Horecacentrum Brabant Avis 1 234

2. Magasin d'équipement et de meubles pour bars et restaurants
  3. Magasin de matériel électrique
  4. Fournisseur d'équipement

À propos de Horecacentrum Brabant

Horecacentrum Brabant is gespecialiseerd in verkoop van nieuwe en gebruikte horeca apparatuur zoals vaatwasmachines, koel- en vriesapparatuur, combi-ovens, kook-, bak- en braadapparatuur, keukenmachines, werktafels, spoeltafels, en meer.

Uitgebreide Showroom:
In onze uitgebreide showroom in Leende zijn al onze producten te zien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bezoek onze showroom
Deskundig advies:
Bij Horecacentrum Brabant werken gespecialiseerde mensen die u kunnen voorzien van het beste advies.

Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Bij Horecacentrum Brabant vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar is. Daarom hebben al onze producten de scherpste prijs in de markt en is er voor elk budget een passend product te vinden. Koop uw professionele apparatuur tegen de beste prijzen in onze webshop. Of zoek het product dat u zoekt en haal het bij ons op.

Grote voorraad:
Wij hebben continu meer dan 2500 producten op voorraad. Daardoor kunnen we ons gehele assortiment direct uitleveren en zijn er geen wachttijden. Bekijk de actuele voorraad nieuwe en gebruikte horecaapparatuur op onze website Horecacentrum Brabant.

Inkoop gebruikte horeca apparatuur:
Horecacentrum Brabant koopt ook uw horeca apparatuur op. Wij brengen altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Horecacentrum Brabant is een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt. Ik wil iets aanbieden

Bekijk al onze categorieën:
Koken & bakken Voedselbereiding Buffet & warmhouden Barapparatuur & koffie/thee RVS meubilair Horeca vaatwassers Afzuiging Meubilair & inrichting Overig

4,5

1 k avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Très pro et réactif je recommanderai…

Très pro et réactif je recommanderai avec plaisir chez vous

1 juillet 2025

Cher client,

Merci pour votre excellent avis et votre recommandation. Nous sommes ravis de votre satisfaction et espérons que vous apprécierez votre commande!

Envoi rapide

3 juin 2025

Cher Léon,

Merci pour votre avis positif. Nous sommes ravis que la livraison rapide vous ait plu. Nous espérons que vous apprécierez votre achat!

Personne avec expérience

Personne avec expérience, réponses immédiate, livraison en france le jour du virement.

6 mai 2025

Cher client,

Merci pour cette belle critique. Nous espérons que vous apprécierez votre achat !

Team Horecacentrum Brabant.

Afficher les avis dans toutes les langues. (1 234 avis)