Gustav var god til at gøre de lange 8 timer spændende med gode "lege" så man bedre forstod hvordan det hang sammen, også mega fedt med så mange historier frem for kun teori, så det ikke blev så tørt... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Havde Christian som instruktør, og han var super sjov. Han gjorde førstehjælpskursus, som ellers er ret tungt, til at være sjovt. Kan klart anbefale!
Christian der er førstehjælps lære er seriøst den bedste, nok den første førstehjælps Time jeg har været til hvor jeg har fkn nødt det!
Jeg synes det var en sjov og spænede undervisning. Masser af grin og samtidig koncentration. Dog blev det lidt for presset med tid.
Din Førstehjælp tilbyder førstehjælpskurser til skoler, gymnasier og firmaer. Der er også mulighed for førstehjælp til kørekort. ✓Førstehjælpskursus i Vejle
Bybækvej 21, 7120, Vejle Øst, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Kan klart anbefale!
Rigtig god undervisning og Gustav var super sød og sjov. De 8 timer gik hurtigt på grund af hans gode måde at undervise på. Tak for et rigtig godt førstehjælps kursus

Réponse de Din Førstehjælp
Meget god undervisning, bedre end jeg havde regnet med

Réponse de Din Førstehjælp
Nice, lange 8 timer. Men ikke så lange som forventet. Jeg havde Gustav som lærer, og han var meget sjov og god til at lære fra sig

Réponse de Din Førstehjælp
Gustav var god til at gøre de lange 8 timer spændende med gode "lege" så man bedre forstod hvordan det hang sammen, også mega fedt med så mange historier frem for kun teori, så det ikke blev så tørt og langt
dog synes jeg godt at man kunne få en ordenligt mail når man har bestilt førstehjælpen, hvor der stod nogle praktiske oplysninger og tidspunktet i stedet for at man selv skulle huske det, det kan hurtigt glippe.
alt i alt en stor anbefaling

Réponse de Din Førstehjælp
At man ikke bare sad og lyttet, og at man sad og lavet opgaver og fik pauser så man ikke bare tá og gik død i det

Réponse de Din Førstehjælp
Ingen tvivl om at 8 timers førstehjælp er en tør omgang. På trods af det, var det til at holde ud.
Super rart med så mange pauser, og at undervisningen også gør at man bliver involveret istedet for at skulle sidde og kigge i 8 timer.
Stor forståelse omkring min gigt så det hele blev modificeret til at jeg kunne være med til det hele☺️

Réponse de Din Førstehjælp
Forvirring om hvor jegskulle møde op- ikke til at komme i kontakt med førstehjælp dagen før kurset. Det mp kunne gøres bedre fremover.

Réponse de Din Førstehjælp
følte de faktisk godt gad og lære os det og de prøved at gøre det så sjov som de nu kan gøre så vi ikke var ved at falde i søvn

Réponse de Din Førstehjælp
Den underviser jeg havde. Han var pisse god og sjov, så det kan varmt anbefales her.
Der var dog noget med nogen tidpunkter og steder der på ingen måde virkede særlig godt, men alle kom da frem i stdste ende.