Jag beställde varor för 2200 kr den 10:e juni, bet med kort. Jag har försökt att nå dem via chat, mail och Instagram men utan resultat. Verkar som att jag inte kommer att få det jag betalat f... Voir plus

Väldigt oseriösa. Gjorde en retur som jag inte fick återbetalt för. De svarade inte på mail, telefon eller chatt så snart jag nämnde att det rörde en retur. Inget svar tillbaka. Fick återbetalt av... Voir plus

Beställde en aroma diffuser den 3/11 och skulle ges som en present till en som fyllt 50 år. Varan har i dagsläget inte skickats och har försökt kontakta företaget via chatt och kontaktformulär utan fr... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

First Impression last... Doftbox.se är en E-handel som erbjuder ett unikt utbud inom doft och inredning för hemmet och företaget. Här kan du köpa unika Aroma Diffusers / Luftfuktare, Doftoljor, Doftlampor, Doftljus, Doftpinnar och inredning från ledande leverantörer som Sthlm Fragrance Supplier, Maison Berger, Esteban Parfumes, Ashleigh Burwood London, Millefiori Milano K. Lundqvist Stockholm med flera.

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

57 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,9

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Köp inte härifrån!!!

Köp inte härifrån!!!

Oseriöst företag, dålig kundservice, omöjligt att göra en retur, dålig kvalité. Värsta jag varit med om i hela mitt liv när det kommer till att beställa online.
Inte värt pengarna.

18 janvier 2022

Hej Amanda,

Vad tråkigt att läsa att du ej uppskattar vår support.
Vi skriver ut tydligt hur man gör returer till oss under allmäna vilkor.
Vi har ej upplevt detta som otydligt förut.
vi är glada att du beskrev att du älskade din produkt men var oroad över
husdjur och doft och det är ingen fara när det ej gäller eteriska oljor utan parfym oljor.
Tveka inte att maila oss om du behöver hjälp
Varma hälsningar
Team Doftbox.se

Everyone should have a Aroma Diffuser in every home!

Jag har alltid lagt mycket pengar på olika produkter så att min hem alltid ska lukta så gott som möjligt.

Köpte min Aroma Diffuser för cirka en månad sen och jag kan verkligen inte förstå varför inte alla har en i sitt hem ?! Dom sprider en helt fantastisk lukt och alla olika doftoljor det finns att välja mellan är ju helt fantasiskt! Finns doftolja för alla typer och för olika typer av rum/humör.

Wow, mera Aroma Diffuser till folket!!

3 décembre 2021
Avis spontané

Aroma diffuser är inte bara en snygg…

Aroma diffuser är inte bara en snygg inredningsdetalj, den får även hemmet att dofta gott. Vi har även ett flertal på vår arbetsplats som är mycket uppskattade. Snabb leverans och ett stort utbud av dofter. Otroligt fina inredningsprodukter också man vill köpa allt.
Hjälpsam och trevlig support.

3 décembre 2021
Avis spontané

Otroligt låg kvalitet på produkten

Otroligt låg kvalitet på produkten. Höll inte ens en dag. Kundservice under all kritik; utan något som helst underlag skyller man fel på kunden. Jag erbjöd mig att köpa en ny diffuser, men fick knappt svar från tillverkare. Köp från någon annan!

8 janvier 2021

Réponse de Doftbox.se

Hej Jennie, Tack för din review. Vi kan ej hitta något liknade ärende hos oss på Doftbox.se så har du möjlighet att kontakta oss med kvitto här eller direkt till support@doftbox.se så vi får se vad för produkt det gäller.
Hälsningar Team Doftbox.se

Kan INTE rekommendera...

Som flera andra har skrivit här nedan så oerhört dålig respons när vi reklamerade vår aroma diffuser. Den höll lite längre än en månad så man kanske skall vara glad för det och jag fick i alla fall svar på mitt mail, kanske också nåt man skall vara glad för?
Vår började läcka så sakteliga i botten, runt värmeplattan. Trots noggrann rengöring enligt bifogade instruktioner så uppstod dessa problem. Till en början märkte vi inget men sen helt plötsligt så rann det nästan rakt igenom. Öppnade då lampan och tittade och kunde då se att kabelisoleringen hade lösts upp av oljan (visar på ett längre läckage).
Men något intresse för att ersätta varan med en ny, efter att återkopplat på deras första svar så har det sedan varit knäpptyst.
Vi ville dock ha en sådan oljelampa så beställde en ny från ett annat företag och vi märkte redan första gången vi använde den en enorm skillnad, ångar mycket mer och ger ifrån sig en behaglig doft med de ca 3 droppar som står i medföljande instruktioner. Ytterligare en sak som påvisar att allt inte stod riktigt rätt till med den första lampan.

10 décembre 2020

Oseriösa skojare!

Svarar överhuvudtaget inte på mail när kinaskiten till diffuser går sönder efter en månad. Högst oseriöst! 3 mail senare och inget svar så vill jag nu varna för att handla från dessa skojjare.

24 octobre 2020
Avis spontané

Parfymen jag beställde hade läckt ut i…

Parfymen jag beställde hade läckt ut i presentboxen och jag har mailat doftbox.se 3 ggr i hopp om att få reducerat pris eller kompensation, men dom vägrar svara på både mail och chat.

Sämst kundservice.

2 juin 2020

Hejsan,
Vi svarade dig inom 24 h från ditt första mail och har efterfrågat en bild på paketet så vi kan visa för leverantören men ännu inte mottagit svar från dig. Om du svarar på vårt mail du fått sedan tidigare så har vi informerat dig tidigare att vi kommer att hjälpa dig. Kontrollera gärna din skräppost om du inte ser våra mail.
Varma hälsningar
Team Doftbox.se

Ordered scented candles as a gift for…

Ordered scented candles as a gift for my Mother, but will be ordering them for myself right now as the smell is just amazing with the Tiger Lilly fragrance. Great product, great service and great price. Thanks so much xxx

13 mai 2020
Avis spontané

Snabba leveranser och underbara…

Snabba leveranser och underbara produkter till fin fina priser❤️

7 mai 2020

Hej Karin,
Tusen tack för din fina review. Vad glada vi blir att höra.
Maila till info@doftbox.se så ska du få en rabatt kod till ditt nästa köp som tack!
Team Doftbox.se

Verkligen super fin service 🙏 Jag är…

Verkligen super fin service 🙏 Jag är alltid lika nöjd med deras varor
Kan bara Rekommenderas varmt 💖👌

Hej Lotta,
Tusen tack för din fina review. Vad roligt att höra.
Team Doftbox.se

Topp kvalitet å super fin service

Topp kvalitet å super fin service. Alltid lika nöjd varje gång jag beställer därifrån. Rekommenderas varmt 🙏🏼💞

Hej Helena,
Tusen tack för din fina review.
Team Doftbox.se

Strålande kundservice och underbara…

Strålande kundservice och underbara produkter! Bästa som har hänt! Kommer absolut att köpa fler! Tusen tack 😊

Hej Karolina,

Jättefina,lyxiga doftprodukter,till …

Jättefina,lyxiga doftprodukter,till bra priser! Såå nöjd med mina doftägg. Dessutom perfekt nattbelysning till mina barn! Jag är väldigt nöjd & sköter om min aromadiffuser som rekommenderat. Jättebra instruktioner skickas dessutom med. Älskar doftoljerna som verkligen är av högsta kvalité! Välbefinnande på liten flaska😄

Hej Marie,
Tusen tack för din fina review om våra Aroma Diffuser med dofter.
Team Doftbox.se

Jag har handlat av Doftbox flera gånger…

Jag har handlat av Doftbox flera gånger nu. Både till mig själv och andra som presenter.
Snabb leverans och alltid ett trevligt bemötande om man har frågor om produkterna!
Detta är stället att köpa på för dofter och fantastiska presenter!

Hej Sandra,

Köp inte!!

Både mitt exemplar och min systers gick sönder kort tid efter vi fått produkterna (köptes olika tillfällen och separat). Om man lyckas få tag i företaget skyller dom på att det är kundens fel, jämt. Även om man följer instruktionerna. Verkligen sämsta kundservicen någonsin. Skitkvalite också för en såpass dyr vara, går sönder snabbt och räkna inte med att få någon ny vara eller kompensation. Skulle aldrig rekommendera till någon. Dessutom ljuger kundservice om det ena och det andra.

Hej Hanna,
Vi såg denna review och är ledsna att du upplever att du fått dåligt bemötande från oss på Doftbox.se Vi kan dock inte hitta något support ärende från en Hanna hos Doftbox.se så har du möjlighet att återkomma till oss med order ID så vi kan få höra vad som hänt och vad det gäller för produkt?
Maila oss på info@doftbox.se
Varma hälsningar Team Doftbox.se

Dårligt bemötande och noll service.

Dårligt bemötande och noll service.
Trasig produkt,
Fick till svar att det inte är deras fel.
Helt otroligt, köp ej där!

Hej Björn,
Vi såg denna review och är ledsna att du upplever att du fått dåligt bemötande från oss på Doftbox.se Vi kan tyvärr varken hitta support mail eller någon order från dig hos Doftbox.se så har du möjlighet att återkomma till oss med order ID så vi kan få höra vad som hänt och vad det gäller för produkt?
Maila oss på info@doftbox.se
Varma hälsningar Team Doftbox.se

Aroma Diffuser

Jag köpte min aroma diffuser efter att jag såg en annons online och fick hem den på 3 dagar och älskar den. Har även köpt flera dofter nu som är magiska! Favorit är Vanilla & Peony och Ceder & Jasmin

21 avril 2020

Hej Hazel,
Tusen tack för din fina rewiev. Vad glada vi blir att höra att du har en Aroma Diffuser med flera dofter från oss.