Diamond Circle Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pira en zijn team tillen je naar een hoger niveau. Zijn expertise in het bereiken van je doelen gaan je verder helpen in je prive en zakelijke leven. Pira en de communitie helpen je naar grote hoog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pira is precies op het juiste moment op ons pad terechtgekomen. Mijn partner en ik zijn gestart als beginnende ondernemers en merkten dat we vastliepen. We zitten nu 5 maanden in de Diamond Circle en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant

Écrit par l'entreprise

De community waar mensen groeien op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar gelijkgestemden bij elkaar komen om nog meer te leren van elkaar en om elkaar te motiveren! Een leuke en warme community waarbij je ook accountable wordt gehouden op jouw doelen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Pira en zijn team tillen je naar een hoger niveau

Pira en de communitie helpen je naar grote hoogte toe! Tijdens de live dagen die worden georganiseerd kom je met gelijkgestemde mensen in contact die je verder kunnen helpen ik zou zeggen join de club! En zorg dat jouw dromen en doelen werkelijkheid worden !

25 mars 2025

Kennis is goud

Netwerk club met veel kennis en leuke onderneming. Hier kan je veel waarde uithalen en gelijk toepassen in je eigen onderneming

22 février 2025

Community met like-minded people

Sinds 01-01-2025 bij de Diamond Circle gekomen en echt superblij I did! Ik zocht een community met like-minded people, die allemaal willen groeien, elkaar willen helpen, je motiveren, ervoor openstaan om kennis te delen en te ontvangen en je accountable houden om je doelen te behalen. Het mooie hier is, het maakt niet uit of je een startende (ondernemer) bent of iemand die al langer in the game is. Iedereen is gelijk aan mekaar en gunt elkaar het beste. Ben nu bij 2 live masterminds aanwezig geweest, en de energy is echt high! Gastsprekers zijn van hoge kwaliteit en ook het netwerken na afloop van de events is mega waardevol. Bij Diamond Circle geldt echt: Your network is your net worth. Excited for what the next 6 weeks will bring. Love de 6-wekelijkse doelen, om echt ergens naar toe te werken en dit te evalueren met je groep/buddies en Pira zelf. Gracias voor deze mooie community :) Let’s make 2025 a good one!

27 janvier 2025

Kortom Super!

Als je wilt groeien in je bedrijf en of op persoonlijk vlak, dan is de DC 100% een aanrader. Pira heeft enorm veel kennis waar hij je graag mee helpt. Daarnaast is er zoveel kennis in de community dat je altijd wel een antwoord op je vraag hebt. Tot slot zijn er regelmatig super toffe live dagen met geweldige gastsprekers.

25 décembre 2024

De beste keuze!!

De keuze om me bij Diamond Circle aan te sluiten is de beste keuze geweest van het afgelopen jaar! Een hele hechte groep waar iedereen klaar staat voor je. Er is enorm veel waarde in deze groep, van persoonlijke groei tot aan business en nog veel meer.

7 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

haal het beste uit jezelf

Sinds een week ben ik aangesloten bij de Diamond-circle.
Samen met Pira heb ik mijn persoonlijke doelen op papier gezet, en werd ik gestimuleerd hier ook een concreet stappenplan voor te om schrijven.
Je merkt dat hij passie heeft voor hetgeen hij doet, en juist die passie weet hij op een enthousiaste manier op over te brengen op iedereen.

Afgelopen zaterdag was de live dag waar ik goed werd ontvangen, iedereen staat open om ervaringen te delen en samen naar een hoger niveau te klimmen.
Het is lastig om mensen te vinden met een ondernemende gedachtegang, maar in de Diamond-circle omring je je met alle startende en zeer ervaren ondernemers.
Ik heb afgelopen zaterdag meer gelijk gestemde gesproken dan in het afgelopen jaar.

Enorm waardevol

15 septembre 2024

Super waardevol!

De Diamond Circle is een enthousiaste, jonge en energieke groep mensen, die elkaar supporten om verder te groeien op zowel zakelijk als privé vlak. Pira is een persoon die echt interesse in de leden toont en er alles aan doet om je vooruit te laten komen. Ook de wekelijkse calls gaan over div. interessante onderwerpen. Al met al een waardevolle commmunitie!

5 septembre 2024

Mijn favoriete community

Ik ken Pira (oprichter) al een tijd en de beste man heeft oprecht het beste uit om mensen te helpen op zakelijk en persoonlijke aspecten.

Ook bied de community een leerzame en veilige omgeving om je zelf te ontwikkelen, de challenges, accountability en inbegrepen Masterminds zijn echt van ongelooflijke waarde om gepushte te worden en te netwerken.

5 septembre 2024

Community voor Groei

Een mooie Community met gelijkgestemden. Mensen die het beste uit zichzelf halen en elkaar motiveren om grenzen te verleggen. Wij stellen doelen en houden elkaar scherp om deze doelen te behalen. Met vragen kan je altijd terecht bij de ervaren en behulpzame leden. Fijn dat dit concept bestaat!

28 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een gamechanger voor je mindset!

De Diamond Circle Community is een absolute gamechanger als het gaat om persoonlijke groei! Sinds ik lid ben geworden, heb ik enorm veel geleerd over hoe ik mijn uitstelgedrag kan aanpakken en daadwerkelijk een planning kan maken én uitvoeren. Het is niet zomaar een groep; het is voor mij dé plek waar je je innerlijke vuur opnieuw ontdekt door je WHY te achterhalen, wat een onmisbaar fundament blijkt te zijn voor elke stap die je zet.

De leden van de community zijn stuk voor stuk gemotiveerde mensen die allemaal willen groeien en elkaar daarin steunen. De successen die anderen delen, werken enorm motiverend en houden je scherp om ook zelf door te zetten.

Het mooie van de Diamond Circle Community is dat ze je echt verantwoordelijk houden voor je doelen. Succes begint bij je mindset, en dankzij deze community is groei écht de enige optie! Ik ben ontzettend dankbaar voor de waarde die ik hier heb gevonden en kan het iedereen aanraden die serieus werk wil maken van persoonlijke ontwikkeling!

Omringen met like-minded people

Diamond Circle is de perfecte community voor zowel persoonlijke als zakelijke groei.
Het is een positieve omgeving waarin iedereen elkaar omhoog helpt in het doorbreken van obstakels & blokkades.
Er is voldoende afwisseling met vele interessante gastsprekers waardoor je continue wat nieuws bijleert om vervolgens in je dagelijkse leven te integreren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste groep voor groei op alle vlakken

Diamond Circle is de perfecte plek om te groeien op verschillende vlakken. Je krijgt super veel handvatten om jezelf te ontwikkelen. De groepscoaching calls geven je alleen maar golden nuggets die je meteen weer kunt implementeren in je business of dagelijks leven. Iedereen met een business, hoe groot het ook is, raad ik het écht aan!!🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Na bijna drie maanden bij de Diamond…

Na bijna drie maanden bij de Diamond Circle voel ik dat het tijd is voor een update van mijn ervaring. Ik deel dit omdat ik weet dat velen op zoek zijn naar persoonlijke en zakelijke groei, en tegenwoordig zijn er talloze opties voor verschillende communities. Maar wat ik hier heb meegemaakt, overtreft alles wat ik eerder heb ervaren.

In zo'n korte tijd ben ik nog nooit zo goed gecoacht en verantwoordelijk gehouden. De nieuwe inzichten die ik heb opgedaan, zijn onmisbaar geweest dankzij de mindset sessies. Elke zes weken staat er weer een inspirerende spreker of gast voor de groep, wat telkens opnieuw voor een frisse en waardevolle blik zorgt. De wekelijkse groepscalls en de constante 10-daagse challenges hebben een enorme impact gehad op het creëren van goede gewoontes en het versterken van mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik kan nog zoveel meer vertellen, maar ik wil niet alles verklappen. Dit is iets wat je zelf moet ervaren. Als je echt op zoek bent naar groei en inspiratie, dan moet je erbij zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben nu bijna drie weken onderdeel

Ik ben nu bijna drie weken onderdeel van de Diamond Circle, en ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel dit mij heeft geholpen en blijft helpen, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn business. De structuur die ik heb gekregen is ongekend; het heeft mijn dagelijks leven enorm verbeterd.

Wat deze groep echt bijzonder maakt, is de onderlinge steun en motivatie. Het voelt echt als een familie. Iedereen helpt elkaar om te groeien, niet alleen op zakelijk vlak, maar ook persoonlijk. Mijn accountability-maatje, is daar een perfect voorbeeld van. De tips die hij geeft, zijn van onschatbare waarde, en we praten zelfs over persoonlijke zaken buiten de business om. Dat toont hoe sterk de connecties binnen de groep zijn.

De challenges die om de twee weken worden gehouden, zijn vaak 10 dagen lang en bieden enorm veel houvast. Ze geven je concrete stappen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Door deze stapsgewijs te integreren, heb ik meer energie en plezier in het dagelijkse leven.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze community. Het is zonder twijfel een van de beste beslissingen die ik heb genomen. 🙏🏾

Dwanley!

Wat een prachtige woorden! Enorm dankbaar ervoor! Ik weet ook nog hoe jij bij de eerste live dag kwam en ineens je buddy had gevonden en enorm enthousiast erover bent! Tof om te zien dat je meer energie hebt gekregen ervan! :) We gaan je laten knallen dit jaar!

Een Waardevolle Groep voor Persoonlijke Groei en Netwerken

Hoewel ik pas recent lid ben geworden, heeft Diamond Circle al enorme waarde voor me gebracht. Het is de ideale omgeving om aan mezelf te werken en ik merk dat ik dankzij deze groep grote stappen zet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het een perfecte plek om te netwerken met gelijkgestemden.

Voor iedereen die wil groeien op zowel persoonlijk als zakelijk gebied, is het 100% een aanrader om je aan te sluiten

Noté 5 sur 5 étoiles

Één van de beste beslissingen ooit!

De Diamond Circle heeft mijn leven compleet veranderd. Ik wist altijd dat ik meer in me had, dan wat ik eruit haalde, maar de Diamond Circle heeft m’n ogen geopend en het zetje gegeven dat ik nodig had. Het is niet zomaar een community; het is echt één grote Familie! Iedereen helpt elkaar naar the next level, zowel persoonlijk als businesswise! Daarnaast zijn er ontzettend goeie trainingen, waar je mega veel van op kan steken.

Ik ben momenteel 1 maand lid en heb het volgende bereikt: Eerste sale met mijn store behaald, 5kg afgevallen, lees nu meerdere boeken per maand, heb een beter slaapritme, heb een betere dagplanning, heb contact met veel ondernemers waar ik veel van leer en heb vooral Meer Motivatie dan ooit!

Tip van mij: Neem de stap uit je comfortzone en groei met ons mee!

Réponse de Diamond Circle

Prachtig Melvin! Dankjewel!! Zo mooi om te zien dat je in een korte tijd zo snel je ritme hebt opgepakt en dat je dit ook echt serieus hebt genomen! Dankzij jouw inzet is het zo snel gegaan! Dus dikke chapeau naar jou! Op naar de 10 kg! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De Diamond Cicle houdt mij scherp en…

De Diamond Cicle houdt mij scherp en gemotiveerd. Ik vind het prettig dat ik constante uitdagingen en handvaten krijg om mijzelf te verbeteren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Door vele gastsprekers leer je contante nieuwe aspecten en krijg je nieuwe inzichten wat betreft ondernemen.
Daarnaast is de community ook ontzettend waardevol aangezien elk lid weer een andere kwaliteit heeft die jij weer kan raadplegen om jouw business naar een nog hoger level te tillen.

Ik zou het iedereen aanraden die net wat meer dagelijkse motivatie nodig heeft om focus te houden op zijn of haar business + dat het netwerk ENORM is.

Réponse de Diamond Circle

Diannnnnn! Wat een leuke en mooie worden! Dankjewell! Jij bent de meest fanatieke Diamond lid in de community natuurlijk. Jouw enthousiasme laat jij bij iedereen stralen, dat vind ik zo tof aan je! Blijf zo doorgaan, je doet het echt super!!

Diamond Circle - The change and motivation Community 2024

Na heel veel persoonlijke tegenslagen in het begin 2024, Heb ik besloten om weer te gaan ondernemen. Het enige was dat ik me alleen voelde in het wereld van ondernemen en niemand in mijn circle had om mij te steunen, motiveren en mee kon delen over mijn ervaringen. In Juni heb ik de stap genomen om bij Diamond Circle aan te sluiten, en wat een grote positieve verandering in mindset, lifstyle, attidtude en ondernemen heeft Diamond Circle mij gegeven. The community is vol met positieve energie. Iedereen moedigt en steunen elkaar en geeft alles om het positivie in leven en ondernemen te halen. In een groot zin: I am thankful, blessed and honoured to be part of the Diamond Circle Family!!! @ Pira let us keep making the changes!

Hee Nelzinho!

Super bedankt voor de enorm mooie woorden! Prachtig om te zien hoe jij zo positief en enthousiast bent geworden in een korte tijd! En hoe jij ook zelfs gym selfies hebt gestuurd en zo lekker weer sport! Keep it up!

Noté 5 sur 5 étoiles

top op persoonlijk en business niveau!

Geweldig voor persoonlijke ontwikkeling, veel waar je op gewezen wordt waar je denkt mee bezig te zijn maar waar toch nog veel te halen valt, daarnaast erg goed voor de groei van je business door de connecties met andere ondernemers

Réponse de Diamond Circle

Twan!!! Super bedankt voor je mooie woorden. Jij gaat samen met Quint je business naar de maan schalen met de strategieën die we hier delen! Lets goooo!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus