Jeg har købt et par Alma jeans og havde gået en størelse op, fordi det sagde jeres ChatBot man kan skrive om hjælp til. Jeg har fået jeansene og de er alt alt for lange. Jeg syntes det er meget ærg... Voir plus
God, hurtig og proffessionel levering og returnering. I har mange fede styles. Hvis jeg skal sige en ting, så varierer størrelserne lidt i jeres teenage bukser. Min datter har bestilt samme buks, i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god kundeservice! Min datters bukser var der desværrekommet et hul i , men Vintage Shop håndterede det virkelig flot og byttede dem uden problemer. Sådan en service gør bare, at man har lyst... Voir plus
L'entreprise a répondu
Elsker deres tøj! Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.
Lerbakken 25, port 2, 8410, Rønde, Danemark
- kontakt@dinvintageshop.dk
- dinvintageshop.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Manglende vare og langsom levering
Der stod at hvis man bestilte sin pakke inden d. 19 december ville den helt sikkert nå frem inden jul. Jeg bestilte min pakke d. 14 december, som skulle være givet til min kusine i julegave, men den var stadig ikke blevet pakket og afsendt d. 20 december, så der kontakter jeg dinvitageshop på deres mail og spørger efter status på min ordre. Jeg har endnu ikke fået svar på dén mail og min pakke ankom først d. 27 december så det kunne jeg ikke bruge til noget da jeg skulle have haft det med til Jylland til juleaften. Desuden manglede min ene vare, grå Esther jeans. Jeg venter med at skrive en mail omkring dette, til de svarer på min anden mail. Jeg syntes det er ærgerligt for de har ellers noget meget fedt tøj:(

Super kundeservice
Godt udvalg til fornuftig pris. Virkelig super kundeservice med ekstra gave ved køb. Kan varmt anbefales.

Hurtig levering
Hurtig levering, fedt produkt.
Købte to par bukser - den ene for stor - nem returnering😊

Réponse de Dinvintageshop
Jeg købte en trøje til min datter i…
Jeg købte en trøje til min datter i julegave. Hun er super glad for den. Mange har rost den og det er lækker kvalitet. Levering var i top. Varm anbefaling herfra. Tak for Jer.

God oplevelse
Nem bestilling, hurtig levering. Bukserne lever op til beskrivelsen. Handler gerne igen hos Dinvintageshop.

Jeg bor 10m fra nærmeste pakkeshop
Jeg bor 10m fra nærmeste pakkeshop, men pakken blev sendt til et sted der er 25km væk,altså 50km for at hente en pakke. Overhovedet ikke ok. Prøvede at kontakte jer, ingen tilbagemelding. Hvis man driver online butik, er det mindste man kan gøre, at sende til den rigtige adresse. Det her betyder at min datter ikke mere må handle hos jer.

Réponse de Dinvintageshop
Den var ikke på lager men da den blev…
Den var ikke på lager men da den blev fik jeg besked.
Mit barnebarn blev superglad. Perfekt størrelse

Réponse de Dinvintageshop
Deres isa jakke er dårlig kvalitet
Deres isa jakke er dårlig kvalitet. Jeg havde forudbestilt deres isa vinterjakke i brun, og efter et par måneder hvor jeg har gået med den så er den blivet slidt i lynlåsen. Altså den har mistet farven der hvor lynlåsen kører op og ned. Desuden er lynlåsen til lommerne gået i stykker, den gør det der hvor den “splitter” når man prøver at lyne den. Det har den store lynlås til selve jakken også gjordt et par gange men den har heldigvis fikset sig selv. Jeg synes at jakken af sin pris er dårlig klalitet, den er overpriced og jeg har tænkt mig at skrive en klage og håbe på at få sendt en ny jakke. En jakke til 750kr bør ikke blive slidt efter så kort tid.
Mvh. Jo

Réponse de Dinvintageshop
Skønne vare og fantastisk betjening
Skønne vare og fantastisk betjening. Goodie bag var inkluderet i prisen og der var kun lækre ting i. Jeg kan varmt anbefale Dinvintageshop.

Elsker Esther bukserne
Elsker Esther bukserne, trøjerne er så cozy og tøjet kommer også meget hurtigt efter bestilling.

Réponse de Dinvintageshop
Fantastisk hurtig og altid god service👌
Altid god service. Hurtig afsendelse, og behjælpelig hvis man har nogen spørgsmål.

Réponse de Dinvintageshop
Jeg bestilte tøj til min datter
Jeg bestilte tøj til min datter, hendes julegave, og trøjerne jeg bestilte er SÅ fede, og er 100% sikker på st de nok skal skabe glæde i min teenagers hjerte ❤️
I forhold til forsendelse osv. Var der ingen klager! Det hele kom forholdsvis hurtigt, og uden problemer 🙏🏻

Réponse de Dinvintageshop
Super fint og hurtig service
Super fint og hurtig service. Meget kundevenlig og hjælpsomme.

Réponse de Dinvintageshop
Fortæller alle der skal boykotte…
Fortæller alle der skal boykotte dinvintageshop. Det er blot et fordyrende led til Shien og Temu. De er så ligeglad, at der kan finde på at stå Shien på de produkter de tilbyder. Kvaliteten er banket helt i bund her.

Réponse de Dinvintageshop
Manglende tilbagebetaling for returneret vare
Manglende tilbagebetaling for returneret vare.
Har rykket via mail, som ikke besvares.
Forvirrende markedsføring.
Firmaet sender gratis gave med ordren. På følgeseddel står at den skal returneres, hvis hele eller dele af ordren returneres, ellers fratrækkes kunden varens indkøbspris.
Når returnering oprettes er det ikke muligt at oprette retur for gaven . Det kræver henvendelse til firmaet at få klarhed over, hvad man så skal
Kan ikke anbefale firmaet og handler der ikke igen.