Dogcases Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Met ons witje Bolt, reu 3 jaar, werd de trip van 120km beloond met professioneel advies. Bolt is een flinke en gehoorzame reu die veel kan en doet, maar op wandeling kan hij vaak reactief reageren op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jaren geleden heeft Kees een fotoshoot gedaan met onze vorige hond. Geweldige foto's en wat een geduld heeft hij om deze foto's te maken. Nu hebben we persoonlijke puppytraining met onze labradoodle.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Dresseur de chiens

Écrit par l'entreprise

Hondengedragstherapie en begeleiding en coaching van hond en baasje, de leukste puppy socialisatielessen en de meest objectieve puppygedragstesten en de allerleukste, beste en meest motiverende hondenproducten en diensten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kees heeft ons enorm geholpen

Kees heeft ons enorm geholpen met het helpen om onze witte herder reu zekerder te maken hij was heel erg onzeker en uiten dit in reactiviteit naar alles en iedereen door uit te vallen en stijgeren en blaffen de wandelingen waren voor bij stress vol.. nu lopen we alle twee heerlijk ontspannen de wandelingen door en weet ik wat ik moet doen dankzij kees nooit is een vraag teveel voor hem.. hij beantwoord ze allemaal stuk voor stuk ik raad het iedereen aan

6 août 2026

Réponse de Dogcases

dank je wel Marijke en superfijn om elke week nog te horen hoe goed het gaat en wat hebben jullie veel bereikt met Fang

Absolutely the greatest product

Absolutely the greatest product. We bought it for NYE and tried it a couple of times in the weeks before. Initially our dog didn’t like to wear it, but once she was used to it, she relaxed really quickly. NYE itself was wonderful, she was relaxed and unbothered by the loud fireworks and I would recommend this product to every dogowner. Our dog was so much more relaxed and it took away our worries for the fireworks.

31 décembre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel maxime voor de review en zo fijn dat dat jullie hond er zoveel baat en steun aan heeft gehad. En heel goed dat je hebt doorgezet om je hond het te leren dragen, soms kan het in het begin even wennen zijn, maar als de hond eenmaal merkt wat het doet, dan is het echt superfijn

Snel en kundig

Bij Dogcases de Rex specs pro ear besteld na contact via whatsapp. Er werd snel gereageerd en kundig advies gegeven over de maat en het gebruik. Daarnaast ook oprecht betrokken bij je hond, waardoor je je gehoord voelt. Ik zou zowel de Rex specs pro ear aanbevelen, alswel de website Dogcases.

15 décembre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel voor de mooie en fijne beoordeling en fijne feestdagen voor jullie

Noté 5 sur 5 étoiles

The delivery was very quickly

The delivery was very quickly, but the ears for the dog don't really work. He can still hear everything.

27 novembre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel Nicolien en de gehoorbescherming beschermt en voorkomt gehoorschade en dempt harde geluiden. Bij lage frequenties wordt het geluid met 25 db A verminderd en bij hoge frequenties is de reductie maximaal 50 db A. Dit heeft als voordeel dat je hond je stem en commando's nog steeds kan horen, dus de gehoorbescherming neemt zeker niet alle geluiden weg, dat is ook onmogelijk en daarbij is je hond nog gefocust op alle geluiden waarschijnlijk, maar hoe meer je de gehoorbescherming een positieve betekenis kunt geven gaat je hond ook meer en meer ontspannen, lees anders ook de blogs eens hierover op https://www.dogcases.nl/post/help-je-hond-bij-angst-ook-voor-vuurwerk-en-harde-knallen en deze blog https://www.dogcases.nl/post/wat-kun-je-doen-als-je-hond-bang-is-van-harde-geluiden en laat het gerust weten als ik je ergens mee kan helpen

Snel reactie! Aanrader!

Ik had bij hun de rex specs ear pro bestelt. Stond dat het was afgeleverd maar niks ontvangen. Had een dag gewacht en toen maar een mail gestuurd. Kreeg al heel snel reactie en uiteindelijk kwam het nog binnen maar had ik er nog een vraag over. Weer heel snel reactie. Super fijn dat ze zo snel reageren en uitgebreid antwoord geven.

27 novembre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel voor de mooie beoordeling en superfijn dat Post.nl het pakket toch bezorgd heeft, ook al duurde het wat langer dan ze beloven en je mag altijd contact opnemen, bij vragen en het gebruik of bij het gedrag van je hond. Veel succes met de gehoorbescherming en hopelijk een rustige jaarwisseling

Absoluut een aanrader!

Goed product en super snel verstuurd. Ik ben ook blij met de uitleg op de website over hoe je je hond het beste kunt wennen aan het dragen van de ear pro.
Absoluut een aanrader!

25 octobre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel, heel fijn te horen en veel succes en sterkte komende periode

Klantgericht

Persoonlijk advies bij producten als je dat nodig hebt. Contact zeer klantvriendelijk.

19 octobre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel Jamila en heel jammer dat het net niet goed pastte...

Fijne fotoshoot

Kees heeft onze Witte Herder Jazzy en onze Franse Bull Pip vastgelegd en de foto's zijn prachtig geworden.
Echt zoals ze zijn en we zijn er ontzettend blij mee.
We zijn met zijn allen het bos in geweest en Kees wist precies de juiste plekjes om onze kanjers vast te leggen.
Verder ook heel fijn contact vooraf en achteraf. Kortom, zeer tevreden.

18 octobre 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel en het was superfijn jullie te mogen fotograferen, zulke prachtige lieve honden en mensen, ook voor mij een hele leuke aangename shoot, geniet van jullie foto's

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden over de puppytest en fotoshoot

Kees is Bij ons geweest voor het testen van onst nestje Tamaskans en aansluitend een fotoshoot.
De pups werden uitgebreid getest en er werd een mooi rapport gemaakt per pup.
Ook de fotoshoot ging supergoed. Kees heeft super werk afgeleverd. De foto's zijn geweldig.
Dank je wel Kees...

9 août 2025

Réponse de Dogcases

Dank je wel, het een genoegen en plezier om te mogen doen, en wat een prachtig nestje <3

Prachtige fotoshoot

Als hondenliefhebber wil je graag de persoonlijkheid en de charme van je liefste viervoeter vastleggen. Ik kwam terecht bij dogcases.nl en ik kan je oprecht zeggen dat dit een geweldige keuze was. Kees Van Sundert is een professionele fotograaf en heeft zijn passie op de juiste plaats. Hij begrijpt honden heel erg goed. Hij heeft geduld en lekkere snoepjes waar Qadira erg zot van was. Hij heeft de blik van Qadira en haar energie zeer mooi op beeld vast gelegd. Wat ik ook waardeer, is de goede communicatie. Ik raad Kees, zonder twijfel aan iedereen die zijn hond op een bijzondere manier wil vastleggen. Een waardevolle ervaring waar je nog jarenlang met plezier naar terug kunt kijken.

13 janvier 2025

Quality

Quality and functional material. Owner involved with the things he sells and with the annimals.

3 décembre 2024

Réponse de Dogcases

dank je wel en veel succes komende periode

Goede service!

Product besteld en volgende dag in huis, keurig nette service!

20 novembre 2024

Réponse de Dogcases

dank je wel Saskia, erg fijn te horen en veel succes

Noté 4 sur 5 étoiles

Nette, snelle levering

Er was een snelle levering en het duurde wel een paar dagen, maar uiteindelijk kreeg ik reactie op mijn vraag. Helaas was het een wat algemene mail en ging het heel lang door op dingen die ik niet vroeg, maar de intentie was goed. Mijn tip is wel om de mail korter en bondige te maken, want er is niemand die de volledige mail zal lezen omdat deze zo lang is. Maar verder prima bedrijf.

25 septembre 2024

Réponse de Dogcases

dank je wel voor de tip , de info was bedoeld om je nog meer handvatten te geven bij de begeleiding vd vuurwerkangst, maar je hebt gelijk, kan veel korter en bondiger, dank vd review

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus