Jeg købte et sjippetov fra Grandado. Jeg modtog en bekræftelse og 11 dage senere en sms fra PostNord om at min pakke fra AliExpress kunne afhentes. Først troede jeg at det var en scam. Jeg fik ikke en... Voir plus
Firmaet ser dansk ud, men varerne leveres direkte fra AliExpress i Kina. Superirriterende, da jeg aldrig selv ville købe noget miljøskadeligt bras fra Kina. Varen ligner en tynd og billig udgave/kopi... Voir plus
Hvor er det pudsigt at jeg har modtaget svar fra jer idag den 16. Sept. Jeg har her til formiddag på forunderlig vis modtaget pakken med varen jeg bestilte🎉 Den lå et par meter fra min hoveddør🤭 Den... Voir plus
Are you on the lookout for an online store where you can find everything you need – from electronics and home appliances to clothes, decoration, and even car details? Look no further than Grandado! Grandado has an extensive range of products to cover all your needs. Need assistance with product selection or have questions about your delivery? Our customer support is at your service 24/7 via live chat or email. So, dive into the convenience of finding all your essentials in one place and enjoy the peace of mind that comes with knowing support is just a message away.
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestilte et fiskesæt til børn. Tasken var slet ikke det samme på billedet og hele sættet er af virkelig dårlig og billigt kvalitet.
Ligner et legetøjs sæt fra Temu.

Réponse de DNK Grandado
Godt overblik, nemme genvejs menuer og stort varesortiment samt hurtig forsendelse :-)
Kan derfor varmt anbefales til andre kund
Mvh
Søren Bæk

Réponse de DNK Grandado
Jeg er vældig tilfreds med produktet men leveringstiden levner meget plads til forbedring.

Réponse de DNK Grandado
købte en universal pose til løvsuger. Den kunne ikke gå på min løvsuger. Fik minmaskine modificeret lidt og fik posen på. Den er dog alt for tæt buler ud so en ballon men maskinen kan ikke suge nogert som helst

Réponse de DNK Grandado
Det gjorde min oplevelse god, at jeg fik varen tilsendt.

Réponse de DNK Grandado
Don't waste your time, they drop ship from AliExpress, or save your money and order directly from AliExpress

Réponse de DNK Grandado
Fik slet ikke det som jeg havde forventet, så det var sidste køb på Nettet

Réponse de DNK Grandado
Bestilte en ny kasse til cykelbatteri, som ikke kunne findes andre steder. Der stod leveringstid 2-6 uger og 25 hverdage. Bestilt 25/5, modtaget 30/6. Fra de pakkede til den blev registreret som modtager hos fragtmand gik der nogle uger, men pakken kom og indholdet var det bestilte.

Réponse de DNK Grandado
The order took a long time to arrive- but the order fitted the description of the wares.

Réponse de DNK Grandado
Long delivery time, but it was my choise, not to take faster solution. So 5 stars

Réponse de DNK Grandado
Varen er rigtig god MEN jeg bliver meget negativ når der på fakturaen står at jeg modtager pakke hjemme og den leveres i kiosken.

Réponse de DNK Grandado
Varen ok forsendelse ok i kan roligt handle med dem

Réponse de DNK Grandado
Payed overprice for a part they ordered on aliexpress and aliexpress shipped to me, payed for track and trace and didnt get a trace number..