1,8

1,8

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

THIEVES AND SCAMMERS - DISHONEST COMPANY

Never received package. Delivered somewhere. EVRI confirmed package wasn't delivered in correct manner and confirmed not to my address.

MOBILEFUN were advised still nothing ignoring my complaint. Disgraceful behavior.

USED TO BE A GREAT COMPANY..

NOW RUN BY SCAMMERS AND THIEVES

4 février 2025

latterligt

Har bestilt panserglas til min samsung galaxy tab s6. Efter 14 dage fik en som slet ikke er fit til min tablet. Panser glasset dækker min tablets kamera og glasset er mindre i bred .sendt jeg billede og svaret var enkelt.
Glasset i hvert fald dækker ikke hele kamera . kun det.
Det vil sige de er ligeglad med størrelse og kosmetik.
Hold dig væk fra denne L...... firma.

20 juillet 2020

Fik Hvad jeg bestilte (updateret) men produktet var…

Fik Hvad jeg bestilte men produktet var dårligt pakket da jeg modtog pakkerne var produktet inden i åbnet lignede et returneret produkt lidt skuffet

Føler jeg har fået en brugt vare og ikke et nyt produkt

(Update)
Butikken sendte et nyt product som var i perfekt stand og rigtigt god costumer service de kontaktede mig og tilbød en erstatning jeg sendte bare et review og de læste det og startede kontakten første gang jeg oplever dette.

Fra 3 til 5 stjerner

25 mars 2019

Alt som det skulle være

Købte et cover med gratis forsendelse, da jeg alligevel syntes det kostede lidt med track and trace nummer. Leveringen var estimeret til 6 - 10 dage, har fået den i dag 8 dage senere. Så det er jo fint og produktet var som det skulle være. Ville købe derfra igen.

13 février 2019

Super netbutik

Super netbutik. Købte bla. et beskyttelsesglas til min telefon som ikke kan fås her hjemme. Afsendt mandag og modtaget tirsdag med DHL express.

16 octobre 2018

Super hjemmeside

Super hjemmeside. Har mærker man ikke købe fra danske sider Rihno Shield og spigen f.eks. hurtig forsendelse fra UK.

10 mars 2018

Shippment can be problematic because it's based in UK

Ordered two items, one of them lost, but they need to wait 20 days before they can claim it's lost. Had to fill a pdf form with all your personal info plus delivery address shipping date, item number to claim my 119kr. Took me 10 min to figure out all the info. Why can't they do this for me?! it's their fault that the parcel was lost in the first place. Will find local alternatives next time.

28 juillet 2016

Glædeligt overrasket

Jeg bestilte et Lumee cover og var lidt skeptisk da det jo ikke var fra brandets egen hjemmeside.
Men dette var billigere, og havde en dansk og engelsk version så jeg kunne håbe på ikke at skulle betale for told osv.
Det kom i løbet af få dage, uden eksta beskatning.
Det kom også i original indpakning og selfølgelig med lader kable til coveret.
Meget professionelt selvom siden virker lidt skummel

17 juillet 2016

Elendig service - eller mangel på samme

Bestilte et cover til min mobil. Der stod tydeligt på hjemmesiden, at det ville være på lager efter en uge.
Da ugen var gået modtog jeg en automatisk mail om, at coveret var forsinket.
Nu fremgik det af hjemmesiden, at det ville være par lager om to måneder.
Firmaet havde allerede trukket pengene, men jeg skrev til dem to gange og bad dem annullere ordren og returnere min penge. De svarede aldrig.
Havde betalt via PayPal og oprettede derfor en "dispute" hos PayPal, hvor sælgeren har mulighed for, at kommentere sagen. De svarede aldrig. Jeg har derfor eskaleret min "dispute" til en "claim". Svarer firmaet ikke på denne inden for en uge, træffer PayPal en afgørelse. Jeg forventer naturligvis, at få minde 500 kr. igen.
Jeg kan ikke anbefale andre, at handle hos Mobilefun.

30 décembre 2015

Nemt og uden problemer

Coveret var ikke hjemme så skrev og spurgte hvor længe der ville gå, da jeg skulle bruge det hurtigt, det blev afsendt to dage efter og modtage 4 dage efter. De var hurtige til at besvare mails

2 novembre 2015