Hallo, Ik ben zeer goed geholpen door een vriendelijke dame die mij wegwijs heeft gemaakt met mijn verbruik en benodigdheden. Later een goed uitgelegde offerte ontvangen waar ik ook mee akkoord ben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ere wie ere toekomt! Na enorme wachttijd,en een verloren bestelling,en verschillende kwade mails,hebben ze mijn geld v d verloren zending terug betaald,later hebben ze als troost en tegemoetkoming no... Voir plus
Vorig jaar (2025) november een RC auto voor mijn zoon gekocht door opa & oma. Even plezier van gehad maar toen leek de motor het te begeven. Aanvankelijk redelijk prima mailcontact met ene Lotte Veld... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uiteindelijk heel netjes en klantgericht opgelost Na wat eerdere frustratie over de afhandeling ben ik erg blij met de oplossing die Drivemax uiteindelijk heeft aangeboden. ze hebben de situatie ser... Voir plus
Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goede levering en goed werkend product. Ook was het product goed verpakt bij levering.

Réponse de Drivemax
De draadloze adapter voldoet volledig aan de verwachtingen! Auto instappen met iPhone in handtas en de adapter maakt onmiddellijk verbinding met de Apple CarPlay bij het starten van de auto. Ook voor Android auto werkt die perfect! Een echte aanrader. Enig minpuntje is de toch wel lange levertijd, meer dan 2weken

Réponse de Drivemax
Everything was fine until I attempted to return the “Drivemax CarPlay” device (it turned out my car does not support this product). When I tried to return it, it became practically impossible. The company only offered so-called “fair” solutions: either a 30% refund or a store voucher worth 60% of the purchase price.
This situation is absurd. I feel deceived and strongly warn others against making any returns with this company.
The whole business looks like a typical dropshipping operation. Additionally, the company’s registered address is shared with at least three other suspicious businesses, which seriously raises concerns about its credibility and transparency.

Réponse de Drivemax
Drivemax zeker geen aanrader, de bestelling is zeer lang onderweg, waar ik al mijn twijfels over heb. Toen we het wilden installeren blijkt dat dit volledig in gezichtsveld staat en dus niet goed kan plaatsen in de auto. Als je dan wil retourneren krijg je plots de melding dat je filmpjes enzo moet uploaden. Als ik zeg dat ik gewoon wil retourneren en geld terug wil krijgen. Moet ik plots ruilen voor iets anders, ik vrees dat dit geld in de vuilbak zal worden. Voor je iets koopt op de site denk zeker 2 maal na.

Réponse de Drivemax
Goede site en bestellen is makkelijk en probleemloos.
Snelle levering van mooie, goed werkende producten.
5 sterren van mij dus!

Réponse de Drivemax
bij de eerste bestelling was de helft niet aanwezig
na contact is er gelijk een tweede verzoek ingediend
dat is inmiddels aangekomen met het ontbrekendestuk nl de camera .ga zo snel het device monteren zal best wel goed komen

Réponse de Drivemax
Nee, ik ben niet tevreden. De levering duurde ongeveer twee maanden. Bij ontvangst kreeg ik sterk de indruk dat het product via dropshipping is geleverd. Retourneren was niet mogelijk.

Réponse de Drivemax
Hier een achteruitrij camera besteld. De verzending duurde langer dan afgesproken, mailcontact liep op dat moment stroef.
Uiteindelijk is er door Drivemax contact opgenomen en is het keurig netjes opgelost.
Na vier dagen niets gehoord te hebben over de bestelling maar eens contact opgenomen. Initieel een raar verhaal over de werkwijze van DHL. Na vijf dagen nog steeds geen enkel teken dat bestelling geleverd gaat worden. Na plaatsen review door de eigenaar benaderd met een duidelijk verhaal. Was handiger geweest als ze dat meteen op de site gezet hadden. Product uiteindelijk geleverd, maar niet zoals geadverteerd. Miste een standaard en de bijbehorende instructie video niet gehad. Eigenaar wel steeds goed bereikbaar en oplossingsgericht.

Réponse de Drivemax
Car play werkt niet steeds geen verbinding ligt in vuilbak al
Was de draadloos Android
Inderdaad mail ontvangen dat ze nieuwe gaan opsturen echt goede service

Réponse de Drivemax
Goed product werkt makkelijk.
Verzending duurde wel wat langer dan verwacht.

Réponse de Drivemax
Was niet tevreden over de dashcam omdat ik het beeld niet zo hoed vond en hebben samen goede oplossing gevonden werd super geholpen en werd met me meegedacht top bedrijf en super mensen

Réponse de Drivemax
13 december 2025 een bestelling geplaatst van een dashcam ondertussen is het 23 januari na 3 weken werd er gereageerd op mijn mail ik eisde mijn. Geld terug ze hebben denk ik wel 7x excuses aangeboden en aangegeven dat me pakket is aangemeld echter bleek dat me pakket was kwijt geraakt en wilde mijn geld terug hun blijven aangeven pakket is opnieuw aangemeld en u verwacht binnen elke dagen een update van vervoeren tot op heden nog niet gehad . En geld terug krijg ik niet aangezien ze het niet kunnen annuleren vrijdag 23 januari wacht ik nog steeds ..!!! Ik ben woest
Onlangs een dashcam gekocht, ben erg tevreden met de aankoop hiervan. De dashcam was erg netjes verpakt en snel verstuurd. Daarnaast is de dashcam makkelijk te installeren, en van goede kwaliteit. Overal erg tevreden!

Réponse de Drivemax
Very disappointing experience with Drivemax. The process took much longer than promised, and communication was poor throughout. I had to follow up multiple times just to get basic updates, and even then the responses were unclear.