Всички продукти са много добри с изключение на пробиотика и продукта съдържащ мелатонин. Трябва да се подобрят, като се увеличат ензимите в пробиотика и мелатонина се комбинира с други активни съставк... Voir plus
Поръчвам трети комплект Колаген, Skin complex и NR-A. Исках първо да натрупам някакви реални впечатления, преди да оставя ревю. Със сигурност има голям ефект върху косата и ноктите ми. Кожата на лицет... Voir plus
Не ме задължава да пия литри вода с продуктите за да има ефект.Чувствам се добре, даже ги споделям и със съпруга си , и като свършат неговите сам напомня да поръчвам следващите. Иначе не се подувам, ч... Voir plus
Закупих маската 4бр+skin complex plus таблетки ,знаем те работят с натрупване ,маската е уникална,направих си я с преспиване цяла нощ върху кожата на лицето и на сутринта кожата ми инаше блясък и един... Voir plus
Dr-D Longevity: Health. Beauty. Longevity. Dr-D Longevity is a premium nutritional supplement brand created with care and expertise by Dr. Denkova, Europe's leading aesthetic specialist. With years of experience in the field, Dr. Denkova has dedicated her career to studying and optimizing health, beauty and vitality. By choosing Dr-D Longevity, you will discover the true value of premium care for a longer, higher quality and more beautiful life.
Sofia, Bulgarie

Réponse de DR-D Longevity
Колагеновите пептиди са с много приятен вкус. За действието на продукта смятам, че трябва да мине повече време. Бих го поръчала отново.

Réponse de DR-D Longevity
Много ми харесват продуктите. Още след първия месец има резултат.

Réponse de DR-D Longevity
Все още е много рано да коментирам двата закупени от Вас продукта, на като човек с артериална хипертония и диабет тип 2 съм убеден , че при редовна и продължителна употреба щи ми бъдат полезни .

Réponse de DR-D Longevity
Skin complex plus и Trans Resveratrol са перфектната за мен грижа. Харесвам кожата си - гладка и свежа. Нямам търпение да пробвам и Hydrogel маската.

Réponse de DR-D Longevity
Много сте точни и коректни. Доволна съм. Горещо ви препоръчвам.
Само напред и нагоре.

Réponse de DR-D Longevity
Невероятно добри продукти !!!
Бързо точно изпълнение на поръчките !
Благодаря !
Prompt response related to the requested items in the order and fast delivery.
Delivery was fast.
But I think it's not worth the money.
I mean it's too expensive.
Много съм впечатлена от самите добавки и от тяхното качество. Опаковките са супер удобни.