Diamond Circle Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pira en zijn team tillen je naar een hoger niveau. Zijn expertise in het bereiken van je doelen gaan je verder helpen in je prive en zakelijke leven. Pira en de communitie helpen je naar grote hoog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds 01-01-2025 bij de Diamond Circle gekomen en echt superblij I did! Ik zocht een community met like-minded people, die allemaal willen groeien, elkaar willen helpen, je motiveren, ervoor openstaan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De Diamond Circle is een enthousiaste, jonge en energieke groep mensen, die elkaar supporten om verder te groeien op zowel zakelijk als privé vlak. Pira is een persoon die echt interesse in de leden t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant

Écrit par l'entreprise

De community waar mensen groeien op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar gelijkgestemden bij elkaar komen om nog meer te leren van elkaar en om elkaar te motiveren! Een leuke en warme community waarbij je ook accountable wordt gehouden op jouw doelen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super en echt leerzame community

Super en echt leerzame community. Ik zit er niet zolang in maar heb veel geleerd. Iedereen is echt betrokken en de stoffen zijn er echt om je een boost te geven om de betere versie van jezelf te worden.

Logo de Diamond Circle

Réponse de Diamond Circle

Jurick!! Thanks voor je toffe woorden! Vanmiddag nog een prachtige call gehad. Nu gaat je focus weer x10 en ga je nog meer bereiken! Zin in!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ultime community voor ondernemers die…

Ultime community voor ondernemers die willen groeien. Het connecten met andere ondernemers in de e-com branch is top. Daarnaast bied dit platform veel masterclasses om jezelf te kunnen ontwikkelen.

21 août 2024
Logo de Diamond Circle

Réponse de Diamond Circle

Arnold!!! Jij bent de man die veel actief is en echt enorm veel mensen helpt! Met jou hebben veel Diamond leden nog veel meer informatie en tips ontvangen!

It’s a life changer

It’s a life changer

Ik ben sinds 16 Juli lid en wat voor energie je van de groep krijgt en dan geef je zelf dubbel zoveel terug en ook alle trainingen, video calls etc zijn super waardevol!

Je kan mee doen aan challenges, je kan met andere netwerken. Dit is niet een alleen een community dit is een FAMILIE!

Ik ben super tevreden dat ik in de familie ben ingestapt en enorm gegroeid!

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste groep voor persoonlijke ontwikkeling!

Het is de ideale omgeving om aan jezelf te werken. Mede dankzij Diamond Circle heb ik het gevoel dat ik grote stappen maak in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook de perfecte groep om in te netwerken.

Voor iedereen die wil groeien op persoonlijk en zakelijk gebied, is het 100% een aanrader om je aan te sluiten.

Noté 5 sur 5 étoiles

De Diamondcircle is een geweldige community voor gelijkgestemde ondernemers die elkaar ondersteunen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. De sfeer is open en vertrouwelijk, met leden die graag hun kennis en ervaringen delen. Hier krijg je niet alleen waardevol zakelijk advies, maar ook persoonlijke groei en inspiratie. De Diamondcircle voelt als een hechte groep waar iedereen elkaar motiveert en vooruit helpt. Een echte aanrader voor iedereen die samen wil groeien!

Verbreek je comfortzone en realiseer je volledige potentieel met de Diamond Circle💪👊

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds ik ben aangesloten bij de Diamond…

Sinds ik ben aangesloten bij de Diamond Circle community is mijn leven echt enorm positief veranderd. Zowel op business vlak als op mentaal gebied heb ik al flinke stappen gemaakt in nog geen 2 maanden. Echt een aanrader voor mensen die de beste versie van zichzelf willen worden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Pira op het juiste moment op ons pad terecht gekomen

Pira is precies op het juiste moment op ons pad terechtgekomen. Mijn partner en ik zijn gestart als beginnende ondernemers en merkten dat we vastliepen. We zitten nu 5 maanden in de Diamond Circle en merken al zoveel verschil in onze mindset! We zijn dankbaar voor Pira en zijn community waar we met gelijkgestemde mensen bij elkaar worden gebracht. Successen worden hier gevierd en je werkt samen met de community naar next level!

5 août 2024

24/7 netwerken

De mensen die je leert kennen plus de waarde die je eruit haalt is groots. Elke dag dankbaar voor de community.

Voelt als een mastermind/netwerk event die 24/7 door gaat. 🙏🏿

23 mai 2024

Beste Netwerk Groep Die Ik Ken

De Diamond Circle is voor mij de beste Netwerk / Accountability groep die tot nu toe op mijn pad gekomen is.

Super toffe groep die zich verschrikkelijk snel met elkaar ontwikkeld en met elkaar bond.

Mega veel positiviteit en energie bij elke live meet-up, leuke challanges en ervaringen om elkaar uit te blijven dagen en competitive te blijven.

9 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste investering ooit in mijzelf

Ik kende Pira al als een behulpzame en motiverende ondernemer. De passie om anderen te helpen spatte er altijd al vanaf! Voor mij aanleiding om deel te nemen aan de Diamond Circle.

Dit is de beste investering in mijzelf die ik ooit heb gedaan. Mijn mindset wordt beter, doelgerichter en een geweldige community met andere ondernemers erbij. Veel geleerd al, en door bepaalde lessen heb ik eigenlijk al meer geld bespaard (automatiseren ipv uitbest den) dan dat ik uberhaupt voor de diamond circle moet betalen.

5 juillet 2024

Twijfel niet...

Ik ben nu een paar maanden lid van Diamond Circle en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. Vanaf de eerste dag voelde ik me welkom en gesteund door coach Pira en de hele community.

Pira is een ongelooflijke coach. Hij heeft een unieke manier om je te motiveren en uit te dagen, zonder dat het overweldigend voelt. Dankzij zijn begeleiding heb ik doelen gesteld die ik nooit voor mogelijk had gehouden en, belangrijker nog, ik heb ze ook daadwerkelijk bereikt. Hij heeft me geholpen om mijn beperkingen te doorbreken en een nieuwe identiteit te creëren.

Je krijgt elke week zoomcalls waarbij van alles wordt besproken en belangrijke lessen meekrijgt. Het voelt als een tweede familie waarin iedereen elkaar aanmoedigt en steunt. Ik heb niet alleen mijn mindset verbeterd, maar ik ben ook een gelukkiger en evenwichtiger persoon geworden.

Diamond Circle en coach Pira hebben een onvergetelijke impact op mijn leven gehad. Ik voel me sterker, meer gefocust en klaar om elke uitdaging aan te gaan. Als je op zoek bent naar een plek waar je echt kunt groeien en je volledige potentieel kunt bereiken, dan is Diamond Circle de perfecte keuze.

Bedankt, Pira en de hele Diamond Circle community, voor deze ongelooflijke reis. Ik kijk uit naar nog vele meer inspirerende momenten en persoonlijke overwinningen!

4 juin 2024

Geweldige Groep!

Ik heb in deze groep een topbeleving! Ik had altijd moeite met slaap en focus, maar door deze groep is het mij gelukt om beter te slapen en daardoor echt meer te groeien in mijn business. De sfeer in de groep is ook top en aan accountability geen gebrek!

8 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De beste mindset/business groep!

Ik ben nu 2 maanden lid van Diamond Circle en ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname. Ik zou het iedereen aanraden die zichzelf wilt omringen met gemotiveerde mensen die je helpen om door te zetten en geïnspireerd te blijven! Door het contact met de groep, kom je op nieuwe inzichten die je helpen groeien als persoon. Ook de wekelijkse calls zijn een hele fijne toevoeging. En petje af naar Pira voor de waarde over o.a. mindset die er gedeeld wordt!

15 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een warme gemeenschap die zich richt op…

Een warme gemeenschap die zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Het is super waardevol om samen te kunnen groeien en elkaar hierin verantwoordelijk te houden. De wekelijkse Zoom-calls zijn inspirerend en de goed georganiseerde fysieke meetups (om de 6 weken) voegen echt een extra dimensie toe aan de ervaring! Ik kan dit concept niet genoeg aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning en groei!!

12 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Sowieso aanrader om je aan te melden!!

Dit is de plek om jezelf te omringen met like minded people. Iedereen wilt ondernemen en hierin groeien. Sommige zijn beginners en sommige zijn ver binnen het ondernemen. Om je hiermee te connecten is zo waardevol. De groep is super positief en enthousiast voor elkaar, iedereen wilt dat je groeit. Wanneer het tegenzit of een mindere periode hebt hyped de groep je zo erg op!!

Je gaat ook echt een plan maken voor jezelf en deze stappen laat Pira je ook nemen. Iedereen wordt accountable gehouden op je eigen beloftes, ook word je uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen zodat je sneller in actie komt. Iedereen loopt tegen dezelfde punten aan op zijn of haar manier.

Daarnaast de life meetings is het niet alleen waardevol maar ook heel gezellig. Er komen gastsprekers met super waardevolle kennis en informatie. Je leert nieuwe mensen kennen en je weet nooit waar die connectie goed voor zal zijn in de toekomst. Het is voor iedereen die wilt groeien!! Het geeft je sowieso een boooost voor je discipline.

27 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit kan je leven veranderen

Sinds ongeveer twee maanden ben ik lid van Diamond Circle. Dit is nu al een van mijn beste keuzes geweest dit jaar. In de afgelopen maanden heb ik tal van waardevolle lessen mogen leren van Pira en de andere leden. Diamond Circle is een super fijne groep waar iedereen met elkaar wil groeien. De reis als ondernemer is bij tijd en wijlen behoorlijk eenzaam en juist daarom is het zo fijn om onderdeel te zijn van een groep met gelijkgestemden, waar je op regelmatige basis contact mee hebt. Ik ben zeer dankbaar dat ik onderdeel mag uitmaken van dit inspirerende gezelschap van gedreven ondernemers en kijk uit naar wat er nog komen gaat. Voor iedere ambitieuze ondernemer die zich graag persoonlijk wil ontwikkelen beveel ik Diamond Circle van harte aan. Van deze keuze zul je geen moment spijt krijgen.

1 avril 2024

Top community

Een community die ik erg dankbaar ben.
Enorm positieve mensen, en een groep waarvan de gunfactor erg hoog is.
Een hele waardevolle groep die je accountable houd.
Door deze groep heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, en daar ben ik iedereen stuk voor stuk dankbaar voor.

26 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Aanmelden voor de Diamond circle was voor mij een no brainer

Na het story to glory event heb ik mij meteen aangemeld voor de diamond circle.

Dit was voor mij een no brainer. Deze groep is zo uniek. Het is een groep van verschillende ondernemers en gelijkgestemde mensen die mij dagelijks inspireren en motiveren.

Voor mij persoonlijk heb ik de keuze gemaakt om de beste versie van mijzelf te worden.
De beste ondernemer maar ook voor mijn persoonlijke groei. Tot nu toe heb ik ook echt een groei gemaakt in de werk-privé balans, ik snooze niet meer wat voor meer energie zorgt, ben productiever doordat ik minder onnodig op mijn telefoon zit en heb leuke mensen ontmoet.

Wanneer je deelneemt aan deze groep kom je in een warm bad. Iedereen helpt elkaar, moedigt elkaar aan en we houden elkaar accountable. Maar ook juist wanneer het minder gaat of je ergens tegenaan loopt, kan je dat delen. Een ding is zeker: je zal uit je comfortzone moeten.

Ik beveel de diamond circle aan voor iedereen die wilt groeien als persoon en ondernemer. Iemand die deel uit wil maken van een groep gelijkgestemden. Want het ondernemen kan soms ook eenzaam zijn.

25 avril 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus