Fantastisk service. Pakken kom hurtigt efter jeg havde bestilt og tøjet lever op til billederne på deres hjemme side samt var kvaliteten på tøjet i top🫶 Et dejlig sted at handle for både store og s... Voir plus

Fantastisk kundeservice! Min pakke have et lille hul og min bluse var beskadiget. Jeg skrev til kundeservice og fik straks besked om, at de ville kontakte leverandøren. Et par dage senere fik jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har i flere år været stamkunde, og har altid fået den bedste behandling. Udover deres forskelligartede styles, Brand og priser, så bliver jeg altid mødt med et smil og et tilbud om hjælp. Samtidig... Voir plus

Lyn hurtig levering. Produktet er helt som som forventet ud fra billederne på hjemmesiden. Blev også helt glad over den personlige indpakning, selvom produktet er det samme, så føles det mere eksklus... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

DIDRIK-Retail Vores drivkraft er en passion for at drive en ordentlig og god virksomhed i alle dens aspekter, om det er behandling af personale, leverandørvalg, kunder mm. Når du handler ved os, støtter du det lokale handelsliv i Thisted by i hjertet af THY og den lille selvstændige (os). "When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance" (unknown) Der kommer nye varer hver dag og de ligger klar til at komme online med det samme, så her vil i altid finde det nyeste nye både her på webshoppen og i den fysiske butik. Da webshoppen og den fysiske butik er i samspil, kan der forekomme udsolgte styles, vi bestræber os på at dette ikke sker, men da webshoppen trækker på butikken, vil i derfor heller ikke modtage varer pakket ind i overflødigt plastik da varene er at finde i butikkerne og ikke på et stort lager. Shop løs og giv den bare gas, du må godt for os. De kærligste hilsner fra Mette & Charlotte Didriksen & resten af team DIDRIK-Retail

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Mega hurtige til at sende

Mega hurtige til at sende, derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 août 2024

Réponse de Didrik.dk

🤩 vi er de hurtige på havnen 😅 som regel, vi prøver ihvertfald at være det hver gang. så dejligt at du sætter pris på det ❤️

God kundeservice

Der var en fejl på den t-shirt, jeg havde bestil og de sendte en ny med det sammen.

31 mai 2024

Tusind tak for din anmeldelse <3
Vi beklager du i første omgang fik en t-shirt med fejl, den var lige gået forbi vores næser. Men godt vi havde en ny til dig <3 Du ønskes en fantastisk dag.

Super god service

7 ud af 5 stjerner….
Afhentede i shoppen hvor jeg kunne prøve tøjet!
Super sød betjening og god service ☀️♥️

31 mai 2024

Tusind tak for din lækre anmeldelse der simpelthen springer rammen <3
7 stjerner til dig også!

Super hurtig levering!

Super hurtig levering!

Kendte ikke webshoppen og var derfor skeptisk i første omgang. Jeg kan dog kun bekræfte de positive anmeldelser her, og er meget tilfreds med den hurtige levering. Bestilte en helligdag og 2 dage senere er pakken fremme.

22 mai 2024

Réponse de Didrik.dk

Vi elsker at du er hudløs ærlig, for vi ved det kan være en bekymring ved mange første gang de skal handle et nyt sted.
Men vi er nu bare en lille dansk ejet webshop med fysisk butik også - ikke nogen stor udenlandsk fusker side :D Dejligt du besøgte os, håber vi kan være behjælpelige igen en anden gang. Mvh Charlotte DIDRIKsen

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, gode priser og super hurtig levering :-)

26 avril 2024

Tusind tak for din anmeldelse <3

Hurtig levering og sød besked

Hurtig levering og sød besked

30 mars 2024

Réponse de Didrik.dk

Tusind tak for din anmeldelse 🤩 fem stjerner til dig fordi du er så sød at bruge noget af din tid på at give os ros ❤️ fra hjertet TAK

Lækkert og godt børnetøj

Lækkert og godt børnetøj.
Sød betjening.
God service.

1 mars 2024

Réponse de Didrik.dk

Tuuuusind tak fordi du har villet bruge noget af din tid på at rose os til skyerne 🤩 nu flyver vi endnu bedre ❤️ fra hjertet TAK

Hurtig levering og de bestilte varer…

Hurtig levering og de bestilte varer var så fine og pænt pakket

2 février 2024

Réponse de Didrik.dk

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ og det er ikke bare et lille tak det er et enormt stort TAK for det betyder vitterligt alverdens for os ❤️

fint

Det var fint

29 janvier 2024

Réponse de Didrik.dk

🤩 vi vil også gerne sende dig en masse stjerner som TAK fordi du tog dig tiden til at sende os en masse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kvalitet

Lækkert tøj. Hurtigt og nemt.

30 janvier 2024

Réponse de Didrik.dk

Tusind tak fordi du ville bruge noget af din tid på at rose os ❤️ det betyder ALT for os at du ville det ⭐️ TAK!

Hurtig levering

Hurtig levering. Kjolen var uden fejl og mangler. Sød besked i pakken:)

10 janvier 2024

Réponse de Didrik.dk

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at kjolen var som du forventede. Af hjertet tak fordi du tog dig tiden til at sende os søde ord med på vejen.