Digital FOTO Avis

2,6

Dessa tidningar är bara för Bonniers skall tjäna massa pengar och inget annat , jag köper lite böcker istället och tittar mycket på YouTube och är medlem hos Moderskeppet det räcker för mig och ger mi... Voir plus

Bra artiklar att läsa. utmärkta läraktiga avsnitt. I det stora hela en bra tidning. Det enda jag inte gillar är de dåliga bilderna i tidningen t.ex. "läsarnas bilder." Den som recenserar bilden kanske... Voir plus

Tog en prenumeration på ett antal nummer. Men blev besviken, artiklarna ganska tunna, men mycket om vad AI numera kan göra. Sen är redaktionen inte så kommunikativ. Jag skickade mejl till två i re... Voir plus

Är tacksam för kurserna i Photoshop. Fortsätt med det men fördjupa gärna och berätta varför man ska välja de unika värden/tendenserna. Om ni bara skriver 85 här och 27 där så missar man finesserna som... Voir plus

Allt om foto – nyheter, tester av kameror och utrustning, guider, tips och knep vid fotografering, bildbehandling och mycket mer.

Bas

Répond généralement dans un délai de 48 heures

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ingen tidning…

Eftersom jag inte fått någon tidning ännu efter 7 veckor kan jag inte ge mer än 1 stjärna

17 février 2023

Bra tidning

Bra tidning! Goda möjligheter att vidareutveckla mitt kunnande. God layout. Tillgång till användbara program. Tillgång till arkiv över program och artiklar.

5 février 2023

Réponse de Digital FOTO

Tusen tack för din recension och dina fina ord. 😊
Mvh Edward, Bonnier kundtjänst

Helt ok men saknar lite artiklar med…

Helt ok men saknar lite artiklar med basicmaterial för nybörjare med den digitala fotograferingen. Alltså för oss nybörjare

5 novembre 2022

Réponse de Digital FOTO

Hej Göran! Tack för din kommentar - och för att du delar med dig av din upplevelse av vår tidning. Om du vill att redaktionen ska få din feedback är du välkommen att skriva till dem direkt på: redaktionen@gds.se.

Mvh, Anna
Kundtjänst

Tidning är för plottrig

Tidning är för plottrig. För mycket om bildmanipulering. Skulle vara mera tester av kameror o.dyl.

4 novembre 2022

Réponse de Digital FOTO

Hej Björn! Tack för ditt omdöme - och för att du delar med dig av din upplevelse av vår tidning. Om du vill att redaktionen ska få din feedback är du välkommen att skriva till dem direkt på: redaktionen@gds.se.

Mvh, Anna
Kundtjänst

Kul med denna fototidning

Det är spännande med denna fototidning! Här finns alltid något nytt att läsa om. Roligt!!

3 novembre 2022

Tack för den fina recensionen, Håkan! 😊
Mvh Edward, Bonnier kundtjänst

👍 Tummen upp

👍👍👍👍👍👍👍🤠👍👍👍👍

21 octobre 2022

Réponse de Digital FOTO

Tack för den fina recentionen och de 5 stjärnorna!

Vänliga hälsningar,
Anna, Bonnier kundtjänst