Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige haft fornøjelsen af at springe tandem spring med Anders fra 4500m. Helt stille, roligt og afslappende at lade sig falde ud af flyveren og ned. Perfekt makker og jeg var på intet tidspunkt ner... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2. spring som kørestolsbruger ved dropzone Denmark. Personalet var søde og hjælpsomme. De havde en helt klar plan for at få mig i flyet. Man skulle tro de ikke lavede andet. Det gjorde man ikke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god information, dygtige instruktører, som får en til at føle sig “rolig” og tryk👍🏼 alt i alt en rigtig god oplevelse - mange tak til dropzone herfra // Lars

Noté 4 sur 5 étoiles

3. Centre de sports d'aventure
  4. Centre sportif aérien
  5. Club de parachutisme

Écrit par l'entreprise

Som det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark tilbyder vi landets største udvalg af tandemspring til konkurrence dygtige priser. Hos Dropzone Denmark kan du også mærke suset af fritfald allerede på dit første solo spring da vi tilbyder AFF (Accelerated Free Fall) solo faldskærmsudspringskursus i verdensklasse - og nej, du behøver ikke et tandemspring inden du springer solo. Du kan også vælge at springe tandem faldskærmsspring fra enten 2000 m, 4500 m (mest populære), 6000 m eller helt op til 7600 m (Europas højeste) i trygge hænder hos landets førende faldskærmscenter. For at dokumentere dit spring, har du også diverse muligheder hvor den mest populære er at have én af vores professionelle videospringere dokumentere dit spring fra A-Z. Video af dit tandemspring kan bestilles så sent som på selve dagen. Vi har også Europas største swooping pond, en lækker cafe og bar, merch shop, reception, observationsdæk hvor du kan se faldskærmsspringerne lande lige foran dig, og en gratis campingplads (strøm kan tilkøbes) skulle du mangle et sted at sove i forbindelse med dit spring. Vi tilbyder grupperabatter (10+ personer), faldskærmsopvisninger, udlejning af faciliteterne til fest eller andet, og har mulighed for at assistere med TV-, film- og marketingsproduktion. Kontakt os på +45 2240 1117 eller skriv til info@dropzonedenmark.dk for et uforpligtende tilbud.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Virkelig en fantastisk oplevelse

Virkelig en fantastisk oplevelse. Mega dygtige og kompetente mennesker, der har styr på det de laver, og som guider dig gennem det hele fra start til slut. Jeg sprang tandemspring med Kristian, der bare gjorde oplevelsen fantastisk.
Vil 100% anbefalede Dropzone Denmark!!!

8 juillet 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏🪂

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse – og vi giver dig helt ret, Christian er virkelig dygtig og vi er så glade for at have ham på vores instruktør hold!

Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt guidet fra start til slut – og kæmpe tak for anbefalingen!

Vi håber, vi får lov til at sende dig i luften igen en dag. 🙌

Ja tak!

Kæmpe anbefaling! Professionelt, informativt, trygt og masser af “happy vibes” fra instruktør og medarbejdere.
Tandemspring fra 4.5 km højde, frit fald i 60 sekunder.

3 juillet 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du havde en tryg og positiv oplevelse hos os! 💙

Vi elsker at dele “happy vibes” og er glade for, at det kunne mærkes hele vejen fra briefing til frit fald fra 4,5 km højde.

Tak fordi du valgte at springe med os – og for den varme anbefaling! Vi håber at se dig igen i luften en dag. 🙌✈️

Kristín - Dropzone Denmark

Professionelle instruktører

Professionelle instruktører og hjælpere, der gør det hele trykt for denne første gangs oplevelse.
Turen var et tandem spring fra 4500 meters højde.
Hoppet ud af flyet og så fuld fart på i frit fald med 200 km. i timen i relativt lang tid. Virkeligt spændende at prøve. Så trækkes skærmen og resten af turen foregår i stille tempo, hvor udsigten samtidig kan nydes. Fik også lov at styre skærmen efter lidt instrukser. En super god oplevelse, som jeg gerne vil anbefale at prøve.

22 juin 2025

Hej Preben!

Tusind tak for de søde ord, og din anmeldelse af din oplevelse hos os. Det betyder meget for os at høre at du oplevede dig tryg og kunne nyde udsigten over vores smukke landskaber.

Kristín Walsh

Mit første tandemspring ved Dropzone Denmark

Skulle prøve tandemspring og havde fået anbefalet Dropzone Denmark. Hvilket jeg var nødt til at prøve og de levede op til alle mine forventninger. Der var styr på det hele og havde jeg spørgsmål, så kunne jeg få svar på dem hurtigt og præcist. Topprofessionelle medarbejdere der sikrede en fed og tryg oplevelse

Kunne jeg give mere end 5 stjerne, så havde jeg gjort det. For alt spillede bare til perfektion og jeg vil ikke tøve med at booke en tur ved Dropzone igen

7 juin 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig og betyder meget for hele teamet!

Vi lægger stor ære i det, vi laver, og det giver os masser af motivation at modtage så positive tilbagemeldinger som din. Det er netop sådanne oplevelser, vi håber at skabe for alle vores gæster.

Vi håber at se dig igen i vores faldskærmscenter – du er altid mere end velkommen tilbage!

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk oplevelse for livet

En fantastisk oplevelse for livet. Skal du gøre noget vildt så tage et spring fra 4,5 km højde og mærk livet når du sidder i flyveren med ben ude og læner dig frem i ingenting. Tak for en dejlig oplevelse og hyggelig at kunne tage familien med til at se på.

Hej Ole!

Det glæder mig at høre at du havde en god oplevelse og havde mulighed for at dele den med din familie! Tusind tak for din anmeldelse og de søde ord om din oplevelse med os.

Great experience

Had a great experience skydiving for the first time here! Sam made sure I had a safe and fun jump, I greatly recommend the 4.500 meter jump with free-fall. Nice accomodations for onlookers, we had fun watching others jumping while waiting for our turn.

29 mai 2025

Hi Anna!

I am glad to hear that you had a good experience of your skydive with us! Thanks for the review and recommendation!

Blue Skies and best wishes,

Fantastisk!

Hej Dropzone. En fantastisk oplevelse. Dejlig og venlig modtagelse og Mikkel som tandeminstruktør og Malou som fotograf på mit spring fra 4500 m. En venlighed og en oplevelse hvor personalet sørger for at det bliver en god tur.
Tak for springet. 👍👌

Hej Erling,

Det glæder mig at høre at du havde en god oplevelse af dit faldskærmsudspring fra start til slut - det er lige netop det vi bestræber os for at levere. Tusind tak for de søde ord og din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for en fantastisk oplevelse…

Tusind tak for en fantastisk oplevelse på min fødselsdag jeg fylder 41 år sidste år 2024 blev jeg afvist kun af mit overvægt tæt på de 130 kg Men i år 2025 lykkes det på 11 måneder tabte jeg ca 23 kg der kom jeg i et forløb hos Jens the Beast og hans Team
I am so happy of this day

Réponse de Dropzone Denmark

Hej Hans! Kæmpe tillykke med det hele - det glæder os at vi fik lov til at dele denne oplevelse med dig!

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig fed oplevelse

Virkelig fed oplevelse. Jeg følte mig tryg hele vejen. Super søde personaler og en god instruktør. Jeg bestilte den store videopakke, og glæder mig extremt til at se det færdigeresultat. Tak til Ida, min videomakker, og Danni min instruktør for at gøre turen fed. Jeg gør det gerne igen. :-)

24 mai 2025

Kære Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig tryg hele vejen. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både med selve oplevelsen men også vores service! 🤩

Vi er selvfølgelig meget glade for de fire stjerner, og vi vil rigtig gerne vide, om der er noget, vi kan gøre bedre eller anderledes, så vi kan forhåbentlig få den femte stjerne næste gang? 🥰

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige oplevelse og service til vores gæster. Derfor vil jeg sætte stor pris på, hvis du har noget feedback, der kan hjælpe os med at forbedre os yderligere - enten her nedenunder eller på mail, info@dropzonedenmark.dk 😊

Endnu en gang tak for din tid og tillid!

Fed oplevelse

Det var en fed oplevelse.
Blev taget godt imod af virkelig sødt personale og følte os meget velkommen.
De var virkelig gode til at forklare og var på intet tidspunkt usikker.
Den eneste ulempe var, at jeg fik propper i øerne i det frie fald, som ødelage en lille smule turen. Og så fik jeg lidt kvalme lige før vi landede, men bliver let køresyg.
Tager en tur igen senere, hvor jeg lige vil æde en håndfuld køresygepiller og så se om jeg kan forebygge propperne i øerne, så jeg VIRKELIG kan nyde turen, ikke at jeg ikke gjorde det.
Aftalte også med min instruktør i flyveren, at hvis vi blev væk fra hinanden der ude, så skulle vi bare mødes i caféen og sidste mand gav en øl 😅
Så alt i alt en fed oplevelse, som jeg gerne gør igen.

24 mai 2025

Hej Gitte,

Ja, det med propper i ørene kan man risikere grundet den hurtige trykforandring - især hvis man er lidt forkølet. For at forebygge dette anbefaler vi næsespray og at man trykudligner undervejs i flyet og på vej ned igen! Så skulle det gerne kunne undgås.

Lyder dog som om at I har fået en god oplevelse, og det er jeg glad for at høre! Vi glæder os til at gentage successen på et tidspunkt i fremtiden! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

I had an absolutely amazing experience…

I had an absolutely amazing experience with my first skydiving jump! The team was incredibly professional from start to finish – everything was clearly explained, well-organized, and exactly as I expected. I felt safe the entire time, and it was obvious that safety and quality are top priorities here.

It was truly a once-in-a-lifetime experience, and I can highly recommend it to anyone considering giving it a try. I definitely got a taste for it – and now I know that it only takes one evening of theory to start your solo skydiving journey. The first solo jump is even from 4,500 meters and includes free fall – how exciting is that?

Thank you so much for an unforgettable adventure – I’ll definitely be back if I get good discount 😊

18 mai 2025

Hi Rujan!

Thank you for your review and fantastic recommendation! I am so pleased to hear that you had a good experience of your first skydive and that you felt safe the entire time - because you are 100% right, that is our top-priority.

It sounds like we might be seeing you again at one point or another in the future - we are looking forward to that! :D

Blue Skies and best wishes,

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Trygt og sikkert. Dygtig instruktør med 1. gangs springeren i fokus. De varmeste anbefalinger.

17 mai 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Hej Mette! Tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig enormt glad at høre at du havde en god oplevelse med os, og at du følte dig tryg og sikker under hele forløbet.

Mvh,

Hel igennem en total god oplevelse ved DropZone - Herning

Det var en super fed og helt igennem fantastisk oplevelse. Man følte sig virkelig godt taget imod af søde og professionelle personale og specielt ham, jeg lavede udspring med gjorde at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Tusind tak igen!

venlig hilsen Jane Kelly

15 mai 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Mange tak skal du have for din anmeldelse! Det glæder mig at høre at du havde så god en oplevelse med os :D

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Selvom det umiddelbart kan virke skræmmende at springe første gang, er Dropzone Denmark gode til at få det til at virke afslappende, så det bliver en kanon dag.

18 mai 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Tusind tak for dine søde ord og at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om din oplevelse med os Inger!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en super fed oplevelse i trygge…

Tak for en super fed oplevelse i trygge og rigtig fine rammer.
Fedt sted der emmer af god stemning og profesionelle folk.
Prøv det før din nabo. 😀👍

10 mai 2025

Kære Dan,

Det glæder mig at høre at du følte dig tryg og oplevede vores ansatte som professionelle.

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var den fedeste oplevelse…

Det var den fedeste oplevelse nogensinde😁😁🪂i har den bedste humor og er Max professionelle😊skal helt sikkert springe en anden gang😊nu glæder vi os til at video og billeder dukker op så vi kan se hvor fjollede vi så ud😁😁hav en super fantastisk weekend og vi ses en anden gang😊🪂mvh jan

30 avril 2025

Hej Jens!

Tusind tak for de søde ord! Det glæder mig rigtig meget at høre at I havde en god oplevelse af jeres spring med os og I er i den grad velkomne igen 😊

Kristin

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var mega fedt og springe tandems…

Det var mega fedt og springe tandems spring, man følte sig 110% sikker og de var super flinke vær og en, og er nu klar på at prøve solokursus, kæmpe anbefaling her fra.

1 mai 2025

Hej Ludvig!

Det glæder mig at høre at du havde så god en oplevelse af dit tandemspring at du nu er klar til et solospring!

Tusind tak for anmeldelsen og vi glæder os til at lære dig at springe sikkert i faldskærm 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Den fedeste oplevelse med et fantastisk…

Den fedeste oplevelse med et fantastisk hold bagved…! Gode til at dæmpe nervøsiteten og få en til at nyde springet, udsigten og oplevelsen…Jeg er SÅ klar til at prøve igen 👌🏻

27 avril 2025

Réponse de Dropzone Denmark

Hej! Tusind tak for den dejlige anmeldelse – det glæder os virkelig, at du havde en fantastisk oplevelse med os! Det er virkelig fedt at se, at du er klar igen! Jeg kan tydeligt huske, at du sagde, at du kun skulle springe den her ene gang, og at det bare skulle overstås. Det er helt fantastisk at høre, at vores hold kunne hjælpe med at dæmpe nervøsiteten og skabe en tryg og mindeværdig oplevelse for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu et spring – du er mere end velkommen! 😊👌🏻

Blue Skies og venlig hilsen,
Kristín (hende med den orange jakke😊)

Helstøbt oplevelse

Wow, sikke en oplevelse!
Ikke nok med, at selve springet var fantastisk i sig selv, så må jeg også virkelig rose hele setuppet bag, og de fantastiske mennesker, som var med til at gøre det til en helstøbt oplevelse. På en og samme tid var det både super professionelt men også afslappet. Absolut ikke sidste gang!

26 avril 2025

Kære Simon.

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os, og at både selve springet og vores setup levede op til dine forventninger. Det er vores mål at skabe en tryg, professionel og samtidig afslappet atmosfære, og det er godt at høre at det var det du oplevede ude hos os! :D

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Kristïn

Fantastisk service og tur

Fantastisk service og tur,
Alt personale er vildt hjælpsom og bare fantastisk, samt springet var en kæmpe positiv oplevelse, hvor min søn Carlo sprang ved jer
Tak tak tak

16 avril 2025

Hej Rene!

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det er altid vores mål at skabe gode minder, og det glæder mig rigtig meget at høre, at vi kunne bidrage til det for jer og Carlo.

Vi håber at se jer igen på et tidspunkt 😊

Mvh,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus