Jag köpte Windows 11 Pro retail och allt fungerade snabbt och bra! Har bara haft det en månad, så jag kan inte ännu bekräfta att det fungerar år efter år, eller att det går att aktivera på nästa da... Voir plus
Köpte Excel för PC eftersom det var det bästa erbjudandet jag kunde hitta... Avgörande för mig: Inget abonnemang - bara en engångsavgift! Köpprocessen hos Digimart är mycket smidig och enkel... Voir plus
Jag kände inte till ert företag men fann det via Pricerunner. Jag kan tänka mig att handla med er igen. Informationen på er websida gav ett hederligt intryck, var utförlig och förutsåg mina frågor så... Voir plus
DigiMart gör det enkelt och tryggt att köpa mjukvarulicenser till konkurrenskraftiga priser. Vi specialiserar oss på digitala produkter som Windows- och Office-nycklar, med omedelbar leverans via e-post. Vår mission är att erbjuda pålitliga licenser, snabb support och en smidig kundupplevelse – anpassat för den nordiska marknaden. Med över 4 000 nöjda kunder från tidigare projekt fortsätter vi nu resan med DigiMart – med ännu högre standard och stabilitet.
Varnumsgatan 18, 50745, Borås, Suède
- kundservice@digimart.se
- digimart.se
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
DigiMart effektivt sätt att köpa lic
Riktigt bra pri
Mycket bra pris på en adapter som i original kostar betydligt mera, supersnabb leverans
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, lite krångel att installera, jag som inte kan datorer så bra men löste sig tillslut.
Rekommenderas av mig iallafall.
Snabbt leverans
Snabbt leverans, bra support och enkel installation. Allt fungerade perfekt
Urusel service
Fick en länk till programvara som inte fungerade, kontaktade Digimart men det dröjde 10 dagar innan de hörde av sig. I mellan tiden var jag tvingad till att handla programvaran på annat ställe. Har bestridit betalningskrav direkt hos Digimart och hos Klarna som inte gjorde något utan skickade ärendet till inkasso.

Réponse : DigiMart
Windows 11 Pro snabbt smidigt
Jag köpte Windows 11 Pro retail och allt fungerade snabbt och bra!
Har bara haft det en månad, så jag kan inte ännu bekräfta att det fungerar år efter år, eller att det går att aktivera på nästa dator.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Aktiverings koden fungerade perfekt utan strul.
Licensnyckel fungerar inte och…
Licensnyckel fungerar inte och kundtjänst svarar inte. Känner mig lurad.
Uppdatering. Efter dålig recension kontaktade företaget mig och problemet löstes. Tråkigt att det krävdes ett dåligt omdöme.
Snabb leverans och billigt!!!
Snabbt ..bra…
Bra och prisvärt
Bra och prisvärt. Lätt att beställa och smidig betalningslösning.
Lätt att förstå hur man beställer och…
Lätt att förstå hur man beställer och snabb leverans.
Allt fungerar bra
Fantastisk service
Fantastisk service och snabb leverans, har handlat lite med andra sidor och digimart verkar vara den bästa utan tvekan.
En savoir plus sur les différents types d'avis.