DK Indeklima Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en perfekt service fra sart til slut. Kompetent rådgivning og perfekt udført arbejde og stor ros for efterfølgende opfølgning. Vi er meget glade for resultatet og kan allerede mærke en markant... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Produktet virker - men KUNDEKONTAKTEN! Under AL kritik! Ringer og spørger mht abonnement på filter og får det mest nedladende svar - ikke een men FLERE gange! Siger “jeg tror vi snakker forbi hin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så er det tredje gang, jeg har haft DK-Indeklima til at udføre en opgave. Denne gang en mindre én af slagsen i kælderens åbne entre/trappeopgang. Der skulle opsættes Skamowall på yder og indevægge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg handler med DK Indeklima, og jeg havde nogle spørgsmål til produkter jeg havde udset mig -jeg fik en fantastisk vejledning og en god snak om muligheder og korrekt installatio... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

À propos de DK Indeklima

Informations provenant de diverses sources externes

DK-Indeklima er specialist i at løse indeklimaproblemer. Vores kunder har gerne problemer med fugt, radon, skimmelsvamp eller bare dårlig indeklima.

Vi tager altid udgangspunkt i at der bliver skabt god ventilation. Det gør vi somregel med en Duka One fordi:
- Op til 97 % af varmen kommer retur (dvs. ingen kold træk og du spare op til halvdelen af dine varmeudgifter) - Lav støj (11-23 db = kan bruges i soveværelset) - Bruger kun for ca. 11 kr. strøm om måneden. - Ingen rør der samler skidt, fylder og ser grimme ud. - Høj kvalitet og billige (vi yder prisgaranti og er Danmarks størst montør af Duka One)

Vi sælger og monterer også i stigende grad kvalitetsløsninger til især kældre og andre steder hvor indeklimaet kan være udfordret. Vi sælger bl.a. indeklimaplader fra Skamowall, fugtmålere, øko/silikat-maling og løsningen til afrensning/afhjælpning af skimmelsvamp mm.

Du kan finde mere information på dk-indeklima.dk. Du er også velkommen til at ringe til mesteren selv (Kim), der har 29 års erfaring med at rådgive, udføre og stå til ansvar for løsningerne på 70 50 50 51.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin rådgivning over telefon. Hurtig og korrekt levering. Information gennem hele forløbet, derfor 5 stjerner.

20 avril 2023

Hej Carsten
tak for den super gode anbefaling, vi er glad for du er tilfreds med vores service

Noté 1 sur 5 étoiles

Dk Indeklima mener jvf mit seneste…

Dk Indeklima mener jvf mit seneste opslag at mit produkt ikke er væsentligt forringet selvom udsugning først sker ved luftfugtighed 70% og ikke 40% som varebeskrivelsen ellers oplyser. Der tales udenom i tlf samtaler med Kim og det er tydeligt der ikke bliver lyttet efter ens behov, men blot hvad Kim synes. Kim skriver endvidere jeg er velkommen til at kontakte dem. Dog har jeg modtaget en mail hvori de skriver de ikke ønsker mig som kunde. Som de fleste skriver her på trustpilot - hvis produktet er fejlfrit og alt spiller så er servicen fin, men hvis produktet er mangelfuldt eller man skal gøre brug af reklamationen så er det et rigtig skidt sted at handle. Personalet er arrogante og det samme er Kim. Man skal ikke forvente hverken service, hjælp eller tilgængelighed. En rigtig dårlig oplevelse og inden køb undrede jeg mig over rabat på hjemmesiden i forhold til øvrige webshops. Men pris og kvalitet hænger sammen. Jeg vil aldrig anbefale folk at handle via deres webshop.

7 mars 2023

Réponse de DK Indeklima

Jeg gentager lige samme svar som du fik igår på den 1 Stjerne anmeldelse du sendte på trust pilot.

du oplyser du sender sagen til advokat i din mail til mig, og vil handle hos davidshoppen. hvilket jeg bekræfter dig i er helt okay fra vores side.
blot til info så kommer jeg ikke til at skrive yderligere på trust pilot omkring denne her sag.

ønsker dig en god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt arbejde og god service

Helt igennem god rådgivning og god service
Fik ventilationer flere steder i huset Da vi bøvler med fugt i vores hus
Allerede få dage senere kan man mærke og dufte forskellen
👍
Klart en anbefaling herfra 👍😉

10 février 2023

Hej Eva
mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig med den rigtige løsning.
Mvh Kim karlsen

ADVARSEL

ADVARSEL
Købte ProtoxFugeRen.
Væsken var løbet ud i pakken. dk.indeklima nægtede at fremsende en returlabel. og ville ikke fremsende en ny pakke eller returnere de 467 kroner som produktet har kostet

19 février 2023

Hej Ulrich
beklager dit forløb, men vi skal bruge dokumentation, for at kunne få penge tilbage fra fragtselskabet, som har ødelagt din vare
Som jeg skrev til dig skulle vi bruge nogle billeder, hvilket du ikke ville, derfor kan jeg ikke returnerer penge retur til dig.
Men efterfølgende har du fremsendt et billede og vi har også returneret pengene til dig
mvh kim karlsen

Super professionelt.

God og kompetent rådgivning i forbindelse med køb og installation af ventilation.
Montøren udførte arbejdet rigtig pænt og der var ryddet pænt op bagefter. Fik grundig instruktion undervejs.
Det har virkelig gjort en stor forskel for indeklimaet i huset. Fugt, CO2 og radon er alle faldet og det mærkes meget tydeligt.
DK indeklima kan på det varmeste anbefales herfra👍

25 janvier 2023

Hej Steen
mange tak for din anbefaling, vi er glad for dine rosende ord.

Noté 3 sur 5 étoiles

Gode produkter til gode priser, men mangelfuld rådgivning

Jeg er rigtigt glad for at handle hos DK indeklima og glad for at de har nogle fornuftige priser på produkterne, men jeg blev noget skuffet da de på ingen måde var i stand til at rådgive om hvilke krav der stilles til ventilation. De vidste ikke hvor meget luft deres ventilatorer giver og de vidste ikke hvilke krav der blev stillet til udluftning. Det kan god være at de i telefonbeskeden siger at mange søger deres rådgivning, men jeg synes at priserne og levering er godt, men rådgivning og viden er ikke eksisterende.

19 janvier 2023

Hej Ole
tak for din gode anmeldelse, omkring vores montage og priser.
det forholder sig sådan, da vi tog snakkede i tlf, kørte jeg bil på motorvejen, og du skulle bruge et svar til din rådgiver med det samme, jeg kan desværre ikke huske alle datablade på alle vores ventilationer. så henviste dig til vores web shop hvor du kan slå de information op.
beklager hvis du ikke fik den hjælp du søgte

Fint og godt arbejde

Fint og godt arbejde

God snak ved salgsmøde, med gode råd til antal af kælderventilation og placering af dem.

Dertil veludført arbejde fra den udførende medarbejder Kevin, som var flink, ihærdig, kom til den aftalte tid og var meget serviceminded, (ryddede fint op efter sig selv mv.).

Alt i alt en god oplevelse.

2 janvier 2023

Hej Morten
mange tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for du fik den rådgivning du søgte efter og ikke mindst at montage var ubesværet og uden problemer

Virkelig positiv handel

Jeg har ikke modtaget rådgivning i denne omgang, men har udelukkende bestilt fysiske produkter. Den proces var nem og uproblematisk.
Som positivt supplement har jeg kigget interesseret ind i den information der ellers stilles til rådighed - og den er der overraskende meget af.

29 décembre 2022

Hej Henrik

Skønt du har haft en positiv oplevelse ved at besøge vores web site og ikke mindst en god snak med en rådgiver
tak for anmeldelsen og de fine ord

Noté 5 sur 5 étoiles

De varmeste anbefalinger her fra

Da vi skal igang med renovering af vores kælder kontaktede vi DKindeklima og fik en super god, professionel og gennemgribende rådgivning om hvordan vores kælder bedst muligt laves åndbar, sådan så fugten kan styres på den rigtige måde, vi har efterfølgende fået monteret 4 stk. Air pro harmoni ventiler monteret og jeg skal love for at det er flot arbejde som er lavet og sidst men ikke mindst blev der ryddet pænt op inden montøren kørte :-) stor ros her fra…. Luften i vores kælder var på nogle få dage virkelig blevet mærkbar bedre :-)

23 novembre 2022

Hej Frederik

tak for din gode anmeldelse
Jeg er glad for du er tilfreds med vores nye Ventilator Air Pro Harmoni

Professionelt og løsningsorienteret

Vi købte efter samtale med flere udbydere 4 Duka'er inkl. montering til vores kælder samt en Duka bad og havde derefter en ubetinget positiv oplevelse med såvel levering og montering af ventilationen. Venlig og fleksible behandling da det viste sig at nogle af Duka'erne skulle sidde under terræn og helt generelt blev vi mødt at en positiv attitude om hvordan vi bedst muligt kunne skabe den tilstrækkelige ventilation i en fugtig kælder.

22 septembre 2022

Hej Kåre

Tak for din gode anmeldelse, det varmer vores hjerter

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Lejede / lånte firmaets digitale Radonmåler. Der var styr på hurtig fremsendelse og returnering med medsendt returkuvert. Seriøs og venlig oplevelse. Kan anbefales.

5 décembre 2022

Hej Jørgen

dejligt du er tilfreds med vores web site og mine medarbejder

Billigst på Duka S6 plus

Billigst på Duka S6 plus, men giver også en super service og rådgivning!

25 novembre 2022

Hej Henrik
vores web shop skulle gerne være billigst, det er vores mål
du skal være hjertelig velkommen igen

Igen billigst

Igen billigst
Stor tilfredshed med sidste levering

24 novembre 2022

Hej Klaus

vi bestræber os altid på at være billigst
tak fordi du handlede hos os
ikke mindst tak for dine rosende ord

Noté 4 sur 5 étoiles

Udemærket købsoplevelse

Ganske udemærket købsoplevelse.

Købte lidt diverse produkter.

Alle aftaler mht. ønsket leverings dato overholdt.

Det eneste jeg savner er status opdatering på ordren.

7 octobre 2022

Hej Martin

vi må få rette op på dette i vores shop

tak for de rosende ord

Fejl på motor

Havde problemer med en Duka ventalation som jeg havde købt gennem Indeklima.dk.
Super service med kontakt til Duka og jeg havde løste problemet på få dage med deres hjælp.
Jeg sender de bedste anbefalinger på Indeklima.dk

19 septembre 2022

Hej Jakob

glæder mig vi kunne hjælpe diig i mål med dit problem

Bedrageri !

Bedrageri !
Dette firma skal mand holde sig langt væk fra. De skider på købeloven og svarer ubehageligt tilbage på mails.
Man bliver bedt om at gå til producenten ved reklamationer og de vil ikke hjælpe dig.
Ordre. 34717

18 août 2022

Hej Simon
jeg beklager at du har sådan en holdning om dk indeklima, vi prøver at hjælpe alle på bedste og hurtigste vis og så smerte frit som muligt.
Jeg / vi gjorde dig opmærksom på du skulle sende din ventilator direkte til Fresh som er producent.
Der er ingen og understreger ingen som ikke har ville hjælpe dig, vi vil bare have den forkorte processen, så din sags behandling tid ikke bliver forlænget med unødigt tid spilde
Hvis du først skal have din ventilator sendt over til os, istede for direkte til producenten ville tiden blive forlænget.
Vi er ikke forpligtiget til at skulle betale for fragt før ind det er en garanti sag og vi er skyld i at produktet ikke virker. i din sag er det ikke afklaret om produktet ikke virker. eller i har lavet en fejl opsætning
vi har heller ikke modtaget en kvittering på det er en autoriseret elektriker som har monteret ventilatoren

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og afhjælpning af problemer

Købte en intelivent ventilator for 1 år siden.
God service direkte fra leverandøren (fresh).
Har kun gode ord at sige om dk indeklima og fresh

17 août 2022

Réponse de DK Indeklima

dejligt at du syntes den direkte levering til producenten og hurtig retur til dig fungeret.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus