Fantastisk oplevelse Super prof team. Jeg følte mig godt vejledt og tryg igennem hele forløbet Tak til min dygtige instruktør Fed oplevelse
L'entreprise a répondu
Havde den FEDESTE tur i dag i Tandem hos DropZone. Varm velkomst, god instruktion, de fedeste og rareste instruktører fra start til slut. De tog sig ekstra godt af den nervøse pige som skulle sprin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig fed oplevelse. Jeg følte mig tryg hele vejen. Super søde personaler og en god instruktør. Jeg bestilte den store videopakke, og glæder mig extremt til at se det færdigeresultat. Tak til Ida,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dropzone Danmark sponsorerede en virkelig fantastisk oplevelse for mig og en gruppe andre fra TubaNu! Det var min første gang men jeg havde en vildt god og tryg oplevelse takket være de meget venl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark tilbyder vi landets største udvalg af tandemspring til konkurrence dygtige priser. Hos Dropzone Denmark kan du også mærke suset af fritfald allerede på dit første solo spring da vi tilbyder AFF (Accelerated Free Fall) solo faldskærmsudspringskursus i verdensklasse - og nej, du behøver ikke et tandemspring inden du springer solo. Du kan også vælge at springe tandem faldskærmsspring fra enten 2000 m, 4500 m (mest populære), 6000 m eller helt op til 7600 m (Europas højeste) i trygge hænder hos landets førende faldskærmscenter. For at dokumentere dit spring, har du også diverse muligheder hvor den mest populære er at have én af vores professionelle videospringere dokumentere dit spring fra A-Z. Video af dit tandemspring kan bestilles så sent som på selve dagen. Vi har også Europas største swooping pond, en lækker cafe og bar, merch shop, reception, observationsdæk hvor du kan se faldskærmsspringerne lande lige foran dig, og en gratis campingplads (strøm kan tilkøbes) skulle du mangle et sted at sove i forbindelse med dit spring. Vi tilbyder grupperabatter (10+ personer), faldskærmsopvisninger, udlejning af faciliteterne til fest eller andet, og har mulighed for at assistere med TV-, film- og marketingsproduktion. Kontakt os på +45 2240 1117 eller skriv til info@dropzonedenmark.dk for et uforpligtende tilbud.
Skinderholmvej 31, 7400, Herning, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg havde mit 1'st faldskærmsudspring ved dropzone i Herning, det var den fedeste oplevelse, og personalet var så smilende og hjælpsomme og ekstrem professionel på alle punkter, var så tryg ved udspringet, at jeg skal prøve igen, vil klart anbefale dropzone Danmark i Herning, til jeres faldskærmsudspring, de største roser herfra. Vh Klaus Brogaard 🤘🤘

Jeg sprang d 17 august
Jeg var meget meget nervøs , men instruktøren var mega god til at berolige mig , det var en fantastisk oplevelse .

Réponse de Dropzone Denmark
Helt igennem fantastisk oplevelse, Christian var den fedeste instruktør der virkelig gav en ro i maven, på trods af en nervepirrende oplevelse

Réponse de Dropzone Denmark
Jeg har i flere år drømt om et faldskærmsudspring og fik det endelig i gave.
Jeg havde den FEDESTE oplevelse ved Dropzone Herning. 4,5km Tandemspring med en super cool instruktør der bare gjorde man følte sig helt tryg.
Super fed stemning i selve hangar/området. Der var en del springere, og der var smil og glæde hele vejen rundt.
Man kunne mærke på instruktørerne at de havde 100% styr på at berolige nervøse personer. Der var en ung pige der skulle springe samtidig med os, og hun var MEGET nervøs, men hendes instruktør var helt fantastisk og forklarede og beroligede hele vejen op til selve springet.
Problemet med det hele.. Jeg har bare lyst til at gøre det igen :D
De allerbedste anbefalinger til Dropzone. De er 100% professionelle og der er styr på alt.

Réponse de Dropzone Denmark
Havde den FEDESTE tur i dag i Tandem hos DropZone.
Varm velkomst, god instruktion, de fedeste og rareste instruktører fra start til slut. De tog sig ekstra godt af den nervøse pige som skulle springe samme tid som os, til god kemi og high five til alle både før, under og efter springet.
Har sprunget tidligere i anden klub, men en HELT anderledes og fed energi i Dropzone Herning. Absolut de varmeste anbefalinger. 👍🪂

Réponse de Dropzone Denmark
Mega fed oplevelse med tandem spring. Imødekommende mennesker på stedet og man føler sig i trygge hænder hele vejen. De er super gode til at guide og sørge for man får en god oplevelse.

Réponse de Dropzone Denmark
Det er en mega fed oplevelse. Kan anbefales til jer der er meget modige.

Réponse de Dropzone Denmark
Vi havde den vildeste oplevelse hos Dropzone Danmark og giver dem uden tvivl 5 stjerner! Vi hoppede med Sam og Christian, som begge var enormt søde og professionelle. Især Christian var virkelig god til at gøre os rolige og trygge gennem hele springet – det gjorde en kæmpe forskel.
Som prikken over i’et fik vi også vores video allerede samme aften, hvilket var helt fantastisk at kunne gense oplevelsen så hurtigt.
Kan varmt anbefales til alle, der overvejer at prøve faldskærmsudspring – vi kommer helt sikkert igen! 🙌

Réponse de Dropzone Denmark
Fantastisk oplevelse og super gode mennesker der der ved hvad de laver og man føler sig tryg hele vejen

Réponse de Dropzone Denmark
Man er i trygge hænder fra man kommer til man går. Information og kommunikation er i topklasse. Utroligt kompetente medarbejdere og instruktører.
En oplevelse jeg vil huske resten af livet - et tandemspring kan virkeligt anbefales - prøv det før din nabo:-)

Réponse de Dropzone Denmark
Super venligt personale og fagligt dygtige. De fortæller dig alt, hvad der skal ske. Du er i gode hænder hos Dropzone. Jeg kan varmt anbefale dem.

Réponse de Dropzone Denmark
Kæmpe oplevelse at springe tandemspring hos Dropzone.. Booking var super nem.. Følte mig fra start af super velkommen, det flinkeste personale. Min instruktør Mikkel V, var super cool og vi gennemgik det hele stille og roligt så der ikke var noget at tage fejl af. Hermed mine varmeste anbefalinger til at hoppe hos Dropzone, jeg kommer der i hvert fald igen 🥇
Fedeste kick ever 💪🏻🤘🏻

Réponse de Dropzone Denmark
En virkelig fed oplevelse at springe tandem med Dropzone. De var virkeligt gode til at forklare, og når du spørger ind til ting de har sagt, nærmest stråler deres glæde over deres fag ud af dem.Jeg var på intet tidspunkt usikker på at de nok skulle få mig sikkert igennem mit spring, til trods for min højdeskræk.

Réponse de Dropzone Denmark
En uforglemmelig oplevelse. Supervenligt og serviceminded personale. Man føler sig meget godt passet på. Simpelthen mega fedt event, der kommer helt sikkert en 2. gang

Réponse de Dropzone Denmark
Sprang tandem for første gang med Sam som instruktør og Alberte som videograf. Virkelig dygtigt personale. Helt fantastisk oplevelse og sted. Kan ikke anbefale det nok :)

Réponse de Dropzone Denmark
Sprang tandemspring for første gang i dag, sammen med min lillebror.
Mega fed oplevelse fra start til slut. Instruktørerne og det resterende personale var meget venlige, og instruktørerne var rolige og professionelle, hvilket naturligt gjorde mig meget tryg ved springet. Jeg sprang med Christian, og min bror med Thomas. Begge rigtig gode:)
Der var god stemning og highfives/håndtegn inden man sprang ud fra flyet og dem der sprang solo og tydeligvis var vant til det virkede til at have et fedt fællesskab, som man hurtigt følte sig en del af.
Vi sprang fra 4,5 km højde og det var helt vildt fedt!! Stor anbefaling
Vi havde bestilt video, og selve filmingen af det var rigtig god. Der var lidt interviews undervejs med hvordan vi havde det, hvilket var ret fedt.

Réponse de Dropzone Denmark
Virkelig en fantastisk oplevelse. Mega dygtige og kompetente mennesker, der har styr på det de laver, og som guider dig gennem det hele fra start til slut. Jeg sprang tandemspring med Kristian, der bare gjorde oplevelsen fantastisk.
Vil 100% anbefalede Dropzone Denmark!!!

Réponse de Dropzone Denmark
Kæmpe anbefaling! Professionelt, informativt, trygt og masser af “happy vibes” fra instruktør og medarbejdere.
Tandemspring fra 4.5 km højde, frit fald i 60 sekunder.

Réponse de Dropzone Denmark
Professionelle instruktører og hjælpere, der gør det hele trykt for denne første gangs oplevelse.
Turen var et tandem spring fra 4500 meters højde.
Hoppet ud af flyet og så fuld fart på i frit fald med 200 km. i timen i relativt lang tid. Virkeligt spændende at prøve. Så trækkes skærmen og resten af turen foregår i stille tempo, hvor udsigten samtidig kan nydes. Fik også lov at styre skærmen efter lidt instrukser. En super god oplevelse, som jeg gerne vil anbefale at prøve.

Réponse de Dropzone Denmark
En savoir plus sur les différents types d'avis.