Ik had zelf per ongeluk mijn postcode verkeerd ingevuld. Ik heb een mailtje gestuurd met wat er aan de had was en hey werkt gelijk opgelost, en vooral ook heel vriendelijk!
Lisez les avis des autres
10-6-2026 Update over onderstaande review: inmiddels heeft het bedrijf contact met mij gezocht en excuses aangeboden over de gang van zaken. Het voelt uiteraard fijn deze erkenning te krijgen. Ook... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eerste beer na maand of 3 storing bij voetje. Ja wat heen en weer mailen uiteindelijk terug gestuurd en 2 dagen later weer nieuwe ontvangen. Zoon helemaal blij en slaapt weer heerlijk in
Meddy Bear van Dreamfully was voor ons een complete miskoop. Veel te hard, schel geluid, lompe teksten en totaal niet rustgevend. Eerder geschreeuw uit een speaker dan iets dat een kind tot rust b... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Coordonnées de contact
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Pays-Bas
- hello@dreamfully.nl
- dreamfully.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Topbeer ...zelfs in de vrachtwagen bij…
Topbeer ...zelfs in de vrachtwagen bij papa valt onze dochter in no time in slaap . Terwijl dat toch wel lastig was altijd.als ze ook een driftbui heeft pakt ze hem al zelf ..en gaat er mee zitten. Had ook insta al gezet dat ik sceptisch was en dacht uhu ...maar goed je wil alles uit de kast halen om haar haar rust weer terug te laten krijgen ....maar ben alles behalve sceptisch . Alles wat we voorheen probeerde van bij je pakken en tegen je aan houden proberen te negeren enz enz noem het maar op niks werkte ...maar Meddy WAUW.....

Réponse de Dreamfully
De kleinkinderen zijn rustiger bij het…
De kleinkinderen zijn rustiger bij het slapen gaan en de kleinste kleinzoon slaapt nu wel in Ziǰ eigen bedje

Snelle levering en een mooi product
Snelle levering en een mooi product
Hoop dat de kleinkinderen er rust mee krijgen in hun hoofd

Service is er goed
Service is er goed. Ze reageren snel op de mail en lossen evt problemen gelijk op. Onze dochter had de meditatie beer een maand of 2 toen deze wat gebreken kreeg. Gelijk gemaild en ze stuurde kosteloos een nieuwe op!!! Wat een service.

Réponse de Dreamfully
Blij verrast met deze fijne meditatie beer!
Blij verrast met deze fijne dreamfully bear, hij biedt rust door de zachte tonen, fijne uitleg en de rustige stem.
Mijn zoontje heeft heel veel baat bij de beer het zorgt hem goed in slaap te vallen. Maar ook door rustig te worden door nare ervaringen op medisch gebied.
Na wat contact met deze fijne mensen die echt waar staan voor hun product willen wij deze beer aan iedereen aanbevelen. Als je twijfelt niet doen het werkt echt!!!

Réponse de Dreamfully
Mijn zoontje valt er elke avond rustig…
Mijn zoontje valt er elke avond rustig mee in slaap. Toen de maddy bear na een lange tijd van trouw gebruik defect was, zijn we goed geholpen door de klantenservice en kregen we een nieuwe beer opgestuurd! Een echte aanrader.

Réponse de Dreamfully
Ik ging er nogal sceptisch in maar…
Ik ging er nogal sceptisch in maar hopeloos en bereid om alles te proberen. Mijn zoontje van 11 komt zo moeilijk in slaap door al zijn gedachten en zorgen. Sinds een week heeft hij de beer en slaapt super snel in en wordt voor het eerst ook echt uitgerust wakker!
Dankjewel!!

Een fantastische beer
Een fantastische beer! En onze dochter van 8 luisterd ernaar voor ze gaat slapen en valt daarna heerlijk in slaap!

top beer
De beer is snel geleverd en bij een klein probleem een hele snelle en goede oplossing. De beer geeft meer rust voor kids om in slaap te komen ipv te gaan liggen piekeren.

Réponse de Dreamfully
Het product voldoet niet aan de wensen…
Het product voldoet niet aan de wensen , dus ik wil het retourneren . Maar als ik hello@dreamfully een mail stuur krijg ik een automatisch bericht terug van een AI robot waar ik niks mee kan .

Wij zijn dol op Meddy!
Sinds onze dochter van 10 de nacht in gaat met meddy, slaapt ze echt veel beter! Normaal sliep ze pas na 1,5 a 2 uur, nu is ze zo relaxt dat ze na de meditatie nog voor het muziekje uit is slaapt!!
En ook het doorslapen is zoveel verbeterd. Ze is echt nog maar amper wakker, terwijl ze normaal gerust van 3 tot 6.30 wakker lag….
Zo ongelofelijk blij met meddy! Een dikke aanrader 😇

Réponse de Dreamfully
ik geef 3 sterren omdat het niet voor…
ik geef 3 sterren omdat het niet voor mezelf is
Correcte levering! Heel tevreden!
Mijn kleinkind is heel erg in de wolken met zijn mooie beer.Hij komt echt tot rust in zijn bedje en gaat heel gemakkelijk en graag slapen met zijn knuffelbeer.

Heel blij met de beer
Heel blij met de beer. Dochter deed erg lang over in slaap vallen en kwam vaak weer uit bed. Met de beer blijft ze liggen en valt ze sneller in slaap. Snel bezorgd.

Réponse de Dreamfully
Een heerlijk product en wat een fijn…
Een heerlijk product en wat een fijn bedrijf! We hadden een issue en het werd ontzettend snel en fantastisch opgelost. Zelden zo goede service meegemaakt, top bedrijf.
In deze ‚snelle‘ tijd met zo veel prikkels is de Meddy Bear een verademing :) … lekker arden en ontspannen
Heel blij mee

Fijne beer
Wij zijn erg blij met deze beer. Mijn zoon van 9 gebruikt hem elke dag. Niet perse elke dag de meditatie, maar wel het muziekje. Het geeft hem rust en hij slaapt sneller in.
Deze week ging de beer helaas kapot. De klantenservice loste dit snel en vriendelijk op en we kregen een nieuwe beer.

Réponse de Dreamfully
En savoir plus sur les différents types d'avis.