Stjernqvist Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!

Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Voir plus

Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset... Voir plus

Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Voir plus

1. École de conduite
  2. École de conduite de camions

Écrit par l'entreprise

Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

218 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

10 stjerner herfra👍

Super oplevelse.
Nem og uproblematisk generhvervelse og ovenikøbet billig.
Kørelærer Hakim er dygtig, grundig, målrettet og ikke mindst flexibel i teori og kørelektioner. God stemning hele vejen igennem.
Bestod både teori og køreprøve i første hug. Så alt i alt en supergod og behagelig oplevelse.
10 stjerner herfra 👍😊

24 août 2023

Tryg og rummelig køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse både i forhold til teoriundervisning, hvor der var plads til alle slags spørgsmål og ligeledes med min kørelærer Lars, der har givet mig en tryg oplevelse trods stor nervøsitet.

14 août 2023

Tak til Poul fra Stjernqvist

Tak til Poul fra Stjernqvist, som hjalp mig gevaldigt meget med at finde en ny køreprøve hurtigt efter jeg havde fået smidt min P23 væk.

Super rar, flink og dygtig kørelære, som er til at snakke med. Hvis man kunne give flere stjerner havde jeg gjort det.

21 juin 2023

Lastbil bestået første gang!

Lastbil teori og praktik bestået første gang!
Bedre anmeldelse kan man vel ikke give en køreskole?
Nå jo, Hakim er ikke bare fagligt dygtig, men også hyggelig at snakke med mens man lærer at bakse den store bil rundt i trafikken.

7 juin 2023

De leverer en nem måde at få stort…

De leverer en nem måde at få stort kørekort, når man ikke har tid til en måneds kursus i dagtid, samt er for højt uddannet til at kunne få de lave kursuspriser på f.eks AMU. De holder hvad de lover og er støttende i processen.

16 juin 2023

Jeg er meget tilfreds med forløbet

Jeg er meget tilfreds med forløbet. Det er hurtigt overstået uden at det er for svært eller uoverskueligt.

Man bliver taget seriøst og åbenhjerteligt og jeg har virkelig nydt at tage mit lastbil kørekort hos stjerneqvist køreskole. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.

16 juin 2023

Professionelle og god kvalitet

God kørelære (Rune Larsen) og god fleksibilitet i individuelle forløb generelt.
Generelt meget profesionelle og med god kvalitet.
Jeg havde teori flere af de steder Stjernqvist samarbejder med og kunne derfor tilrettelægge mine teoritimer på forskellige dage og tidspunkter så det passede ind i min hverdag.

15 juin 2023

10/10 oplevelse hos Stjernqvist

Tog over vinteren kørekort hos Stjernqvist, og det var virkelig en 10/10 oplevelse. Man kan tage sine teoritimer mange forskellige steder og tidspunkter, så det passer ens eget skema fuldstændig. Var så heldig at få Silas som kørelærer til mine praktiske timer. Silas er både en sjov, dygtig og tålmodig kørelærer, som jeg vil anbefale alle, at tage kørekort hos.

14 avril 2023

En varm anbefaling!!

Jeg tog kørekort til bil hos Silas. Silas skaber et trygt, sjovt og godt læringsmiljø, hvor der er plads til fejl og dumme spørgsmål. Jeg kan klart anbefale Silas som kørelærer!

17 mai 2023

Lastbil Kørekort

Jeg tog en Lastbil kørekort C og det var en af ​​de bedste oplevelser med Stjernqvist. Vi havde en fantastisk kørelærer (Hakim), som har stor tålmodighed og gør dig klar til tiden.
Anbefalet undervisning 🦾

22 mai 2023

Danmark bedste kørelærer

Jeg blev med stor faglighed taget igennem hele forløbet. Hakim er en behagelig og tydelig kørerlærer - med en sans af humor. Han følger sine elever tæt og står særligt til rådighed omkring prøverne - det er guld værd! Jeg kan varmt anbefale Hakim.

3 mai 2023

Klar anbefaling

Jeg kan klart anbefale Stjernqvist da jeg selv har været elev og er gået derfra med gode oplevelser og kørekort i hånden. Gode og lærerige teori timer, plads til masse spørgsmål og de bedste kørelærer! Det var en absolut fornøjelse at kører med Rune. Bedste kørelærer og bedste køreskole uden tvivl!

11 avril 2023