Vi fik endelig kontakt med dem i november( har været kunde i flere måneder) vi laver en aftale, at de skal overtage kontakten med udlejer, så bl.a. emhætten i lejligheden kan blive repareret. Og derfr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Utrolig god hjælp, efter selv at have kæmpet med udlejer ifbm. udflytning fra lejebolig hos Kereby (kæmpe udflytningsregning, you guessed it). Digura hjalp mig med at få nedsat kravet fra udlejer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har igennem et års tid haft DIGURA til at køre en sag i huslejenævnet. DIGURA har været hurtige, korrekte og leveret den bedste ydelse. Da udlejer efter dommen kom med nye oplysninger... Voir plus
Jeg benyttede mig af deres gratis tilbud om juridisk råd. Deres vurdering var, at min udlejer ikke har handlet juridisk forkert. Men tre andre rådgivere kunne konstatere at min udlejer har handlet ju... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Har du problemer med din udlejer eller er du interesseret i lejeloven? DIGURA er din digitale jurist, som er ekspert i lejeret. Via teknologi og innovation står vi til rådighed for lejere, således at vi kan få skabt et fair og ordentlig lejemarkedet i Danmark.
Coordonnées de contact
Nålemagervej 1, 9000, Aalborg, Danemark
- kontakt@digura.dk
- digura.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 6 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
I have sent my case to Digura
I have sent my case to Digura, everything went pretty fast and good. I am leading a very busy life and I didn't have the time to care about this stuff and take this in charge. I didn't do anything except reaching them out. I received all my deposit, the platform is really good to follow the case and keep you updated. Amazing experience and many many thanks to them!

Réponse de DIGURA
I glemte at sende vigtige ting ind til…
I glemte at sende vigtige ting ind til huslejenævnet og det tog lang tid at høre fra jer og i over så meget fra boliglejeloven. Der var for mange forskellige over ens sag og uens udmeldelser. Men i var altid venlige og forstående under opkald og på skrift.

Dårlig udlejer på Stevns
God hjælp og vejledning. De førte min sag mod udlejer som jeg vandt og jeg fik det hele tilbage betalt.
Hurtig og meget dygtige medarbejdere der har styr på det og jeg har følt mig tryg og i sikre hænder hele vejen.
Så jeg vil helt klart anbefale at bruge DIGURA, når du skal føre en sag.
Tusind tak for hjælpen 🙏🏻
Vh Anja Jørgensen

Digura hjalp mig BIG TIME med min dårlige udlejer
Jeg stod i en rigtig øv-situation med min udlejer, hvor de krævede penge for rengøring og vinduespudsning efter udflytning, selvom intet var anmærket ved udflytningssyn. Heldigvis kontaktede jeg Digura, og næsten med det samme fik jeg mail fra udlejer om, at jeg skulle have penge tilbage. Vildt når jeg selv havde skrevet til udlejer, at de ikke kunne opkræve de beløb, som de gjorde, men der var responsen en helt anden til mig. Derudover modtog jeg ingen penge fra udlejer i 4 måneder efter udflytning, og der var Digura igen på med det samme og hjalp mig. Jeg havde aldrig set de penge tilbagebetalt for rengøring, hvis ikke jeg havde fået hjælp af Digura. Alt i alt en 10/10 oplevelse!

No cure no pay
No cure no pay, lever Digura ikke op til.
De har intet løst for mig, men henvist til advokat- alligevel har de ikke tilbagebetalt mit beløb.
Er det ikke ulovlig markedsføring?
Hvis jeres sag har med skimmelsvamp, at gøre så hold jer væk, Digura er total inkompetente på det område, og bør skrive på ders hjemmeside, at det IKKE er en af deres kompetencer.
Respons på jeres svar: Jeg blev lokket ind i jeres medlemsklub i den tro, at I kunne hjælpe mig. Jeg spurgte om i var skimmelsvampeksperter- det var i ikke. I har i ond tro lokket mig ind i jeres medlemsklub uden, at have kompetence til, at hjælpe mig. I rådede mig til, at få en advokat. Er det fair, at lokke penge ud af folk for derefter, at råde dem til en advokat.
Det er rigtigt jeg ikke gad, at sende jer mere materiale og respons efter det svar- for hvad filan har jeg så betalt jer for.

Réponse de DIGURA
Bedste Team at have på din side.
Vores familie ønsker at takke Digura på det varmeste for den hjælp de har ydet os, i en yderst vanskelig situation med udlejer.
Digura modtog information fra os, og lod os vide at de ville tage sig af denne situation, da det var tydeligt at vi var blevet forurettet.
Dette betød at vores familie kunne lade det gå mentalt, vel vidende at sagen var i gode hænder.
Digura har et fantastisk velfungerende og dygtigt team, som har forståelse for hvad du som lejer går igennem i disse situationer.
Digura vandt vores sag for os og vi kan ikke takke dem nok.
Vi andbefaler Digura på det varmeste, man er i gode og sikre hænder.
KH Familien Russell

Réponse de DIGURA
Problemer med udlejer af anden etnisk baggrund…
Det var tilfældigt, at jeg via internettet blev bekendt med Digura.
Vi havde problemer med den rumænske udlejer, der ikke ville respektere dansk lovgivning, praktiserede lemfældigt omgang med sandheden, fik lukket for strømmen til lejer osv. Gjorde alt for at få lejer til at flytte.
I den forbindelse har det været en fantastisk hjælp at have Digura som back up og at kunne trække på deres viden inden for lejerområdet i et venligt og forståeligt sprog. Altid parat til at hjælpe med hurtig tilbagemelding.

Réponse de DIGURA
Svar på diguras svar til mig
Svar på diguras svar til mig. Det er jo løgn at der kun sidder 2 . Der sad 3 på min sag. Og de arbejdede I hver deres retning!!! Ydermer så sagde den ene rådgiver om jeg havde nogle sidste spørgsmål inden jeg stoppede som klient. Og så spurgte jeg og fik svar omkring noget der IKKE omhandlede den sag de sad 3 på. Så du skal ikke sidde og spille smart og prøve at hænge mig ud når du ikke engang har styr på what's what.
Og ydermer sidder du og lyver jeg kan næve 3 navne der har siddet på min sag. Ikke kun 2 som du ellers påstår!
Udlejer frafaldt sig alle krav
Udlejer frafaldt sig alle krav, og vi fik alle penge tilbage. Louise er virkelig god at tale med og forklare reglerne.

Fremragende sagsbehandling og resultat
Vi har fået en fremragende, effektiv og ikke mindst hurtig service fra Digura. Vi mente vores udlejers istandsættelseskrav var for højt, og vi følte ikke vi havde noget at tabe ved at kontakte Digura på grund af deres “No Cure, No Pay”. På under 3 uger havde Digura skaffet os flere tusinde kroner tilbage gennem forhandlinger med udlejer. Dette sikrede, at vi ikke skulle igennem et forløb i Huslejenævnet, så vi kunne få sagen afsluttet hurtigst muligt - og med et nu langt bedre og tilfredsstillede resultat. Vi vil personligt gerne rose Luna, hvis faglighed og nærhed gjorde os trygge fra start, og ikke mindst for at give os den rette forventningsafstemning, idet vores sag rent faktisk var vurderet lige på grænsen. Derfor var det bare en ekstra bonus, at vi fik det maksimale ud af vores fraflytning. Jeg vil til enhver tid anbefale Digura - TAK!

100% depositum tilbage
Jeg havde forlængst, i mit stille sind, skudt en hvid pil efter udsigt til at få mit depositum, eller bare dele af det, tilbage (så meget "bandit" var udlejeren).
Med juridisk guidens fra Digura, som også flot tog sig af alt skriftligt, både til udlejeren og til sidst huslejenævnet........fik vi 100% depositum tilbage.
Morale..
Når du alligevel betaler 5-10.000 kr til en udlejer pr måned. Kan du lige så godt betale 5-10.000 og 80 kroner til Digura, så dermed sikre dig deres støtte, skulle udlejer komme for godt i gang.
"Falck" for lejere, kalder jeg dem.
Få dig et abonnement.
Tak til hele Digura. I udfører et flot og vigtigt stykke arbejde.
Keld

Great service experience
Fast to reply with active communication. I have been able to resolve my issues with the landlord in a short time span. Thanks!
Jeg har fået god og hurtigt service!
Jeg har fået god og hurtigt service hos Digura! Og derudover har jeg fået meget ud af at bruge deres medlemsklub!

Réponse de DIGURA
Jeg fik den hjælp jeg spurgte efter
Jeg fik den hjælp jeg spurgte efter.
Men de er dog rimelige dyre efter min mening.
Fik 8.000kr tilbage fra depotium, men skulle betale dem 5.000kr for servicen. Men rådgivning og hjælp er topklasse

God kompetent rådgivning!
Jeg fik den hjælp jeg forventede og det var kompetent og tålmodig rådgivning.

Réponse de DIGURA
Hurtig og venlig juridisk service.
Digura er hurtig og venlig juridisk service til en fair pris om måneden. Har til dato kun haft gode oplevelser, og jeg er glad for at være kunde hos dem.

Réponse de DIGURA
Det to lang tid, men de fik hele vores depositum igen.
Det har været med lang ventetid (over et år), og mange gange vi selv skulle bede om updates, men vi har nu fået hele vores depositum tilbage fra en privat udlejer som prøvede at snyde os for flere penge.
Det har ikke været med hel ro i sindet, men de har sku klaret det godt, :)

Elendig service
Jeg indsendte min sag, hvorefter jeg fik at vide der ville gå ca. 24 timer før jeg fik svar.
Efter flere uger rykkede jeg efter et svar. Så gik der endnu et par dage, hvor jeg blot fik besked på, at min sag var blevet behandlet og en mail var blevet sendt. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg aldrig havde fået denne mail.
Der er nu gået en uge igen, og jeg har stadig ikke hørt noget. Elendig service.

Réponse de DIGURA
Ikke super fed oplevelse....
Jeg skrev ind til jer omkring min rettigheder angående depositum men jeg fik svar tilbage fra en fyr jeg har navnet på, at han ikke kunne hjælpe af hensyn til mulig interesse konflikt ??? Jeg spurgte tilbage hvad han mente efter, at have drøftet emnet med nogle kollegaer og har intet svar fået stadig 8 dage efter. Jeg nævner endda i mailen, at jeg overvejer at købe abonnement hos jer men det har jeg da ikke lyst til nu...

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.