Dragon's Lair Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Dragon's Lair var med och ordnade en lyckad brädspels-AW för hela vårt företag (40+ personer)! Utmärkta val av brädspel som passade både den inbitne och nybörjaren. Bra, effektiv och hjälpsam fokus ti... Voir plus

Vi firade 7-åringen på Dragon’s Lair Kungsholmstorg med en grupp jämnåriga kompisar. Patrik och teamet gjorde det till en oförglömlig stund, full av lek och fokus på att ha kul. Genom hela programmet... Voir plus

1. Magasin de jeux

Dragon's Lair is the home of gamers in Stockholm. Two stores in central Stockholm with different touch. The store at Kungsholmstorg is a go to if you play any trading card game (Magic, Pokémon, Yu-Gi-Oh! and more). Here you find everything you need for your collection or enhance the gaming. It is also have our big gaming area. The store at Sveavägen is our boardgame store and are full with boardgames, role playing games and stuff related to your hobby.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

36 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jättebra kundbemötande med stor kunskap…

Jättebra kundbemötande med stor kunskap om spelen och personliga rekommendationer. Supertrevligt och bra utbud!

Tack!
Alltid kul att höra att våra rekommendationer går hem. Finns inget roligare än när kunder kommer tillbaka och berättar om hur kul de haft med spelen vi rekommenderade.

Bra spelbutik

Bra spelbutik med proffsig personal bra utbud.

Tack!
Vi jobbar hårt (+spelar mycket) för att förtjäna betyget även framöver.

Sveriges mest välkomnande spelkortsaffär

Den absolut bästa "kortspels" affären i Sverige. De har även massa annat smått och gott i affären men tror majoriteten som kommer dit är där för just deras kortspel såsom Yu-Gi-Oh! Magic: The Gathering och Pokémon TCG. I övrigt, en familjär och trevlig liten håla i centrala stockholm som har stor tillgång till bra uppsättning av tävlingar för både erfarna men även nya spelare till diverse kortspel. Det känns alltid riktigt bra när man kommer in där.

27 juillet 2022

Tack!
Kortspel har funnits i företagets själ sedan långt innan starten 2004. Vi som grundade Dragon's Lair har spelat Magic i snart 30 år.
/Johan

Noll hjälpsamhet och struntar i kvinnor.

Jag var inne med min sambo och efterfrågade spel där en endast behöver vara två samt gärna spelandes emot ett gemensamt mål. Vi blev dumförklarade och personalen pratade över huvudet på min sambo och svarade på hennes frågor direkt till mig. Noll hjälpsamhet utan mest personliga preferenser och hälften av spelen som pekades ut visade sig vara PvP. Kommer inte tillbaka.

15 novembre 2022

Réponse de Dragon's Lair

Hej Lifv! Väldigt tråkigt att höra att ni fick en negativ upplevelse av vår service. Vi har som målsättning att alltid utgå från kundens önskemål och preferenser när vi rekommenderar spel. Det är naturligt att personalen även tipsar om personliga favoriter, då vi alla som jobbar här älskar spel, men det är aldrig så att de är mer rätt än kundens önskemål. Givetvis skall ingen känna att de blir dumförklarade eller att någon parts åsikter inte är lika mycket värd. Ifall ni kan ge mig lite mer information om när det hände så kan jag prata med personalen som jobbade den dagen för att undvika att någon annan får en liknande upplevelse. /Johan

Rekommenderas Starkt

Bra hemsida, Väldigt kunnig personal som svarar snabbt på frågor, bra utbud av spel. Rekommenderas Starkt!

3 février 2023

Tack!
Vi skall kämpa för att alltid leva upp till ditt fina betyg av oss.

Stort utbud- kunnig personal

Stort utbud, kunnig personal, god service både i affären och via webb.

22 février 2022

Tack!
Vi är som de flesta spelarna: vill ha många bra spel i hyllorna och pratar gärna om spel.
/Johan

De till och med luktar gott om…

De till och med luktar gott om butikerna. //Fager

21 décembre 2022

Tack!
Det värmer när ett poetiskt hjärta skriver texter. Dock så har vi tappat bort vår fina text du skrev när vi öppnade på Sveavägen :-/
/Johan

Mycket bra utbud och service

Mycket bra utbud och service. När jag letar efter udda spel eller tillbehör från mindre tillverkare brukar Dragons Lair vara första stoppet!

Tack!
Ifall vi saknar något vid första stoppet, säg till så försöker vi ha det till nästa depåstopp.
/Johan

Bästa spelbutiken i landet!!!

Bästa spelbutiken i landet!!!! Inte nog med att de har roligast utbud, trevligast och hjälpsammast personal, de ger julklappar till behövande skolbarn med särskilda behov. 5 av 5 som min elev säger.

Réponse de Dragon's Lair

Vi tackar och bockar! Med det betyget får vi mycket att leva upp till, men det skall vi kämpa för att fortsätta med.
/Johan

Är nog den bästa brädspelsbutiken

Tack!
Alltid bra att ha en liten morot för att jobba hårdare. Nästa mål är att ge dig så bra upplevelse att ordet "nog" försvinner från ditt betyg :-).