DK Indeklima Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en perfekt service fra sart til slut. Kompetent rådgivning og perfekt udført arbejde og stor ros for efterfølgende opfølgning. Vi er meget glade for resultatet og kan allerede mærke en markant... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Produktet virker - men KUNDEKONTAKTEN! Under AL kritik! Ringer og spørger mht abonnement på filter og får det mest nedladende svar - ikke een men FLERE gange! Siger “jeg tror vi snakker forbi hin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så er det tredje gang, jeg har haft DK-Indeklima til at udføre en opgave. Denne gang en mindre én af slagsen i kælderens åbne entre/trappeopgang. Der skulle opsættes Skamowall på yder og indevægge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg handler med DK Indeklima, og jeg havde nogle spørgsmål til produkter jeg havde udset mig -jeg fik en fantastisk vejledning og en god snak om muligheder og korrekt installatio... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

À propos de DK Indeklima

Informations provenant de diverses sources externes

DK-Indeklima er specialist i at løse indeklimaproblemer. Vores kunder har gerne problemer med fugt, radon, skimmelsvamp eller bare dårlig indeklima.

Vi tager altid udgangspunkt i at der bliver skabt god ventilation. Det gør vi somregel med en Duka One fordi:
- Op til 97 % af varmen kommer retur (dvs. ingen kold træk og du spare op til halvdelen af dine varmeudgifter) - Lav støj (11-23 db = kan bruges i soveværelset) - Bruger kun for ca. 11 kr. strøm om måneden. - Ingen rør der samler skidt, fylder og ser grimme ud. - Høj kvalitet og billige (vi yder prisgaranti og er Danmarks størst montør af Duka One)

Vi sælger og monterer også i stigende grad kvalitetsløsninger til især kældre og andre steder hvor indeklimaet kan være udfordret. Vi sælger bl.a. indeklimaplader fra Skamowall, fugtmålere, øko/silikat-maling og løsningen til afrensning/afhjælpning af skimmelsvamp mm.

Du kan finde mere information på dk-indeklima.dk. Du er også velkommen til at ringe til mesteren selv (Kim), der har 29 års erfaring med at rådgive, udføre og stå til ansvar for løsningerne på 70 50 50 51.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice. Svarer nedladende mails retur og kan slet ikke se, hvad “mit problem” er.
Den såkaldte rådgivning er uprofessionel, og vi er simpelthen blevet snydt. Hold dig langt væk!

17 août 2022

Hej Amanda

Jeg har kigget i vores mail og kan ikke finde din mail korrespondance
Du er velkommen til at kontakte mig, så kigger jeg på jeres sag

Ublu metoder

Jeg kan på det kraftigste fraråde at entrere med DK Indeklima! De benytter sig af ublu forretningsmetoder hvor de låser folk inde med en kontrakt der kræver 3,000,- for initiel besigtigelse og rådgivning, men hvis man regner med at få rådgivning for disse penge tager man fejl. Metoden tjener udelukkende det formål at tvinge kunden til at acceptere det efterfølgende tilbud som er både dyrere og dårligere end hvad andre tilbyder. Lad være med at underskrive deres kontrakter. Der findes adskillige andre virksomheder der yder samme service gratis og med mere gennemtænkte løsninger til følge.

9 août 2022

Hej Philip
angående din sag
Jeg personlig har kørt fra Sydsjælland til Charlottenlund og retur igen, vi har gennemgået hele din strandvej villa fra kælder til stueplan, og 1 salen rum for rum.
jeg har siddet på kontoret efterfølgende og regnet på din sag og hvad det skulle koste.
du skal selvfølgelig også betale for min tid og transport det er også det, som du har fået en skriftlig tilbud på, og accepteret så du var velinformeret omkring vores forretning metoden.
Det forholder sig sådan at vi ikke arbejder gratis, det forventer jeg heller ikke du gør i dit arbejde

vores forretning betode er vi rådgiver folk omkring hvad de skal anvende for at komme rigtigt i mål med deres projekt, det koster 3000 kr. men ønsker man at anvende os som leverandør og udførende arbejde returnerer vi de 3000 kr. for vores kunde SKAL IKKE betale for rådgivning.
ønsker du det ikke er du velkommen til at bruge en anden leverandør, så koster det dig blot 3000 kr. for vores rådgivning
men
Du er velkommen til betaling faktura så sagen kan blive afsluttet

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse med køb og montering

Jeg har netop købt og fået monteret to Siku wifi 160 varmegenvindings ventilatorer af dk-indeklima. Jeg fik rigtig god og grundig rådgivning før køb og det var tydeligt meget kompetente fagfolk som borede hullerne og monterede ventilatorerne. Montør tog sig tid til spørgsmål og grundig instruktion og endvidere oplever jeg en stor tryghed ved at de meget tydeligt inviterer til, at man altid kan kontakte dem igen, hvis der opstår nye spørgsmål til f.eks. vedligeholdelse af ventilatorerne eller andre behov for rådgivning. Kan absolut anbefales til denne typer opgaver.

30 juin 2022

Hej Lars
jeg er super glad for i havde en god oplevelse med vores montør, de prøver at yde en god service til alle
tak endnu engang

God service og vejledning

Tekniker kom til tiden og var venlig og kompetent. Han fik hurtigt installeret en duka one s6 plus wi-fi og tog sig god tid til at vejlede og forklare om produktet. Klart anbefalet herfra.

30 juin 2022

Hej Søren

jeg er glad for du har været tilfreds med vores montør.

Noté 5 sur 5 étoiles

Seriøst og den helt rigtige løsning

Jeg fik skamowall og renovering i kælderen med DUKA’er med fuld tilfredshed. Seriøst og dedikeret firma og ift til løsning er skamowall et fantastisk materiale. Let at arbejde med og rigtigt godt indeklima som resultat.

17 juin 2022

Hej John
vi takker for dine flotte ord og fine anbefaling af os
vi er rigtig glade for at kunne stå for hele din kælder renovering og ventilation løsning

du er velkommen til at kontakte os igen, skulle du have andre projekter i fremtiden

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekstra ordinær god kundeservice!

Jeg har aldrig i mit liv skrevet en anmeldelse før. MEN det bliver jeg nødt til nu. For DK indeklima har ydet en ekstra ordinær god kundeservice fra start til slut! De giver kompetent rådgivning om deres produkter og følger hurtigt op på ordre.
SÅ - tusind tak for det!

27 mai 2022

Hej Lauge

Vi er glade for du valgte at skrive din første anmeldelse og brugte din tid på os. det sætter vi stor pris på. tak til dig

er ked af kundeservice

12 avril 2022

Réponse de DK Indeklima

Charlotte har du en ordre nr eller noget andet hvor jeg kan finde oplysningerne på dig
så vi kan få rette op på vores kundeservice

Det spiller bare!

Det spiller bare. De er dygtige, serviceminded og prisen er skarp.
De er min go-to indenfor deres felt og jeg har brugt dem flere gange allerede.

7 avril 2022

Hej Bjarke

Det er så godt du kommer igen og igen, du skal være hjertelig velkommen igen

Noté 3 sur 5 étoiles

Installationen var ok

Installationen var ok, ledningerne måtte jeg rette op på efterfølgende. WiFi ja, men en elendig app! Nye filtre er godt nok dyre. 3460 er åbenbart ikke et gyldigt postnummer? Det skriver den når jeg prøver at vælge en anden leveringsadresse.

29 mars 2022

Hej Kasper
det lyder til vi skal have en snak omkring dit problem
du er velkommen til at ringe til mig, så vi kan få det løst
Mvh kim karlsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Super solid og troværdig rådgivning

Super solid og troværdig rådgivning. DK Indeklima teamet er utroligt vidende omkring fugtproblemer og gode løsninger og er en god sparringspartner på projekter.

16 mars 2022

Réponse de DK Indeklima

Glæder mig du har fået en god rådgivning omkring skimmelsvamp og fugtproblemer

Fantastisk kundeservice og vejledning

Fantastisk kundeservice og vejledning. Jeg har ringet til dem flere gange med spørgsmål om skimmelsvamp problem og vejledning til ventilation. De har været meget behjælpelige. Og så har de gode priser på ventilations produkter.

9 mars 2022

Hej Martin

du skal være hjertelig velkommen igem

Noté 4 sur 5 étoiles

3 ventilatorer i kælder

Vi har fået leveret og monteret 3 ventilatorer (med skiftevis udsugning og indblæsning via varmeveksler).

Vi er meget tilfredse med resultatet og forløbet fra kontakt, bestilling og levering.

10 février 2022

Hej Niels peter

jeg er glad foir du er tilfreds med vores levering og service

God personlig rådgivning👌🏻

Personlig service og rådgivning fra første telefonkontakt. To sug leveret og monteret som aftalt inkl. rådgivning efter montering. Kan absolut anbefales.

16 janvier 2022

Hej Michael

velbekomme....dejligt du har været tilfreds med levering og monteringen

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og resultat til den (måske) billigste pris

Kære kunde(r),
Vores oplevelse hos DK Indeklima har i særdeleshed været tilfredstillende.

Hvad har vi fået? Vi har fået sat fire ventilatorer op i vores kælder.

Den service vi fik, har fra dag ét været god og professionel. DK Indeklima gik meget professionelt tilværks både før og under processen. Det resultat vi står tilbage med er godt og veludført. Kun efter et par dage med ventilatorerne kørende har vi nu fået en kælder, som vi kan holde ud af være i. Fugten, lufttrykket og luftfugtigheden har ændret sig radikalt og kun til det bedre.

Der var dog et par komplikationer under processen grundet vores sokkel, men dette klarede den tilknyttede håndværker (K) super godt, og vi var hele tiden i dialog omkring hvad og hvordan tingene skulle laves og udføres. DK Indeklima stod hele tiden til rådighed, og det har vi været meget glade for. Det var en super kompetent håndværker vi havde.

Derudover har vi fået priser fra flere forskellige virksomheder og her kunne ingen gøre det billigere end DK Indeklima.

Så du/I får god service og et flot resultat til den (måske) laveste pris på markedet.

Johan

31 décembre 2021

Hej Johan

tak for de fine ord på vores vej, dem er vi glade for
vi står altid til rådighed skulle du have andre projekter

Kan kun anbefale DK Indeklima

Vi har haft et højt radon niveau som lå på gennemsnitlig 120. Vi har prøvet mage forskellig ting men intet virkede rigtigt.
Jeg hørte om en ventilator som kunne trække luft ud fra boligen og varme luften op, når den suger det ind igen.

Jeg tog kontakt til DK Indeklima, og fra først minut var der professionel hjælp at hente.
De forklarede mig hvad de kunne tilbyde og jeg endte med at købe 4 ventilator og opsætning af disse.
1 mdr efter var det hele sat op, tak til 2 unge håndværker som vidste hvad de lavede.

I dag er vi nede på ca 10 - 30 ppm radon. Fantastisk.
Det giver mig en god samvittighed overfor min 4 årlige datter.

Tusinde tak til Dk Indeklima for alt.

18 décembre 2021

Hej poul
Tak for din anbefaling, vi er glad for at kunne hjælpe dig med radon problemet
du er velkommen til at kontakte os skulle du have problemer en anden gang

Fungerer bare til tiden

Super hurtig og nem ordrebestilling
48 timer og varen var på min adresse
Fornemt

9 décembre 2021

Hej Klaus

vi er så glade for din anmeldes af DK Indeklima
mange tak

Noté 1 sur 5 étoiles

Desværre meget dårlig kommunikation og service

Desværre meget dårlig kommunikation, lange leveringstider, sender ingen tracking numre og informerer ikke af sig selv om forsinkelser. Kan ikke anbefale.

26 novembre 2021

Hej Bo

jeg beklager vi ikke har fået kommunikeret rigtigt.

Men vi har 3 gange forsøgt, at ringe til dig uden hel
Vi har ikke fået et tracking nr fra grosisten, så vi kunne sende den videre til dig. det yderst beklageligt,
din pakke blev sendt til pakkeshoppen, da du ikke var hjemme til at modtage dem.
bliver pakken ikke afhentet efter 14 dage, sendes pakken retur.
du er velkommen til at kontakte mig personligt, så skal jeg kigge på sagen.
men vi har returneret pengene på ordren.

Dårlig kundeservice

Ved ikke om de har forstand på ventilatorer, men de har ikke forstand på kundeservice.
Dårlig info om retursystem og hele den proces.

19 novembre 2021

Hej Maja
Beklager du føler vi ikke lever op til dine forventninger.
Jf vores forretning betingelser, så refunderer vi ikke pengene på vare som er ødelagt i emballagen, dette skyldes, som vi også forklaret dig i telefon og bagefter din søster lene Fischlein.
Vores emballage skal være salgsbar til anden kunde, ingen andre kunder ønsker en vare som er beskadige, det ville du heller ikke selv modtage.
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus