DrewnianySklep.pl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 3 sur 5 étoiles

Niestety zawsze było wszystko bardzo dobrze, a od kilku miesięcy za każdym razem mam problem z pudełkami drewnianymi, albo bardzo ciężko sie zamykają, albo grawer ledwo widoczny, tym razem zatyczka d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Współpraca z Drewnianym Sklepem to sama radość: od momentu zamawiania produktów na sklepie internetowym (choć wybór nie jest prosty - tyle pięknych rzeczy), przez błyskawiczny czas realizacji, po mom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka realizacja. Jestem w szoku. Wysyłka nastąpiła w dzień zamówienia i była na drugi dzień u mnie. Jak na spersonalizowane zamówienie to bardzo ładny wynik. Wybór towarów duży i wszystko pię... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de photographie
  2. Entreprise de packaging
  3. Magasin d'emballages
  4. Magasin d'articles d'emballage
  5. Laboratoire photo
  6. Service d'impression de photos

Écrit par l'entreprise

Drewniany Sklep to miejsce, gdzie znajdziesz wytwory naszej nieograniczonej wyobraźni w zmaterializowanej formie. Pracujemy tak blisko natury jak to możliwe. Jesteśmy otoczeni łąkami i lasami, a wokół nas zawsze pełno jest naszych czworonożnych przyjaciół. Dzięki temu łatwiej skupić się nam na naszej pracy. Pragniemy aby wspomnienia stały się mniej ulotne i miały niepowtarzalne schronienie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wszystko na medal

Uwielbiam jakość wydruków które u Was drukuję! Pudełka tez piekne chociaż narazie tylko skusiłem się na basici :) pozdrawiam

8 février 2023

Jakość, estetyka

Fantastyczne produkty, w extra jakości, niezwykle piękne! Każdy ucieszy się z takiego opakowania, pendrive itp, polecam!

1 février 2023

Super!

Szybka dostawa, odbitki piękne, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam w 100% :)

22 décembre 2022

Produkty wysokiej jakości

Produkty wysokiej jakości, kontakt z firmą na social mediach natychmiastowy i miły. Konfigurator produktów intuicyjny. Cena dużych pudełek jest "konkretna" ;), ale ma to swoje odzwierciedlenie w jakości. Mam poczucie, że to są dobrze wydane pieniądze i klienci to doceniają. A wkłady zapachowe są tak wspaniałe, że paczka pachnie od razu po wyjęciu z paczkomatu, przez karton :O!

7 février 2023

Fantastyczna firma 🙂

Fantastyczna firma , mało że produkty są rewelacyjnie wykonane z dbałością o szczegóły to do tego niesamowita obsługa. Bardzo miły Pan odebrał telefon i pomógł mi złożyć zamówienie. Czas realizacji na prawdę mnie zaskoczył. Nie minęły dwa dni a pudełeczka były już umnie. Gorąco polecam !

2 février 2023
Avis spontané

Pudełko na zdjęcia.

Zakupiony produkt spełnił nasze oczekiwania. Był pięknie zrobiony. Zresztą jak zwykle, ponieważ już wcześniej zamawiałam w tym sklepie. Widać dbałość o każdy szczegół. Z całego serca polecam :)

4 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Szybki, sympatyczny kontakt. Jakość usługi na najwyższym poziomie oraz krotki czas realizacji.

22 décembre 2022

Mieszane odczucia

Produkty ładne, jednak czuje się olana. Reklamowałam wkład pudełka pendrive, ponieważ mech dotarł już żółty wyschnięty. Podobno było sprawdzane na kamerce, że wkladany był zielony... Trochę nie chce mi się w to wierzyć 🙂 i nie nie sądzę aby w czasie transportu przez 2 dni się wysuszył. Zamawiałam dość dużo, niestety musiałam zmienić dostawce.

31 mai 2022
Logo de DrewnianySklep.pl

Réponse de DrewnianySklep.pl

Dzień Dobry, Dzwoniliśmy do Pani w tej sprawie, mam nadzieję, że udało nam się Panią przeprosić za cała sytuację, która już nie będzie miała miejsca.

Noté 2 sur 5 étoiles

PORAŻKA

DRAMAT I PORAŻKA z obsługą i informacją klienta. Jedynie za co podnoszę ocenę to jest finalny produkt jaki otrzymałam - pudełko spoko, chociaż mech i gałązka wyglądały sztucznie. No cóż.... Prawie cały miesiąc minął zanim otrzymałam produkt dopiero po interwencji. Zamówienie nie wiem czy zostało zgubione, zapomniane, czy nie mieli produktu na magazynie ale dopiero kiedy się upomniałam to nagle mieli go na magazynie i został wysłany. Fajnie że zdjęcia mogłam oddać dłuuuugo po deadline....

5 octobre 2022
Logo de DrewnianySklep.pl

Réponse de DrewnianySklep.pl

Cześć :)
Dziękujemy za poświęcony czas i opinię :), nie ukrywamy, ze z powodu bardzo dużego zainteresowania i szczytu sezonu ślubnego nie zdąrzyliśmy na czas zrealizować zamówienia.
Bardzo Cie przepraszamy i odezwaliśmy się do Ciebie żeby przeprosić za nasz błąd :)
Zapewniamy, że mech i gałązka nie są sztucznymi dodatkami bezpłatnymi :), są naturalne :)

Cena ma znaczenia

Za długi czas oczekiwania na wykonanie produktów (skrzyneczki drewniane na usb i zdjęcia 15x23 oraz okrągłe pudełka na usb) - to jeszcze jest do wybaczenia, ponieważ zamawiamy nie raz z wyprzedzeniem, ale na pewno jedna gwiazdka odjęta za to, ponieważ jednak czasami nam się zdarzyło czekać.

Pół gwiazdki w dół z powodu ceny - konkurencja jest w stanie dostarczyć szybciej produkty z porównywalną jakością.
Przykro mi, ale jeśli można nabyć produkty tej samej jakości za niższą cenę to jednak wybiorę tańsze.

Może warto się zastanowić nad optymalizacją kosztów. W dzisiejszym świecie jednak każda wydana złotówka się liczy. Jakościowo nie pokonujecie pewnej konkurencji, więc nie widzę do końca powodów do dalszej współpracy - jeszcze to rozważę na rok 2023.
Datę dodaję przykładową, ponieważ nie pamiętam już kiedy korzystałem z Waszych usług. Na pewno w 2022 kilka razy się zdarzyło.

Również uważam, że powinniście poprawić system wysyłania FV - kilka razy musiałem dzwonić i domagać się o FV bo system jej nie wysłał. Może po prostu załóżcie możliwość pobierania FV po zalogowaniu się na stronie - za to też pół gwiazdki.

Przykro mi, takie są moje odczucia.
Ogólnie to może nie powinienem obniżać oceny za cenę, ale jednak to przede wszystkim skłania mnie do zwrócenia się ku konkurencji.
Pozdrawiam
Paweł Bartniczak

3 mars 2022

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus