Lisez les avis des autres
Topservice van Ine en Hanne! Hele mooie spiegels, vintagelook. Niet twijfelen om daar een kijkje te gaan nemen voor interieurtips.
Het beloofde buffelleder komt niet overeen met het model dat in de showroom staat. Het lijkt eerder rundsleder te zijn.
Op basis van vroegere en de laatste aankoop zeker een aanrader. Zeer uitgebreid assortiment van eigentijdse design meubelen. Uitstekende service van de vriendelijke zaakvoerder. Vragen kregen onmidd... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hippe en betaalbare design meubelen! Volg onze socials en blijf op de hoogte van nieuwtjes! Designshopp.be is premium reseller van Dutchbone en Zuiver.
Coordonnées de contact
Grote Pieter Potstraat 15, 2000, Antwerpen, Belgique
- info@designshopp.be
- designshopp.be
Prachtige winkel met uitstekend advies
Ik heb meerdere meubels gekocht in deze prachtige winkel, stuk voor stuk kwaliteit, mooi design, uitstekend advies en persoonlijk dienstverlening (vb levering). Bovendien heeft Ine de plannen gemaakt voor de inrichting van mijn appartement. Het advies is uitmuntend geweest met flexibiliteit en persoonlijk advies. Ten zeerste aan te bevelen.
Topservice van Ine en Hanne
Wij bevelen Louter Design van harte aan!
Wij zijn erg blij met al onze meubels die we bij Louter hebben gekocht. Prijs/kwaliteit is goed, mooie meubels en de service die er geboden wordt speelt hierin ook een belangrijke rol, Wij bevelen deze winkel van harte aan.
Goed communicatie en goede levering.
Goed communicatie en goede levering.
Levering termijn correct, zo niet laten ze dit zeer snel weten.
Zeker een aanrader
Online besteld.Het zou ook aan huis…
Online besteld.Het zou ook aan huis geleverd worden.
Dezelfde dag nog telefoon dat de levering een vertraging van 3 à 4 weken zou oplopen.
Het item was wel als toonmodel beschikbaar. Maar kon niet verstuurd worden.
Bijkomende korting gekregen en een vriendelijke en aangename ontvangst in de winkel.
Resultaat: nog wat extra gekocht 😀
Bedankt voor een zeer correcte service…
Bedankt voor een zeer correcte service en snelle levering.
Supergoede service!
Snelle en heel goede service en top artikel.
Snelle en goede aflevering van mijn bestelling.
Ik had vrij snel na mijn bestelling een vraag gesteld aan Designshopp wanneer mijn goederen zouden geleverd worden. Snel en duidelijk antwoord ontvangen.
Ik ben heel blij met de service en met mijn bestelde artikel!
Snelle correcte levering!
Friendly and very efficiënt service!
Het beloofde buffelleder komt niet…
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk geholpen en heel meegaand in het annuleren van een aankoop. Stijlvolle producten!
Heel tevreden over mijn aankoop!
Heel tevreden over mijn aankoop. Service, prijs, alles was perfect!
Mooie winkel met leuke
Mooie winkel met leuke, betaalbare designmeubels ! Mooie, gemakkelijke zetels, grote keus aan stoelen ! Ben grote fan van de tafels.
Grote webshop en levering aan huis ! Zo moet je zelf niet sleuren.
We hebben de perfecte stoelen gekocht voor onze tafel en gaan zeker nog eens terug als we iets nodig hebben !
Duidelijk dat er iemand actief en…
Duidelijk dat er iemand actief en creatief mee bezig is!
En savoir plus sur les différents types d'avis.