Jag köpte Windows 11 Pro retail och allt fungerade snabbt och bra! Har bara haft det en månad, så jag kan inte ännu bekräfta att det fungerar år efter år, eller att det går att aktivera på nästa da... Voir plus

Köpte Excel för PC eftersom det var det bästa erbjudandet jag kunde hitta... Avgörande för mig: Inget abonnemang - bara en engångsavgift! Köpprocessen hos Digimart är mycket smidig och enkel... Voir plus

Jag kände inte till ert företag men fann det via Pricerunner. Jag kan tänka mig att handla med er igen. Informationen på er websida gav ett hederligt intryck, var utförlig och förutsåg mina frågor så... Voir plus

1. Boutique de logiciels

DigiMart gör det enkelt och tryggt att köpa mjukvarulicenser till konkurrenskraftiga priser. Vi specialiserar oss på digitala produkter som Windows- och Office-nycklar, med omedelbar leverans via e-post. Vår mission är att erbjuda pålitliga licenser, snabb support och en smidig kundupplevelse – anpassat för den nordiska marknaden. Med över 4 000 nöjda kunder från tidigare projekt fortsätter vi nu resan med DigiMart – med ännu högre standard och stabilitet.

4,2

Bien

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, lite krångel att installera, jag som inte kan datorer så bra men löste sig tillslut.
Rekommenderas av mig iallafall.

14 avril 2026

Urusel service

Fick en länk till programvara som inte fungerade, kontaktade Digimart men det dröjde 10 dagar innan de hörde av sig. I mellan tiden var jag tvingad till att handla programvaran på annat ställe. Har bestridit betalningskrav direkt hos Digimart och hos Klarna som inte gjorde något utan skickade ärendet till inkasso.

29 décembre 2025
Logo de DigiMart

Réponse : DigiMart

Hej,

Vi har tagit del av din recension och tar detta på största allvar.

Vi kan tyvärr inte hitta något öppet ärende eller tidigare kontakt från dig som matchar denna beskrivning i vårt system. För att kunna hjälpa dig vidare och reda ut vad som hänt, behöver vi därför lite mer information.

Vänligen återkom med någon form av underlag, till exempel ordernummer, e-postadress som användes vid köpet eller annan relevant information, så att vi kan lokalisera ditt ärende.

Vi vill självklart lösa detta på bästa möjliga sätt, men i nuläget saknar vi tillräckligt med information för att kunna koppla detta till en faktisk order eller kontakt.

Observera även att denna recension har flaggats för vidare granskning, då vi i dagsläget inte kan verifiera någon tidigare interaktion kopplad till oss.

Vänliga hälsningar

Windows 11 Pro snabbt smidigt

Jag köpte Windows 11 Pro retail och allt fungerade snabbt och bra!

Har bara haft det en månad, så jag kan inte ännu bekräfta att det fungerar år efter år, eller att det går att aktivera på nästa dator.

15 mars 2026

Licensnyckel fungerar inte och…

Licensnyckel fungerar inte och kundtjänst svarar inte. Känner mig lurad.

Uppdatering. Efter dålig recension kontaktade företaget mig och problemet löstes. Tråkigt att det krävdes ett dåligt omdöme.

15 mars 2026

Fantastisk service

Fantastisk service och snabb leverans, har handlat lite med andra sidor och digimart verkar vara den bästa utan tvekan.

21 février 2026