Dorch & Danola A/S Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lang leveringstid, ved rykker, viser det sig at den ene pakke sliberondeller allerede er på lager, som så sendes til mig. Hvornår den sidste pakke kommer, er der ingen besked om, ej heller hvem der be... Voir plus

Jeg har handlet mye verktøy på nett hos Dorch & Danola, for det meste Festool. Og jeg har vært like fornøyd hver gang. At jeg bor i Norge har heller ikke vært noe stort problem, transport og toll har... Voir plus

Fik en aldeles kompetent sælger i røret, og fik leveret pakken dagen efter. Super service. Har efterhånden handlet der mange gange, og jeg er lige tilfreds hver gang. Et besøg i butikken i Odense er... Voir plus

Topklasse varer og superb betjening! Jeg bestilte to ret svært tilgængelige træolie-produkter. De dukkede op til en attraktiv pris og blev leveret virkelig hurtigt - dagen efter. Jeg har ikke andet en... Voir plus

1. Grossiste en outils
  2. Magasin d'outillage
  3. Magasin de bricolage
  4. Magasin de materiaux de construction
  5. Marché de matériaux de construction
  6. Vendeur de machines de construction

Informations provenant de diverses sources externes

Kom indenfor i et af Danmarks billigste værktøjsmagasiner. På www.dorchdanola.dk sælger vi kvalitets varer fra byggemarked og håndværker sortimentet til faste lave priser. Vi er godkendte af e-handelsfonden og sælger alle de kendte mærker som Festool, Makita, Milwaukee, Metabo, Bosch, Jet og mange flere. Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Så kom og gør en god handel i vores håndværkerbutik i Odense eller gør brug af et af de gode tilbud online. Om Dorch & Danola Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skide søde

Bortset fra, at hjemmesiden loader langsommere end ......! Så var det en nem oplevelse og personalet da jeg afhentede var skide søde

29 novembre 2024

For dårlig opsamling på ordre med lang leveringstid

Bestilte to pakninger Festool-bits i uge 37 og leveringen fandt sted i uge 44 - sjovt nok senere end jeg skulle bruge dem. Den ene kunne leveres omgående (hvorfor blev den ikke det? dårlig kundeservise), den anden åbenbart ikke. Rykkede for leveringen efter en måned og fik at vide, at det faktisk var min egen skyld, fordi jeg jo burde have set, at der kun en var på lager, og derudover kunne de ikke følge op på en ordre - D&D må have et elendigt ERP-system! Men har man en så lang leveringstid, har man også en elendig kundeservice. Send den første pakke bits og betal portoen, så man sandsynligvis en glad kunde og undgår en dårlig anmeldelse.

29 octobre 2024

Varerene virker umiddelbart til at leve…

Varerene virker umiddelbart til at leve op til mine forventninger
Dog havde jeg regnet med at beskyttelses dragterne kunne bruges til arbejdet med asbest matrialer Der er dog ikke tapelukning over lynlåsen.
Måske min egen fejl.
Der gik ligelees over en uge inden at pakken fra jer kom. Der stod godt nok at det ikke var lager varer. Så måske også min egen skyld at jeg valgte at købe her hvor der var mange af varende som ikke var lager vare.

4 novembre 2024

Super Service

Super Service. Efter anmeldelse af en reklamation, via et telefonopkald, har varen omgående blevet krediteret og penge overført via Mobil Pay. Alt tog cirka 5 minutter.

4 novembre 2024

Top!

Hjemmeside med professionelt værktøj. Ganske fine priser. God service hvis man ringer med spørgsmål. Hurtig levering! Top a top!

16 juillet 2024

Go butik

God butik, mange gode kvalitets produkter. Hurtig forsendelse.

18 octobre 2024

3-4 dages levering er ikke altid tilfredsstillende

Jeg bestilte for 2 dage siden noget værktøj og i dét tilfælde, er det jo ofte fordi man har brug for det her og nu.

Da jeg i dag stadig ikke havde fået nogen trackingkode men forventede at modtage det i dag og havde planlagt min dag ud fra at kunne bruge det, tog jeg kontakt og fik at vide, at der havde været for travlt til at pakke min ordre.

Det er selvfølgelig dejligt, at der er travlt - det er jo et godt tegn på at forretningen er aktiv - men det spændte godt nok ben for mine planer, som røg i vasken og det er ret uheldigt.

En opdatering om "tak for din ordre, vi har travlt lige nu, så forvent nogle dages leveringstid" ville have været godt, så jeg ikke stod i en forgæves situation nu med planlagt rep. af min bil, hvor jeg nu skal til at finde en plan b.

Egentlig burde det jo ikke give 3 stjerner når en ordre ikke leveres men trods er jeg glad for tilbudet om at jeg kunne køre fra Vejle til Odense for at hente den, men det passer desværre ikke ind i mine planer, så jeg har afbestilt igen og står nu uden en løsning.

Jeg tror I skal være opmærksomme på, at der er SÅ mange webshops der er mere eller mindre 100% skudsikre med dag-til-dag levering, at det er det man forventer, som kunde, i 2024. Det kiksede her i dette tilfælde.

20 septembre 2024

For agrasiv

Jeg håber det stadig er tilladt at se på en lommekniv uden at køb??
Nyskærrig , uden at modtage en reminder næste dag, på at jeg ikke købte.

31 août 2024