Dreamfully Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had zelf per ongeluk mijn postcode verkeerd ingevuld. Ik heb een mailtje gestuurd met wat er aan de had was en hey werkt gelijk opgelost, en vooral ook heel vriendelijk!

Noté 4 sur 5 étoiles

10-6-2026 Update over onderstaande review: inmiddels heeft het bedrijf contact met mij gezocht en excuses aangeboden over de gang van zaken. Het voelt uiteraard fijn deze erkenning te krijgen. Ook... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste beer na maand of 3 storing bij voetje. Ja wat heen en weer mailen uiteindelijk terug gestuurd en 2 dagen later weer nieuwe ontvangen. Zoon helemaal blij en slaapt weer heerlijk in

Noté 1 sur 5 étoiles

Meddy Bear van Dreamfully was voor ons een complete miskoop. Veel te hard, schel geluid, lompe teksten en totaal niet rustgevend. Eerder geschreeuw uit een speaker dan iets dat een kind tot rust b... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Super mooie beer en keurig geholpen!

We kregen Meddybeer een dagje later vanwege vertraging bij het postorder bedrijf. Dit werd heel netjes opgelost door Dreamfully. Ik kreeg een nette mail met excuses en een compensatie. Mijn complimenten daarvoor!
Mijn dochter is erg blij met de Beer en gebruikt hem dagelijks in bed om te ontspannen en haar hoofdje leeg te maken en dit helpt haar erg goed. Ook haar broer van 11 luistert stiekem graag mee naar de beer ;-) We zijn heel tevreden met Meddy!

1 août 2024

Réponse de Dreamfully

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat je dochter zoveel plezier heeft van Meddy Bear, en dat zelfs haar broer er stiekem van meegeniet! Onze excuses voor de vertraging, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid konden oplossen. We waarderen je vertrouwen in ons en zijn er altijd voor je. Veel knuffelplezier gewenst!

Liefs,
Het Dreamfully Team

Super goed

Super goed me zoontje is mega blij

25 juillet 2024

Lieve Petra,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We waarderen je positieve review enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Dreamfully. 🧸

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wilde de beer terug sturen en heb 4…

Ik wilde de beer terug sturen en heb 4 keer gemaild zonder antwoord. Het terugsturen kostte ook nog 6,- euro. Uiteindelijk heb ik het zelf toch gewoon teruggestuurd en wel het geld teruggekregen.

16 juillet 2024

Hoi Lin,

Wat jammer om te horen dat je problemen hebt gehad met het terugsturen! We hebben je beide keren gemaild met instructies en een link om het pakketje terug te sturen. Soms belanden zulke mails in de spamfolder, en dat kan heel vervelend zijn.

Het is fijn om te horen dat je de terugbetaling goed hebt ontvangen. We vinden het echt heel vervelend dat het zo’n gedoe heeft opgeleverd. We hebben je daarom zonet een e-mail verzonden als je nog iets nodig hebt of als we je verder kunnen helpen. We willen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Bedankt voor je geduld en begrip!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik hoor wat ruis in de muziek,en de…

Ik hoor wat ruis in de muziek,en de tekst is er maar een... weinig afwisseling

19 juillet 2024

Hi Susanne,

Onze Meddy Bear speelt een meditatie af die begint met een focus op de ademhaling, gevolgd door een geleide meditatie om tot rust te komen en het hoofd leeg te maken. Daarna volgt ongeveer 9 minuten rustgevende muziek zonder spraak. We hebben voor één meditatie gekozen omdat herhaling kinderen helpt om een signaal te krijgen dat het tijd is om tot rust te komen of in slaap te vallen.

Als je ruis hoort in de muziek, stuur ons dan alsjeblieft een mailtje. Indien nodig kun je Meddy Bear naar ons terugsturen. Wij zullen het probleem onderzoeken en, indien aan de voorwaarden voldaan wordt, sturen we je gratis een nieuwe.

Lieve groet,
Het Meddy Bear Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Succes voor onze dochter!

Fijn snel verzonden. Netjes verpakt. Als verjaardagscadeau aan onze 8 jarige, moeilijk slapende dochter gegeven. Ze was er enorm blij mee! Hij wordt nu al 2 weken iedere avond gebruikt en ze lijkt er beter door in te slapen.
De beer is door een prettige stem ingesproken. Top!

4 juillet 2024

Lieve Marloes,

Wat een mooie feedback! 🌈 We zijn ontzettend blij om te horen dat je dochter zo blij is met Meddy Bear en dat hij haar helpt beter in slaap te vallen. Het is geweldig dat de prettige stem en de meditatie haar zo goed bevallen. Jouw woorden motiveren ons om door te gaan met het leveren van de beste producten voor kinderen. 😊🧸

snelle levering

snelle levering, geweldig product

8 juillet 2024

Lieve Joyce,
Bedankt voor je geweldige feedback! 🌈 We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en ons product. Jouw woorden motiveren ons om door te gaan met het leveren van de beste service. 😊💖

Noté 2 sur 5 étoiles

Kan beter

Vind t verhaaltje voor een 4 jarige lang en te moeilijk. Rustgevend muziekje is wel heel fijn maar te kort. Springt te snel uit en misschien waren wat meer verschillende muziekjes fijner geweest
Erg duur voor wat ie doet

4 juillet 2024

Beste,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de meditatieknuffel. Meddy Bear speelt één meditatie af die bestaat uit focus op de ademhaling, gevolgd door een guided meditation die is gericht op het tot rust komen en leegmaken van het hoofd. Vervolgens volgt nog ongeveer 9 minuten rustgevende muziek zonder spraak. We hebben voor één meditatie gekozen omdat herhaling van dezelfde meditatie de hersenen van kinderen een seintje geeft dat het tijd is om tot rust te komen / in slaap te vallen. We waarderen je suggestie voor meer variatie in de muziekjes en zullen dit meenemen in onze toekomstige verbeteringen. Mocht je nog andere vragen hebben, dan laat het vooral weten.

Liefs,

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn zoon is dol op deze beer

Mijn zoon is dol op deze beer. Hij is altijd erg druk in zijn hoofd. De beer helpt hem om rustig in slaap te vallen. Ook op momenten door de dag dat hij aangeeft dat zijn buikje pijn doet en zijn hoofd vol is gebruiken we de beer om te ontspannen. We zouden hem niet meer kunnen missen!

19 juin 2024

Lieve Rachel,

Wat een prachtige feedback! 🌟 We zijn ontzettend blij om te horen dat je zoon zo veel baat heeft bij Meddy Bear. Het is geweldig dat de beer hem helpt om rustig in slaap te vallen en te ontspannen tijdens de dag. Jouw woorden motiveren ons om door te gaan met het leveren van de beste producten voor kinderen. 😊🧸

Super Meddy Bear Dreamfully

Wat een super bedrijf is dit zeg. Onze Meddy was op één of andere manier voorgoed in slaap gevallen, maar geen probleem hoor, we kregen zodra Meddy weer beschikbaar was, een nieuwe toegestuurd. Een super service voor zo'n jong startend bedrijf, echt geweldig, waar vind je dat nog.

3 juillet 2024
Avis spontané

Lieve Han,

Wat een fantastische feedback! 🌈 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je hebben kunnen helpen met een nieuwe Meddy Bear. Jouw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service. 😊🧸

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel goede aankoop geweest voor mijn zoon van 6…

Heel goede aankoop geweest voor mijn zoon van 6 jaar.
De muziek werkt ontspannen voor hem.
Het verhaal dat verteld word is erg leuk voor een kind.
Het zou fijn zijn dat er bijvoorbeeld ook een ander ontspanningsverhaal word verteld. Ik denk namelijk dat een kind na meedere malen het verhaal gehoord te hebben, toe is aan iets anders.

24 juin 2024

Lieve Anna,

Wat fijn om te horen dat je zoon zo geniet van Meddy Bear! 🌟 We zijn blij dat de muziek en het verhaal hem helpen te ontspannen. We waarderen je suggestie voor een ander ontspanningsverhaal en zullen dit zeker meenemen in onze toekomstige verbeteringen. Jouw feedback helpt ons om onze producten nog beter te maken. 😊🧸

Dream fully

Jammer dat er maar 1 melodie op zit en 1 meditatie

17 juin 2024

Réponse de Dreamfully

Bedankt voor je eerlijke review. We hebben er op dit moment bewust voor gekozen om één meditatie af te spelen, omdat herhaling van dezelfde meditatie de hersenen van kinderen een seintje geeft dat het tijd is om tot rust te komen / in slaap te vallen. We nemen je feedback wel mee in de verdere ontwikkeling van Meddy Bear.

We nemen even contact met je op per e-mail om te kijken of we je kunnen helpen om je 3 sterren ervaring naar een 5 sterren ervaring te krijgen.

Colin

Noté 5 sur 5 étoiles

Kleindochter kon slecht in slaap komen…

Kleindochter kon slecht in slaap komen met deze bear zo vertrokken

20 juin 2024

Réponse de Dreamfully

Jouw positieve feedback maakt onze dag! We zijn verheugd dat je tevreden bent met onze producten en service. Dank je wel voor je steun!

Réponse de Dreamfully

Dankjewel voor je review, Ilona. Natuurlijk niet fijn om te horen dat je kinderen bang worden van Meddy Bear. Dat hebben we eerlijk gezegd nog niet eerder gehoord. We nemen even contact met je op per e-mail om te kijken of we je huidige ervaring kunnen verbeteren.

Sanne

Supper zacht en rust gevend

Supper zacht en rust gevend

18 juin 2024

Réponse de Dreamfully

Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je de zachtheid en rustgevendheid van ons product waardeert. Dat is precies wat we willen bereiken, en het is fantastisch om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!

Bij ons veel effect!

Snel geleverd, met schooldagen enorme vooruitgang geboekt. Eerder sliep hij pas rond 23:00 door prikkels die nog verwerkt moesten.
Iedere avond in de schoolweek gebruiken we de Meditatiebeer, en hij slaapt nu om 20:00. Voor de prestaties en voor hem zelf veel beter, en voor ons natuurlijk ook!
De Meditatiebeer doet het op een hele rustige, speelse lieve manier. Wij doen hem hier altijd met zijn allen, even ons momentje na een drukke dag.

14 juin 2024

Réponse de Dreamfully

Deze review tover een glimlach op ons gezicht, Melissa. Dit is precies waarvoor we Meddy Bear ontwikkeld hebben en het doet ons goed om te horen dat het zo'n positief effect heeft op jullie allemaal 🧘🙏

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Fijne beer!

Mijn zoon en dochter beide autisme hebben meer rust door de beer. En merk dat ze minder vaak wakker worden snachts.

Levertijd duurde helaas wel wat lang. 1.5 week maar verder heel tevreden kinderen.

11 juin 2024

Réponse de Dreamfully

Hi Jolanda, dankjewel voor je review en fijn om te horen dat je beide kinderen meer rust ervaren en een betere nachtrust hebben. Door de re-launch hadden we een langere levertijd dan normaal, maar vanaf nu is het weer vandaag besteld = morgen in huis. Nog heel veel fijne momentjes gewenst met Meddy Bear. Namasté, Sanne

Meditatie-beer

Mijn dochter vindt het fijn om naar de muziek te luisteren

11 juin 2024

Réponse de Dreamfully

Dankjewel voor je review José en fijn om te horen dat je dochter de muziek fijn vindt om te luisteren. Meddy Bear is (buiten de muziek om) ook vaak de eerste aanraking met meditatie voor kinderen. We zijn benieuwd hoe je dochter dit vindt en of ze al meer rustmomentjes heeft mogen ervaren. We sturen je even een e-mail om te kijken hoe we van je 3 sterren ervaring een 5 sterren ervaring kunnen maken. Namasté, Sanne

Noté 5 sur 5 étoiles

De medibeer maakt het verschil!

De medibeer heeft voor ons echt een verschil gemaakt. Een dochter die slecht kon inslapen door alle onrust in haar hoofd en lichaam. De medibear zorgt voor ontspanning in lichaam en geest. De stem is vriendelijk en geschikt voor kinderen. Wat zijn wij blij! We kunnen niet meer zonder!

3 juin 2024
Avis spontané

Réponse de Dreamfully

Wat een super review! Dankjewel voor het delen en fijn dat je dochter meer ontspanning voelt in lichaam en geest. Op naar nog veel meer rustmomentjes. Namasté, Sanne

Noté 5 sur 5 étoiles

Meddy bear was voor ons dochter van 7…

Meddy bear was voor ons dochter van 7 de oplossing om eindelijk alleen te gaan slapen. Ze sliep vanaf de eerste nacht zonder problemen in haar eigen bed. Ze was onmiddellijk gehecht aan de beer, die ze Michiel noemt....een hele hulp voor moeilijke slapers!!!

12 octobre 2023

Réponse de Dreamfully

Wat een geweldig verhaal over 'Michiel', de Meddy Bear! Het is zo schattig dat hij je dochter heeft geholpen om lekker in haar eigen bed te slapen. Het feit dat ze hem meteen 'Michiel' heeft genoemd, laat zien hoe speciaal hun band is.

We vinden het te gek dat Michiel zo'n geweldige hulp is geweest voor je dochter en andere moeilijke slapers.

Knuffels van het Meddy Beer-team 🐻✨

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus