Din Båtmäklare Stockholm AB Avis 16

4,5

1. Courtier en bateaux
  2. Concessionnaire de bateaux

Din Båtmäklare arbetar med förmedling av båtar inom premiumsegmentet.

4,5

Ovanligt lyhörd och kunnig båtförmedlare

I båtbranschen hör det till ovanligheterna att jag upplever en så pass närvarande, informativ och transparent person som Leo hos Din Båtmäklare. Vårt båtköp har varit en mycket positiv upplevelse genom hela processen och jag kan inget annat än att varmt rekommendera säljare och köpare att anförtro Din Båtmäklare i samband med er båtaffär.

19 avril 2026

För den som söker en seriös och trygg båtförsäljare

För oss som köpare har kontakten med Din Båtmäklare varit mycket bra från dag ett fram till leverans utav båt.
Din Båtmäklare var även mycket hjälpsam med arrangemang som utfördes utav extern part så som lyft och transport.
Vi kan starkt rekommendera Din Båtmäklare för den som söker en trygg och seriös båtförsäljare.

23 septembre 2024

Drömbåten blev en drömaffär!

Köpte min drömbåt genom Din Båtmäklare och upplevelsen var perfekt! Från första kontakten till leverans av båten och efteråt har allt varit smärtfritt, effektivt och otroligt proffsigt – kan inte vara mer nöjd! När det blir dags för mig att byta båt går mitt första samtal till Din Båtmäklare, utan tvekan. Kan starkt rekommenderas!

12 juillet 2024

Leo is very friendly and customer…

Leo is very friendly and customer focussed. We did buy a Finnmaster in Sweden and brought this boat to the Netherlands. We are happy with the boat and how Leo solved a small technical issue. We can advice Batmaklare as a good booting partner Dirk

2 juillet 2024

Smidigt och proffsigt

Mycket trevligt bemötande av Leo med kunskap om båtar och marknaden. Fullt ut nöjd med alla steg i försäljningsuppdraget!

13 mai 2024

Vi hade en Buster XL för mycket

Vi hade en Buster XL för mycket. Marknaden var tämligen usel efter Covid-19-alla-ska-ha-båt-boomen slutade i en dålig andrahandsmarknad.
Din Båtmäklare Stockholm som var "Min" båtmäklare Leo gjorde det väldigt lätt för oss. Båten låg i skärgården. Vi bor i stan. Han tog hand om allt. Informerade lagom mycket under tiden och hanterade även en del problem med båten och varvet på ett bra sätt (vi slapp göra det).
När vi har överskott på båtar igen ringer Leo
Per A,

5 avril 2024

Utmärkt Bra och professionellt bemötande

Bra och professionellt bemötande. Hela processen kändes trygg och transparent. Vi fick kontinuerliga uppdateringar på hur det såg ut med potentiella kunder. Jag kan varmt rekommendera Din Båtmäklare om man vill köpa eller sälja båt!

29 juillet 2023

En trygg båtaffär!

Serviceminded mäklare! Mycket mån om att affären skall bli en bra upplevelse för både köpare och säljare.
Är på det hela taget mycket nöjd med hur affären gjordes upp och allt där omkring.

5 juin 2023