Horeca Online Store Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vervoerder liet een paar steken vallen. Maar dankzij medewerker Horeca Online Store bestelling toch nog op tijd in mijn bezit. De bestelde warmhoudvitrine lijkt tot nu toe ook een prima product.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelling is snel en correct geleverd. de beschrijving klopte ook en het is netjes conform afspraak geleverd. ik werd nog van te voren gebeld voordat de levering kwam.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een glazendeur koelkast gekocht met na enige tijd een defect. Het team van Horecaonlinestore.nl heeft dit op een zeer professionele en vriendelijke mannier opgelost. Alles werd netjes opgevolgd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een professionele HCB 30 l mixer bij Horecaonlinestore gekocht. Snelle levering heel blij mee maar helaas een mankement. Gelukkig door de perfecte service van dit bedrijf is het snel en goed opgelo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'équipement et de meubles pour bars et restaurants

Écrit par l'entreprise

Ons assortiment aan horeca-apparatuur proberen wij zodanig samen te stellen dat u, de klant, veel keuze heeft. Wij bieden diverse merken aan en in verschillende prijsklassen. Elk apparaat, of het nu een vleessnijmachine, een vaatwasser of een vrieskast is, is een professioneel apparaat dat geschikt is voor gebruik in de horeca.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle levering

28 septembre 2026

Beste Woldwijkck Centrum,

Dank je wel voor je review! Goed om te lezen dat het bestellen eenvoudig ging en dat de levering snel bij jullie is aangekomen.

Vlotte levering en vriendelijk 🙏🏾

Vlotte levering en vriendelijk 🙏🏾
Product perfect

23 septembre 2026

Beste Vicky,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering, onze vriendelijke service en het product. Veel plezier met je aankoop!

HorecaOnlineStore.nl

Bedrijf reageerde snel

Bedrijf reageerde snel en waren behulpzaam om tot oplossingen te komen.

7 septembre 2026

Beste Mario,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we snel reageerde en je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van een passende oplossing.

HorecaOnlineStore.nl

Noté 3 sur 5 étoiles

Best de klant contacteren als de…

Best de klant contacteren als de levering wordt gedaan, stond plots onbewaakt aan de deur, gelukkig was het droog weer!

19 septembre 2026

Beste Tom,

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering onverwacht en onbewaakt voor de deur wordt geplaatst. Goed dat je dit aangeeft, we nemen dit mee voor de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zijn aangekomen zoals het hoort werd

Zijn aangekomen zoals het hoort werd, de tijd ook medegedeeld en telkens bijgewerkt, echt een goede service bij Horeca Online Store en de bezorgdienst Thijs.

18 septembre 2026

Beste JB Service,

Goed om terug te horen. Fijn dat de levering goed is verlopen en dat je steeds duidelijk op de hoogte bent gehouden van het bezorgmoment. Ook leuk dat je de service van zowel Horeca Online Store als bezorgdienst Thijs zo waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelling is snel en correct…

15 septembre 2026

Beste Rashiv,

Dank voor je fijne review. Goed om te horen dat de bestelling snel en correct is geleverd, de productbeschrijving overeenkwam en de bezorging netjes volgens afspraak is verlopen. Ook prettig dat je vooraf nog even bent gebeld over de levering.

Zeer overzichtelijke site

Zeer overzichtelijke site. Eerst een product gekocht om te kijken naar de kwaliteit en vervolgens een tweede bestelling gedaan. Degelijke producten (regaalwagens) en soepele levering en communicatie.

3 septembre 2026

Beste Ferdinand,

Dankjewel voor het uitgebreid delen van je ervaring(en). Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent en we je dus al tweemaal van dienst hebben kunnen en mogen zijn. We wensen je graag veel plezier van je bestellingen, en mocht je nog eens iets nodig hebben dan weet je ons te vinden!

Noté 3 sur 5 étoiles

had niet wat ik wilde

had niet wat ik wilde

1 septembre 2026

Beste Yuksel,

Wat jammer dat ons assortiment niet bevat waar je naar zoekt. We zouden graag vernemen waar je naar op zoek bent. Wellicht kunnen we ons assortiment dan verruimen.

goede prijs/ kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. Goede producten voor goede prijs/ kwaliteit. Zeer tevreden!

2 septembre 2026

Beste mevrouw Verbeek,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je op zoveel vlakken zeer tevreden bent. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Duidelijk product info.

Duidelijk product info.
Snel antwoord op vragen.

21 août 2026

Beste Michel,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de product info en de hulp bij vragen van onze collega's. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

D bezorging was zeer verzorgd

D bezorging was zeer verzorgd. De bezorger bracht het grote zware pakket helemaal naar binnen.! Geweldig!!

11 août 2026

Beste Ineke,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wij zijn blij om te horen dat onze externe transporteur je zo goed heeft geholpen. We wensen je graag veel plezier met je bestelling!

Probleemloze bestelprocedure

Probleemloze bestelprocedure, duidelijke communicatie en snelle levering.

11 août 2026

Beste Harm,

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelproces soepeltjes verlopen is en dat je tevreden bent met de snelle levering. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Snelle s8ervice goede kwaliteit

Snelle service goede kwaliteit

5 août 2026

Beste Patty,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze service en de kwaliteit van onze producten. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Beste Ted,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over de goede en snelle levering. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb hem nog niet binnen

Ik heb hem nog niet binnen , raar duurt te lang

6 août 2026

Beste Ronald,

We hebben je bestelling even bekeken, maar de levering gaat exact volgens planning. Je hebt bij ons besteld op donderdag, dat wil zeggen dat de vervoerder het vrijdag bij ons ophaalt en dan de eerstvolgende werkdag uitlevert. Dat zal dus vandaag zijn. Zo hebben we een levertijd van 2 werkdagen, sneller kan bijna niet. Wij begrijpen wellicht je verwarring gezien er met het weekend 2 dagen extra tussen zitten, maar deze tellen niet als werkdagen daar de externe transporteurs dan niet leveren. Je pakket komt er in ieder geval snel aan, we wensen je er graag alvast veel plezier van. Hopende je zo voldoende geïnformeerd te hebben!

Noté 4 sur 5 étoiles

Was sneller dan ik dacht ingeleverd

Was sneller dan ik dacht ingeleverd

14 juillet 2026

Beste Daya,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de snelle levering naar wens was. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Noté 2 sur 5 étoiles

bestelling werd op een fout adres…

bestelling werd op een fout adres geleverd

13 juillet 2026

Beste Willem,

Allereerst onze excuses voor het leveren op het verkeerde adres. Wegens een technische fout in ons systeem is helaas het factuur adres doorgezet naar de vervoerder in plaats van het verzendadres. Wij vinden het echter wel jammer dat je alsnog de noodzaak hebt gevoelt om daarvoor deze 2 sterren beoordeling achter te laten. Wij hebben immer aangeboden om het product op te halen en alsnog op het juiste adres te leveren. Dit was volgens jullie niet nodig omdat het toch om de hoek was. Mocht er nog iets anders niet naar wens geweest zijn dan vernemen wij het graag. Zo niet dan willen we je bovenstaande gezegd hebbende alsnog graag veel plezier wensen van het bestelde product!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goeie kwaliteit.

12 juillet 2026

Beste Christophe,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product. We wensen je er graag veel plezier van!

2 juillet 2026

Beste Lee,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over de snelle levering. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het toestel was prijs/kwaliteit goed en…

Het toestel was prijs/kwaliteit goed en een zeer snelle levering!😀

28 juin 2026

Beste Pieter,

Dank voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent met de prijs/ kwaliteit van het toestel en de snelle levering er van. We wensen je graag nog veel plezier van je bestelling!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus