Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!
Lisez les avis des autres
Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Voir plus
Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset... Voir plus
Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!
Coordonnées de contact
Frederikssundsvej 114, 2700, København, Danemark
- info@stjernqvist.dk
- www.stjernqvist.dk
Jeg anbefaler klart stjernqvist
Husk du kan skifte kørelærer
Jeg kørte med to forskellige kørelærere.
Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet.
Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og opfarende - og til tider nedladende i sprogbrug.
Da jeg skiftede gik det op for mig, at det kan være trygt at lære at køre bil og jeg var ikke længere ængstelig inden køretime.
Jeg har af omveje hørt at Stjernqvist har fået andre negative henvendelser om Frank, men de holder tilsyneladende fast i ham da det er svært at få andre kørelærere og man gerne vil tjene penge.
Skriver denne anmeldelse for at andre nye elever ikke skal tro de er ene om dårlig oplevelse, hvis de får Frank som kørelærer
Største anbefaling herfra!
Jeg havde Silas Persson som kørelærer, og er meget taknemmelig for at have haft netop ham. Jeg har generelt følt mig usikker ved at skulle lære at køre, men Silas var enormt tillidsvækkende, og en både tålmodig og dygtig underviser som fik mig til føle mig tryg under hele processen. Han var god til at være opmærksom og håndtere mine udfordringer i et roligt tempo. Han gjorde at hele oplevelsen blev både lærerig, men også hyggelig undervejs.
Jeg vil derfor give min største anbefaling om at vælge Stjernqvist som køreskole!
Ikke tilfreds.
Teoriundervisning var fint, men jeg var alt i alt ikke tilfreds med mit forløb, primært pga. min kørelærer, der ikke var særlig pædagogisk.
Helt vild positiv oplevelse
Helt vild positiv oplevelse! Tak til Stjernqvist og særlig til Silas for at have lært mig at køre bil! Jeg vil anbefale det!
Fantastisk forløb
Hakim har været fantastisk igennem hele forløbet. Fleksibel, dygtig og meget kompetent.
Tak for denne gang, det var en fornøjelse. Det kan klart anbefales!
Hakim - Den bedste kørelærer
Hakim er en fantastisk kørelærer. Du lærer alt hvad der skal til for bestå køreprøven, og lige så vigtigt - du lærer at køre lastbil ordentlig.
Man glemmer ikke "pas på spejlene" mv.
Tak for hjælpen Hakim. Mine bedste anbefalinger herfra.
Mvh Michael
Helt fantastisk forløb
Helt fantastisk forløb. Hakim er en enestående kørelærer og kan på det varmeste anbefales; altid flexibel og eminent til at lære fra sig.
Ubehagelig oplevelse
Kørelæreren har ofte fået mig til at gå grædende hjem og gør mig utilpas og føler mig ofte nedgjort i bilen. læreren beskriver sig selv som pedagogisk, men det har jeg ikke oplevet. til gengæld har jeg lært af skolen og bestod i første forsøg, dog tror jeg ikke det er grundet min kørelære
God køreskole
Meget fed køreskole, med godt styr på det hele. Undervisningen var godt struktureret og kørelærerne var alle meget venlige og hjælpsomme.
Fed køreskole
Fed køreskole! Med de sødeste kørelære, en vild oplevelse jeg 100 procent kan anbefalde.
Hakim var min kørerlærer
Hakim var min kørerlærer og jeg tog stort kørekort til lastbil.
Her er sms sendt til Hakim:
Må lige have afløb for min begejstring og taknemmelighed.
Kørte min Volvo S500 12 meter med totalvægt på 26 tons og 4 ponyer plus tre personer til Århus i weekend og skulle bakke af færgen.
Det sneede på vej hjem og jeg brugte motorbremse på vejen ned af bakkerne imod havnen.
Jeg bakkede ind v hestestalde og kørte ud af meget snævert staldområde.
Det gik altsammen så godt og jeg hører hele tiden din stemme, når jeg bliver i tvivl i lastbilen og ser dine øjne som tror på mig, og så kører jeg pisse godt - stille og roligt. Ser i spejlene og er rolig og velovervejet.
Vil bare gerne sige TAK en gang mere og håbe at du forstår, at du er verdens bedste kørelærer. Intet mindre.
TAK 🙏🏼
Martin
Dygtige og seriøse undervisere!
Jeg kan kun anbefale Hakim fra Stjernqvist Køreskole til at tage Lastbilkørekort. Det var en ren fornøjelse at gå til teori hos Hakim og med hans gode humør og utrolige kunnen, blev køretimerne nogle gode oplevelser. Vi har tre der tog lastbilkørekort og vi bestod alle tre første gang.
Silas og Stjernqvist kan nemt anbefales
Jeg bestod min køreprøve på første forsøg!
Mit forløb med stjernqvist køreskole var en fornøjelse. Jeg havde Silas som kørelærer, som er en tålmodig lærer der forklarer tingene på en nem og effektiv måde. Vi brugte filmen Matrix som en reference angående parallel parkering 😀.
Han brænder for at hans elever kan bestå køreprøven og bidrager med materiale ud over den standard online undervisning.
Silas får en kæmpe anbefaling herfra
super fint og professionelt
Super fint sted at tage kørekort, og har været meget glad for det hele vejen igennem. Udover det fik jeg en kørelære der virkelig havde respekt for tid, og med en travl hverdag formodet vi at kunne ligge næsten alle køretimer om morgenen.
Det klart at det ikke er garanteret alle kan få samme service, men ellers teorien samt andre ting der var inkluderet var rigtig fint.
Rigtig dejligt og lærerigt forløb med…
Rigtig dejligt og lærerigt forløb med Silas. Vil helt sikkert anbefale Stjernqvist pga. ham.
Behagelig undervisning
Tak for et godt forløb! Jeg kan varmt anbefale Stjernqvist og mere specifikt Lars Toftlund, som er en behagelig, tryghedsskabende og tålmodig kørelærer.
Kun ros herfra
Udemærket køreskole med engagerede undervisere. Den teoretiske undervisning er nem at forstå og følge med i, og underviserne er gode til at hjælpe den enkelte elev.
Jeg havde Lars som kørelære og han skal have stor ros for at være rolig og tålmodig. Jeg kan anbefale ham hvis man er nervøs for at køre, eller har særlige behov.

Stort tak til…
Stort tak til tip-top-trafik/stjernqvist og især stort tak til min kørelærer Lars for et enormt godt forløb. Det har været muligt for mig at tage teorihold på mange forskellige skoler og dage, så det passede lige ind i mit program. Køreskolen var meget hjælpsomme med at lægge en plan der fungerede. Lars var enormt dygtig til at skabe ro og selvtillid hos mig omkring min kørsel. Han forstod hvornår der var brug for hvad, og var meget professionel og behagelig at køre med.
Jeg bestod i første forsøg til både teoretisk og praktisk prøve :)
Kan kun anbefales!

Kæmpe anbefaling til Silas og Stjernqvist køreskole
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Stjernqvist Køreskole og kørelæreren Silas.
Silas var utroligt rolig og venlig under hele forløbet, hvilket gjorde mig virkelig tryg. Han var tålmodig og forstod at hjælpe mig med at opbygge min selvtillid som ny fører. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre kørelære. Tak Silas, og tak til Stjernqvist Køreskole for en positiv oplevelse!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.