DK Indeklima Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en perfekt service fra sart til slut. Kompetent rådgivning og perfekt udført arbejde og stor ros for efterfølgende opfølgning. Vi er meget glade for resultatet og kan allerede mærke en markant... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Produktet virker - men KUNDEKONTAKTEN! Under AL kritik! Ringer og spørger mht abonnement på filter og får det mest nedladende svar - ikke een men FLERE gange! Siger “jeg tror vi snakker forbi hin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så er det tredje gang, jeg har haft DK-Indeklima til at udføre en opgave. Denne gang en mindre én af slagsen i kælderens åbne entre/trappeopgang. Der skulle opsættes Skamowall på yder og indevægge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg handler med DK Indeklima, og jeg havde nogle spørgsmål til produkter jeg havde udset mig -jeg fik en fantastisk vejledning og en god snak om muligheder og korrekt installatio... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

À propos de DK Indeklima

Informations provenant de diverses sources externes

DK-Indeklima er specialist i at løse indeklimaproblemer. Vores kunder har gerne problemer med fugt, radon, skimmelsvamp eller bare dårlig indeklima.

Vi tager altid udgangspunkt i at der bliver skabt god ventilation. Det gør vi somregel med en Duka One fordi:
- Op til 97 % af varmen kommer retur (dvs. ingen kold træk og du spare op til halvdelen af dine varmeudgifter) - Lav støj (11-23 db = kan bruges i soveværelset) - Bruger kun for ca. 11 kr. strøm om måneden. - Ingen rør der samler skidt, fylder og ser grimme ud. - Høj kvalitet og billige (vi yder prisgaranti og er Danmarks størst montør af Duka One)

Vi sælger og monterer også i stigende grad kvalitetsløsninger til især kældre og andre steder hvor indeklimaet kan være udfordret. Vi sælger bl.a. indeklimaplader fra Skamowall, fugtmålere, øko/silikat-maling og løsningen til afrensning/afhjælpning af skimmelsvamp mm.

Du kan finde mere information på dk-indeklima.dk. Du er også velkommen til at ringe til mesteren selv (Kim), der har 29 års erfaring med at rådgive, udføre og stå til ansvar for løsningerne på 70 50 50 51.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

deres service er ikke go ,de kan ikke…

deres service er ikke go ,de kan ikke finde en montør det finder man først ud af efter man har fået anlæg tilsendt ,og efter 3 mail ,ringer jeg til dem ,og efter man har betalt for montør får jeg at vide at de ikke kan finde en montør til at sætte anlæg op. dem køber jeg ikke mere af

26 août 2024

Kære Kim

Tak for din feedback. Vi beklager dybt de udfordringer, du har haft med installation af dit anlæg.
Vi har været udfordret med vores montører, men vi har nu løst problemet, da vores mangeårige montør er tilbage efter en operation i begge knæ.

Vi er naturligvis kede af, at disse udfordringer opstod i din periode for montage, og vi forstår din frustration. Vi arbejder hårdt på at forbedre vores service og sikre, at dette ikke sker igen i fremtiden.

Vi håber, du vil overveje at give os en chance til, og vi vil gøre vores bedste for at levere den service, du forventer.

Med venlig hilsen,

Kim Karlsen

Super god service

Super god service til valg af ventilator. Billige og de prismatcher- så kan det ikke blive bedre.

5 août 2024

Kære Nishiki Sano

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du valgte os, og det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og priser.

Vi stræber altid efter at yde en professionel service til konkurrencedygtige priser, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Kim Karlsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og god dialog med…

Rigtig god service og god dialog med montøren om hvordan ventilatoren skulle tilsluttes el mv

28 juin 2024

Réponse de DK Indeklima

Mange tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og dialogen med montøren. Vi gør vores bedste for at sikre, at tilslutning og installation bliver præcis, som du ønsker det. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, står vi klar til at hjælpe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis man kunne give minus ville de få det!!

DK Indeklima er vist det man må kalde et svindelfirma!!

Kim var forbi februar 2022 og lovede at sende tilbud ugen efter, hørte ikke noget før jeg fik en regning i starten af 2023... Kim har vedholdt kravet, trods han aldrig har kunne fremvise et tilbud som han skulle have sendt.

Sidste der er sket er regningen er sendt til inkasso, men PayEx har trukket sig fra sagen grundet indsigelsen!

10 juillet 2024

Réponse de DK Indeklima

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at forløbet har efterladt dig med denne oplevelse. Vi kan naturligvis ikke genkende beskrivelsen af DK Indeklima som et “svindelfirma”, men vi anerkender, at der er opstået en uenighed om fakturaen og kommunikationen i sagen.

Af hensyn til begge parter ønsker vi ikke at drøfte detaljerne offentligt. Vi er fortsat åbne for en rolig og saglig gennemgang af forløbet med udgangspunkt i den tilgængelige dokumentation.

DK Indeklima

Noté 1 sur 5 étoiles

Stol ikke på anbefaling af ventillationssystem fra dk indeklima…

Vi kontaktede dk indeklima på baggrund af positive anmeldelser på trustpilot. Vi skulle have udskiftet ventilationen i vores hus, da de 2 gamle Duka One var ved at være udtjente og var svære at vedligeholde.
Dk indeklima anbefalede varmt Pro Harmoni og det valgte vi. Desværre.
Det er en langt dårligere ventilator og lavet af tynde, billige materialer. Den er absolut ikke nemmere at håndtere. Og den var langt dyrere.
Allerede ved første vedligehold var et håndtag gået løs og der var brugt for meget brøndskum ved montering af den ene af de to ventilatorer, så vi havde svært ved at få varmegeninvendingsindsatsen ud.
Vi fik en god behandling af kontormedarbejderen, der fik sendt en montør ud. Så 5 stjerner til hende, men vi er absolut ikke tilfredse med anbefalingen af ventilatormærke og den ventilationsfaglige stil.

4 mars 2024

Hej Lisbeth
jeg er bestemt ærgerlig over din anmeldelse
men jeg er ikke bekendt med din sag og reklamation

Blot til info så har vi solgt omkring 2800 stk af Air Pro Harmoni og vi har meget lidt reklamation på den.
samlignet med hvad vi har af reklamation på duka produkter, så er andelen i % del meget højre
Du er velkommen til at kontakte mig på 70505051
så finder vi en løsning

Noté 1 sur 5 étoiles

Maksimering af omsætning - kunden bliver taber

Jeg kan desværre ikke anbefale DK Indeklima. Indehaveren tænker udelukkende på at maksimere sin omsætning og sælge kunden en løsning, som der ikke er behov for.

Han sendte en faktura på 3.000 kr. den 3. april, som skulle betales 3 dage senere, dvs. den 6. april. Han truede med inkasso, hvis jeg ikke betalte. Jeg har to kritikpunkter af DK Indeklima.

1. Indgåelse af aftale:
Jeg modtog et tilbud på 3.000 kr. for måling af fugt og en gennemgang af huset. Jeg godkendte ikke tilbuddet, men skrev, at jeg ikke havde behov for dette tilbud, da huset var blevet gennemrenoveret i 2016. Han skrev til mig, "vi finder en gennemgang som passer dig". Jeg er så naiv at tro, at det selvfølgelige også betyder, at vi finder en pragmatisk løsning, og at han afregnede mig efter dette. Nej, han ville have 3.000 kr. på trods af, at han ikke lavede en eneste fugtmåling. Han gik rundt i huset og kiggede på vores vægge og hjalp med at skifte et DUKA-filter. Jeg tilbød at betale 1.500 kr. for denne vejledning, hvilket jeg syntes var meget fair, men Kim ville have 3.000 kr. Han påstod, at han havde lavet målinger, men det gjorde han altså ikke. Han truede meget hurtigt med inkasso, hvis jeg ikke betalte.

2. Modtog to tilbud:
Det første tilbud: Var på udskiftning af 2x DUKA filtre til et andet mærke, som kostede 16.500 kr. Jeg ringede efterfølgende til DUKA for at få en second opinion. De var chokerede over den løsning, der var blevet foreslået, da den nuværende DUKA var funktionsdygtige. De anbefalede en løsning til 0 kr.

Det andet tilbud, Kim gav, var at opsætte 21m2 SkamoWall, hvilket han ville have 75.000 kr. for, dvs. knap 3.600 kr. per m2. Jeg har taget et andet tilbud, som kom ind noget lavere end dette.

Jeg gjorde Kim opmærksom på, at jeg på Trustpilot ville dele denne oplevelse - dertil var hans kommentar: "Blot husk, jeg har også en kommentar, når du skriver på Trustpilot". Jeg er slet ikke i tvivl om, at Kim vil skrive, at han havde en helt anden oplevelse. Det forventer jeg faktisk, at han gør, men stol ikke på ham. Han tænker blot på at maksimere sin omsætning – og det er desværre ikke til fordel for kunden. Tag jer i agt.

23 février 2024

Réponse de DK Indeklima

Hej tak for din anmeldelse

Du har ret i at selvfølgelig skal jeg svare på din anmeldelse på trust pilot. det gør jeg altd.
Det ville se pænt ud hvis man holder sig til sandheden når man skriver på trust pilot.
Som alle andre, så får man et tilbud på de 3.000 kr. som du så påstår du ikke har underskrevet og ikke vil betale.
det underlige er, at vi har fremsendt dig beviser på vores mail korrespondance hvor vi klart giver dig info om hvad jeg koster, at få ud for at besigte og gennemgå ejendommen. inden vi kommer ud

inde på din bagvæg i skabene var fyldt med skimmelsvamp. Det skyldes fugtproblemer ellers ville du ikke have skimmelsvamp. Jeg tager en fugtmåling ellers kan jeg ikke konstanterer fugt niveauet og hvor fugten kommer fra. Jeg målte også væggene i kælderen hvor jord nivouet ligger under tærren

Dine gamle duka løsninger fungerede ikke som de skal. Det automatiske lukke spjæld var knækket / bøjet og du fik derfor ikke ventilationen til at udlufte, men ja du hører maskinen køre, men den åbner ikke spjældet til frisk luft funktionen, derfor gav jeg dig et nyt tilbud på en ny forbedret ventilation.
Hvis man ikke ved, at det er knækket, så vil duka selvfølgelig sige det ikke skal udskiftes.
Det er jo helt op til dig om du vil modtage en bedre løsning.

Vi forventer og imødeser snart betaling for vores arbejde

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og professionel vejledning!

Vi havde i foråret 2024 besøg af DK Indeklima, fordi de skulle sætte nogle ventilatorer op i vores kælder. Det forløb fuldstændig perfekt. Der kom tre utroligt flinke og arbejdsomme mand, som satte det hele op. De kom til tiden, ryddede pænt op efter sig og sørgede generelt bare for en rigtig god stemning.
I tillæg hertil vil jeg også sige, at vi har nydt utroligt godt af den service, videndeling og sparring, vi fik fra DK Indeklima, inden vi besluttede os for at sætte ventilatorerne op. Det var tydeligt, at de havde utroligt stor viden inden for området, og de guidede os derfor meget professionelt hen i den retning, som ville være bedst for os.
Sidenhen har vi også talt med Kim Karlsen om muligvis at få udført yderligere kælderrenoveringsarbejde. Også her har sparringen været forbilledlig. Når man taler med ham, får man virkelig kyndig vejledning.
Sidst, men ikke mindst, må jeg også nævne, at hjemmesiden er utroligt brugbar! Hold fast, hvor står der meget godt derinde.

Kan helt klart anbefale DK Indeklima!!

27 mars 2024

Hej Jonas
Mange tak for din anmeldelse, vi samler på glad tilfredse og kunder som vi hjælpe så professionelt som muligt.
Du er altid velkomme til at os skulle du få andre problemer som vi kan løse

Mbh Kim Karlsen

Noté 1 sur 5 étoiles

Reklamerer med gratis forsendelse med…

Reklamerer med gratis forsendelse men opkræver alligevel 59 kr. i fragt ved betaling. Vildledende markedsføring!

19 avril 2024

Hej
tak for din anmeldelse, dog mener jeg ikke den er berettiget
når du låner en radonmåler er det gratis, men du skal betale for fragten
Mvh kim

Noté 1 sur 5 étoiles

Priserne der vises er ikke korrekte

Priserne der vises er ikke korrekte. På trustpilot skriver de gratis fragt. Men når man kommer til hjemmesiden og vil købe produktet koster det pludseligt 500 for fragt til 150kr for en palle.

Der heller ingen mail adresse man kan kontakte firmaet på

- Opdateret svar: Hvis jeg vælger en varmepumpe til 15000kr koster fragt stadig 499 + en palle. Men google viser prisen til 0 kr i fragt i annoncering

19 avril 2024

Hej Flemming
tak for din anmeldelse
hvis du køber under 5000 kr i byggematerialer så er det rigtigt det koster 499 kr
hvis du køber andre vare som sendes med gls så koster det 59 kr og gratis over 2000
det er også oplyst på vores handelsbetingelser og du ser det også i indkøbkurven.
Det bliver ikke nemt at transporterer dine byggematerialer uden der kommer en tillæg på en palle, som koster 150 kr
Vi har en kontakt formular, som du er velkommen til at skrive på eller vi har 5 specilister som tager tlf.
Mvh Kim Karlsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Kælder renovering. Super godt resultat og god oplevelse hele vejen igennem

Fået renoveret kælderen med fjerning af gammelt maling og puds, derefter opsætning af Skamowall på væggene og fliser på gulvet, og fra noget der lignede en træt cykelkælder ligner det nu helt ny lejlighed. Mureren var virkelig dygtig og effektiv og selv om der har været nogle små justeringer undervejs er prisen blevet det samme som vi aftalt til start. det hele har været en virkelig god oplevelse, fra start med vejledning fra Kim til det endelige slut resultat.

21 mars 2024

Hej Lille flyver
tak for et godt samarbejde, vi glæder os til næste kælder projekt med dig
takker også for vores anbefaling og de rosende ord

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god vejledning og udførelse af DK-Indeklima.

Har fået sat to stks genveksblæsere op i min kælder af DK-indeklima. Havde en super god dialog med Kim omkring forløbet, og alle aftaler er blevet overholdt og lavet til UG. Montøren Kevin arbejdede som en gal og var flink og hjælpsom. Der var behov for at få muret noget af min sokkel, og DK-Indeklima stod for al koordinering.
Næste step er Skamowall plader som jeg også har fået vejledning af Kim til. Alt i alt en super god oplevelse. Derudover har der været super hurtig svartid fra firmaet på alle mine forespørgsler.

Har også lejet en radonmåler og igen fungerede alting som det skulle.

Og forstår altså ikke de 1-stjernet anemeldelser som går på at DK-indeklima tager 3000 kr for konsulentydelsen, hvis man vælger ikke at gå med deres tilbud. Det står meget tydeligt og bliver også fortalt flere gange.

12 octobre 2023

Hej Jacob

vi er glade for at være behjælpelig med ventilation hos dig
mange tak for vores 5 Stjerne de betyder rigtig meget for os
Mvh kim karlsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Mulighed for leje af radonmåler

Jeg synes det er en super service at stille en radonmåler til rådighed for en billig leje, så man kan finde ud af, om man har et problem. Forsendelse og returnering af depositum er sket uden problemer.

7 mars 2024

Hej Bjarke
vi gør alt for at tilbyde vores kunder den bedste service
også selv om det er lån af en radonmåler
tak for din anbefaling, den sætter vi pris på

Alt godt herfra

Hurtig levering, god kundeservice og hurtig respons og løsning ved levering af ødelagt produkt.

6 mars 2024

Hej
tak for de rosende ord, dem er vi glade for, også selv om der skete et uheld
Vi gør alt for vores kunder, hvis det er muligt
vi elsker at give god service til alle

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel rådgivning og effektiv…

Professionel rådgivning og effektiv udførelse

Efter opdagelse af fugtproblemer i kælderen efter dobbelt skybrud i efteråret, blev vi anbefalet at kontakte DK Indeklima. Og det har vi ikke fortrudt.

Kim kørte den lange vej til Østjylland for at rådgive os, og på stedet gav han tilbud med priser på udførelse af opgaven. Vi var så heldige at de fik et hul i kalenderen, så ret hurtigt gik den dygtige murer, Nicki, igang. Han knoklede i 10 lange dage - og resultatet er lige som det skal være. Vi ser frem til en dejlig tør, varm og velreguleret kælder fremover.

5 février 2024

Hej Kirsten

Vi er så glade for jeres anbefaling, skønt at have jer som kunde i vores firma, og tak for samarbejdet

Noté 2 sur 5 étoiles

Snyd med tilbud

Efter at have kontaktet både DK Indeklima og et par andre virksomheder som kom ud og kiggede på huset valgte vi at gå med et andet firma end DK Indeklima. Herefter er vi blevet opkrævet 3.000 kr. for besigtigelsen af DK Indeklima. Ingen af de andre virksomheder tog penge for at komme med et tilbud.

9 novembre 2023

Hej Alfred
tak for din anbefaling
inden vi kommer ud, har du modtaget et tilbud som du kigger igennem og skriver under på.
I tilbuddet står der hvad du får bla. rådgivning omkring din problemstilling hvilket vi tager os betalt for.
ønsker du at bruge vores tilbud, så refunderer vi de 3000 kr, det står også i dit fremsendte tilbud.
men bruger du en anden, så skal du selvfølgelig betale for vores tid, transport, rådgivning som i dit tilfælde koster 3000 kr
så der er ikke snyd med tilbuddet, da det fremgår tydeligt i tilbuddet som du også har underskrevet
mvh kim karlsen

Rigtig God oplevelse

Rigtig God oplevelse. Fik leveret nogle Skamowall plader som desværre ikke var samme tykkelse som de øvrige jeg havde bestilt, men skrev til firmaet og allerede dagen efter fik jeg leveret tilsvarende antal nye plader. Super fin og hurtig respons.

21 décembre 2023

Réponse de DK Indeklima

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os, trods den indledende forvirring med tykkelsen på pladerne. Det glæder os, at vi hurtigt kunne løse situationen og levere de rette Skamowall plader til dig. Vi stræber altid efter at give vores kunder en hurtig og effektiv service. Tak for din forståelse, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en Panasonic varmepumpe i oktober…

Købte en Panasonic varmepumpe i oktober måned. Ros for hurtig og afstemt levering.
Ris da jeg pakker den ud viser det sig, at noget af aluminiums lamellerne på bagsiden er lidt trykket. Jeg tager kontakt til DK indeklima den 5 nov. og får hurtigt svar retur om, at de vil vende det med deres underleverandør. Jeg rykker så pænt for svar den 13, 23 og 29 november. På min henvendelse den 29 nov. får jeg ikke svar retur.
I perioden mens jeg har rykket for svar, har jeg hørt fra kollegaer, at det ofte sker at lamellerne bliver lidt trykket. Alle har sagt at det vil være uden betydning og at der findes en kam til at retter dem ud med, hvis det er et større areal.
Jeg ville have ønsket at DK indeklima havde givet mig nogle af de svar med det samme, for så kunne den være sat op for lang tid siden.
Jeg overvejer om jeg skal gå videre med en klage til forbrugerstyrelsen, da jeg måske kan stå en situation, hvor Panasonic ikke vil anerkende en fremtidig fejl, da jeg selv har dokumenteret at pumpen var fejlbehæftet og jeg alligevel har sat den op. Men da DK indeklima ikke svarer tilbage og man ikke som privat kan få svar fra Panasonic, så synes jeg at jeg står i en svær situation.

29 novembre 2023

Réponse de DK Indeklima

Tak for din feedback, og vi beklager virkelig den udfordring, du har haft med kommunikationen og håndteringen af din henvendelse. Det er ikke den service, vi stræber efter at levere, og vi forstår, hvor frustrerende det må være at vente på svar uden opdateringer.

Vi vil gerne tage fat i din situation med det samme for at sikre, at du får de svar og den hjælp, du har brug for. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved dit køb, og at eventuelle problemer bliver håndteret hurtigt og effektivt.

Vi vil kontakte dig snarest muligt for at finde en løsning. Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at hjælpe dig videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

VP blev leveret dagen efter bestilling

Bestilte en Panasonic varmepumpe, som blev leveret dagen efter.
God service og hurtig levering.

6 décembre 2023

Réponse de DK Indeklima

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige levering af din Panasonic varmepumpe. Det er vigtigt for os at sikre en problemfri og effektiv købsoplevelse. Vi håber, du bliver glad for din nye varmepumpe, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Mvh Kim Karlsen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus