Schiffs tandlægeklinik Avis 69

3,6

En stresset tandlæge der flyver mellem mindst 2 patienter. Har været der med kr nul mindst 5 gange. For rep af plastfacader og kroner. Nu nægter han garanti trods han selv har lavet skade på min ene k... Voir plus

Helt fantastisk tandlæge som fortjener 5 stjerner. Lige når man kommer ind, bliver man mødt af det sødeste personale i receptionen. Omgivelserne får tankerne henledt på en spa oplevelse, idet der... Voir plus

Jeg er mere end yderst tilfreds med behandlingen hos Schiffs. Så stor imødekommenhed skal man lede længe efter, lige fra første opkald, til man kommer ind af døren og igen forlader klinikken... De... Voir plus

Personalet er søde og imødekommende, gør meget ud af at fortælle om behandlingen og fysisk berøring, hvilket gør at man føler sig tryg. Flot klinik med behagelig zen-musik. Måske lidt i den dyre en... Voir plus

3,6

Moyen

Fantastisk dygtige, høflige og gode til at håndtere tandlæge skræk

Jeg har altid været tilfreds med mine besøg hos Schiff. Grundet tandlægeskeæk og angst oveni, kan jeg ikke sige jeg er Glad for at komme der😉 men får altid en god, og høflig behandling og de tager altid hensyn til min angst og tandlægeskræk. Og som kronisk syg der tager en del medicin, har jeg ikke de bedste tænder, men de er gode til at hjælpe mig med at passe på dem, uden at bebrejde mig.
Der er altid en rolig atmosfære, og de er gode til at fortælle hvad der bliver gjort. Bestemt et sted jeg vil anbefale.
De personer som jeg foretrækker er, Agnetha, Søren, og Merethe 👍😉

18 novembre 2020

Alle er søde

Alle er søde. Super gode til folk med tandlæge skræk. Og der er en hyggelig at at stemning.

18 novembre 2020

Varm anbefaling

Schiffs er den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft! På trods af angst tager de god hånd om mig

27 octobre 2020

Har i fredags kontaktet klinikken og…

Har i fredags kontaktet klinikken og bed om akut tid grundet smerter og hævelse omkring en inplantat. Fik at vide at pga. Ferie er der ingen tider. Blev kort sagt afvist. Men de vil gerne give mig en tid til rensning af tander om 2 uger.

3 août 2020