjoy your pan! 😊

prima produkt

31 mars 2026

Réponse de Design & dine

Thank you for your feedback! We’re delighted to hear that you’re happy with the product

2 unbrauchbare Pfannen

Ich bestellte 2 Pfannen zum Preis von Fr. 129.-, angeblich sollte beim Kochen nichts anbrennen, nichts kleben, zudem sollten die Reinigung einfach sein. Alles wurde auf Video gezeigt, wie einfach sich das Kochen gestaltet. Nichts ist wahr, das Kochgut klebt nach einer Sekunde, brennt an. Die Pfannen eignen sich in keinster Weise zum Kochen.
Die Rechnung sollte 30 Tage nach Erhalt Beglichen werden. Die Pfannen trafen nach ca. 21 Tagen ein, die Rechnung nach 28 Tagen. Keine Rechnung im Spam vorher! Die Zahlung wurde trotzdem für den 30. Tag eingefordert. Die Rücksendung der Pfannen erweist sich als schwierig, da die Kontaktaufnahme kaum möglich ist. Das Kontaktformular funktioniert nicht. Auch der Kontakt mit der Inkassofirma Klarna ist kompliziert, das Kontaktformular wurde ausgefüllt und abgesendet -mit Bestätigung-, um die Rücksendung der Pfannen zu melden.
Bei einem Telefongespräch mit Karna wurde behauptet, dass keine Meldung eingegangen sei.

19 mars 2026

Réponse de Design & dine

Es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Erfahrung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Das entspricht keinesfalls dem Service, den wir bieten möchten.

Gerne möchten wir Ihr Anliegen schnellstmöglich klären und gemeinsam eine Lösung finden. Wir werden uns direkt mit Ihnen in Verbindung setzen, um dies persönlich zu besprechen und zu lösen.

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Pure dropshipping! Pakket is op 20 feb terug gestuurd na een enorme boze mail en ontvangen op 23 feb ontvangen door het bedrijf. Maar terug betalen is heel moeilijk blijkbaar via Klarna!
Mailen doen ze ook lang over.
Telefoon nummer is nep.
Schijt irritant aan het worden.

Als je kijkt bij de KVK inschrijving zie je al dat dit niet klopt. Aangezien er verschillende handelsnamen onder dezelfde KVK hangt

Handelsnamen:
Booy & BeyondVerpleegkundige LisaDesign & dineCamcatcherNowelski

Trap hier niet in

18 mars 2026

Réponse de Design & dine

Beste Danielle, wat vervelend dat u dit zo ervaart. Wat is uw bestelnummer en wat is uw track& trace van de retourzending dan kunnen we uitzoeken waar het mis gaat. Onze klantenservice reageert binnen 24 uur op uw vragen en het telefoonnummer wat vermeld staat is gewoon actief.

Mvg team design & dine

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte pan na 3x gebruiken hele pan…

Slechte pan na 3x gebruiken hele pan veroest en klantenservice traineerd maar gewoon een k bedrijf en verkoopt rommel voor de hoofdprijs blijf hier verre van !!! nu 30-3-2026 nog geen reactie gehad ze zijn het blijkbaar nog aan het beoordelen of de pan veroest of veroest is en denk niet dat ik mijn geld terug zie oplichters !!!!

15 mars 2026

Réponse de Design & dine

Beste Bert ik heb de mailwisseling gelezen en begrijp hieruit dat het vastloopt op een beoordeling van het product. Er wordt een vervangend artikel naar u verzonden, let op dat u de pan vet houdt en dmv olie dit voorkomt roesten. De roest ontstaat omdat er geen anti aanbaklaag op de ijzeren pan zit. We hopen u zo voldoende geholpen te hebben en hopelijk kunt u uw ervaring met ons bedrijf positief doen veranderen

Finger weg – unseriöser Händler

Ich habe eine Teekanne bestellt. Die gelieferte Kanne kam aufgrund einer sehr schlechten Verpackung beschädigt an und traf zudem erst zwei Wochen nach der Zahlung ein.
Selbst wenn die Teekanne optisch unbeschädigt gewesen wäre, war die Qualität mangelhaft.
Der Kundenservice reagierte sehr langsam. Als Lösung wurde lediglich ein Austausch der Kannen angeboten – keine Rückerstattung des Kaufpreises. Eine Geldrückerstattung ist nur möglich, wenn die Ware auf eigene Kosten ins Ausland zurückgesendet wird. Die Versandkosten in Höhe von 10,90 € muss der Kunde selbst tragen, obwohl die mangelhafte Ware nicht vom Kunden verschuldet ist. Einen Austausch habe ich aufgrund der schlechten Qualität abgelehnt.
Zudem wurde mir eine Rückerstattung „in einigen Tagen“ angekündigt. In der Realität bedeutet dies jedoch mehrere Wochen Wartezeit.
Insgesamt ein sehr enttäuschendes Erlebnis. Schlechte Produktqualität, mangelhafte Verpackung, hohe Rücksendekosten und ein unseriöser Umgang mit Reklamationen – keine Empfehlung.

15 mars 2026

Réponse de Design & dine

Het spijt ons zeer te horen wat u heeft meegemaakt en we betreuren het ten zeerste dat het niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is zeker niet de kwaliteit die wij nastreven.

Wij nemen uw feedback serieus en willen dit graag rechtzetten. Wij nemen zo spoedig mogelijk rechtstreeks contact met u op om uw situatie te bespreken en tot een bevredigende oplossing te komen.

slechte levering

zeer late levering , meer dan een maand gewacht
geprobeerd te annuleren,dat kon niet , zending was z.g.n. onderweg ,nog 3 weken gewacht
10 maart binnen gekregen, zat er een grote deuk in de theepot en de kleur was veel lichter dan de foto.. diverse emails gestuurd dat ik mijn geld terug wil... totaal geen reactie gehad !!! waardeloze website!!! nooit wat kopen daar !!!!!!!

14 mars 2026

Réponse de Design & dine

Het spijt ons zeer te horen wat u heeft meegemaakt. Dit is zeker niet het serviceniveau dat wij nastreven. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen rechtstreeks contact met u opnemen om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus