Schiffs tandlægeklinik Avis 69

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk tandlæge som fortjener 5 stjerner. Lige når man kommer ind, bliver man mødt af det sødeste personale i receptionen. Omgivelserne får tankerne henledt på en spa oplevelse, idet der... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er mere end yderst tilfreds med behandlingen hos Schiffs. Så stor imødekommenhed skal man lede længe efter, lige fra første opkald, til man kommer ind af døren og igen forlader klinikken... De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet er søde og imødekommende, gør meget ud af at fortælle om behandlingen og fysisk berøring, hvilket gør at man føler sig tryg. Flot klinik med behagelig zen-musik. Måske lidt i den dyre en... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Skade på krone - lavet af tandlægen- ingen garanti !

En stresset tandlæge der flyver mellem mindst 2 patienter. Har været der med kr nul mindst 5 gange. For rep af plastfacader og kroner. Nu nægter han garanti trods han selv har lavet skade på min ene krone der kun er år. Han vil heller at jeg klager - så det gør jeg :-(

8 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste oplevelser hos en tandlæge

De bedste oplevelser hos en tandlæge - nogensinde👍
Den bedste, rareste og mest omsorgsfulde tandlæge -
Mahdi Tajdiny, jeg nogensinde har oplevet🙏
Jeg er 65 år - og har et ellers meget anstrengt forhold til tandlæger - tænk engang, hvis jeg for mange år siden havde mødt Mahdi eller en tandlæge som ham - ja,så ville mine tænder og jeg have haft det en hel del bedre.
Tusind tak - Mahdi🙏
Også tak til hele klinikken, I har forstået at skabe tryghed og god atmosfære hele vejen rund🤙😊

21 février 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet er søde og imødekommende

Måske lidt i den dyre ende, men jeg betaler gerne lidt mere for god behandling.

Mvh. Mikael Knudsen

11 novembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Krone kontra fyldning

Jeg fik ved sidste undersøgelse besked på at en af mine kindtænder skal have lavet en krone til en pris af 6500 kr. Jeg har nu været hos to andre tandlæger, der begge mener, det kan klares med en plastfyldning til 1800 kr. Jeg er ellers kommet hos Schiffs gennem mange år, men efter dette har jeg mister tilliden til dem. Det handler vist kun om at tjene så meget som muligt.

17 septembre 2021

Bedste oplevelse ved tandlæge

Er i dag blevet behandlet af den sødeste tandlæge og medhjælper (Søren og Camilla).
Kan kun anbefale dem, da de beroliger en og virkelig giver sig tid til forklaring af behandling.

6 septembre 2021

10/10 altid en god oplevelse

10/10 altid en god oplevelse

har haft både Natasha, Nancy og Michelle som assist ved begge 2 (tror jeg) har aldrig haft en dårlig oplevelse personalet er altid på med humor, information og virker rigtig glade for arbejdet blandt andet ved at vise tingene der bliver/er gjort frem.. De har hele pakken, det er de eneste tandlæge jeg bruger så længe det er muligt :)

10 juin 2021

Susanne jensen

Min tandlæge Nancy og hendes tandlægeassistent er den bedste jeg har oplevet.. de er meget forstående og lytter til mig med min tegnsprogstolks hjælp.. jeg var normalt ikke tandlægeskræk og begyndte hos Godt Smil. der fik jeg problemer for de lyttede ikke. ignorede mig da jeg havde det ondt, der endte med jeg skreg.. sortnede for mine øjne af angst og græd som pisket og endte med jeg fik tandlægeskræk, Så min datter som er patient der hos Schiffs. rådede at tage tandlæge Nancy.. hun er så rolig, tager meget hensyn.. helt tryg ved hende.. Jeg har stadig tandlægeskræk, men så snart jeg ser Nancys "magi" forsvinder min skræk hurtig som dug for solen.. Hun er så god.. Min datter har valgt den rigtige tandlæge til mig.. fik lov at beholde Nancy fremover.. Jeg har fortrudt at ikke kom hos hende fra starten...
Tak Nancy, du er bare det bedste,,

17 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Søren er uovertruffen faglig dygtig

Søren er uovertruffen faglig dygtig, og derudover ualmindelig sympatisk tandlæge. Schiffs er den mest professionelle tandlægeklinik og en stor gave for byen - her får man trygt den bedste behandling af højeste standard, også kl.17.30

17 février 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Grunden til i får 4 stjerner er…

Grunden til i får 4 stjerner er udelukkende Natasja og hendes hjælper Michelle ( mener jeg hun hedder). Ellers havde det været mindre.
Jeg havde desværre en rigtigt dårlig oplevelse hos jer, der er en tandlæge, jeg aldrig skal ind til, hun stoppede ikke når det gjorde ondt, og jeg følte mig bestemt ikke hørt. ( og det har gjort mig mere bange for tandlæger efterfølgende)
Forinden den tid, havde jeg bedt om at få Natasja, da Nancy ikke var der ( havde hørt Natasja var god.) Men sekretæren sagde jeg lige så godt kunne tage den anden, og det troede jeg på var ok.
Den tandlæge jeg fik virkede dog til at være grundig, men rigtig dårlig til folk med angst for tandlæger, og gik meget over min grænse.

Så nu kæmper Natasja og hendes hjælper med mig og min angst for tandlæge. De er fantastiske, empatisk, dygtige jeg kan slet ikke give den ros nok.
Jeg har fået tillid til Natasja, dog er jeg stadig bange

7 décembre 2020

Tine 12:45 PM

Tine 12:45 PM
Bedste tandlæge i Danmark. Jeg kører gerne fra København til Slagelse. Tænk at man kan elske sin tandlæge , - selv bisserne elsker ham !

1 décembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus