Drukwerkonline is een zeer professionele partij. Ze snappen mijn (drukwerk) vraag altijd en komen met de beste oplossing. Ze zijn snel, tijdig en kundig. Ik bestel mijn drukwerk graag bij ze, dan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.
L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over de fantastische service en de kwaliteit van Drukwerkonline. Een erg snelle levering (zelfs eerder geleverd dan bevestigd!), een topkwaliteit van het drukwerk en een fijne klantense... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij Drukwerkonline weet je wat je krijgt! Of het nu hoogstaand drukwerk is voor een jubileumboek of flyer altijd wordt er kwaliteit geleverd door Drukwerkonline. Er wordt goed meegedacht en ni... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.
Faunalaan 50, 5928 RZ , Venlo, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Zeer tevreden over de fantastische service en de kwaliteit van Drukwerkonline.
Een erg snelle levering (zelfs eerder geleverd dan bevestigd!), een topkwaliteit van het drukwerk en een fijne klantenservice maakt Drukwerkonline erg plezierig om mee samen te werken.

Réponse de Drukwerkonline
Ik bestel mijn drukwerk graag bij ze, dan weet ik zeker dat het goed komt. Uitermate tevreden.

Réponse de Drukwerkonline
Dit bedrijf denkt echt met je mee. Niet zomaar klakkeloos het aangeleverde drukken, maar afstemming met de klant. Snelle communicatie, menselijk contact. Complimenten!
Zeer tevreden over het drukwerk! De kwaliteit is uitstekend, de levering was snel en alles is prima verlopen. Zeker een aanrader!

Réponse de Drukwerkonline
Snelle service en persoonlijk contact bij iedere grote of kleine bestelling. Goed geholpen door Marcel en zeer scherpe prijzen. Aanrader

Réponse de Drukwerkonline
Flyers geheel naar wens en snel geleverd!

Réponse de Drukwerkonline
Bij Drukwerkonline weet je wat je krijgt!
Er wordt goed meegedacht en niets gaat zonder dat ze het zelf nagelopen hebben daadwerkelijk het drukproces in.
Oftewel, een drukker die gaat voor kwaliteit. Dat is tegenwoordig niet standaard meer.

Réponse de Drukwerkonline
Wij hebben een zeer goede ervaring met Drukwerkonline.nl, goede kwaliteit ,snelle levering,
Voor een goede prijs .
Mechanisatiebedrijf Speelman

Réponse de Drukwerkonline
Voor Atelier ROA laten wij ons drukwerk al geruime tijd verzorgen door Drukwerkonline en zijn wij zeer tevreden over de samenwerking. Marcel denkt actief met ons mee, reageert snel en biedt een goede service. De kwaliteit van het drukwerk is hoog en afspraken worden nagekomen.

Réponse de Drukwerkonline
Bij LR internet bestellen we nu al jaren bij Marcel drukwerk voor onze klanten. De klant is altijd erg tevreden met de kwaliteit en snelle levering. Wij als LR zijn ook altijd erg tevreden over het snelle schakelen en het meedenken. Zeker aan te radeno m met deze partij samen te werken!

Réponse de Drukwerkonline
Hele fijne communicatie en alles liep volgens planning dus levering perfect op tijd. Top service!

Réponse de Drukwerkonline
Goede en snelle service, er waren een aantal hobbels in de weg (verkeerde uitlijning en pakket kwijt) maar is geheel kosteloos en snel opgelost.

Réponse de Drukwerkonline
Ruim 2 jaar verzorgd Drukwerkonline het drukwerk voor mijn organisatie.
Altijd op tijd geleverd en het ziet er zeer netjes uit.
Regelmatig telefonisch contact, wanneer er vragen zijn.
Je wordt netjes te woord gestaan.
Mijn ervaring met Drukwerkonline is fantastisch. Menig drukkerij kan hier een voorbeeld aan nemen.

Réponse de Drukwerkonline
De communicatie verliep heel prettig en snel. Ik heb van een .pdf boekjes laten maken, een soort syllabus. De kwaliteit van papier en druk is heel mooi. Dus aanrader!

Réponse de Drukwerkonline
Super service! Er wordt goed meegedacht door Marcel en we krijgen altijd snel reactie. Wij zijn erg tevreden!

Réponse de Drukwerkonline
Voor Stichting Blauwe Lijn zocht ik een drukker die mooie kaarten kon drukken voor onze watertoekomstspellen. De offerte kwam erg snel na mijn vraag, en ook de prijs was heel positief en gunstig. Daarna verliep de opdracht heel snel en dacht het bedrijf goed mee in de uitwerking. De producten zijn snel geleverd en zagen er heel goed uit. Voor herhaling vatbaar en wij hopen met deze kwaliteit van drukwerkonline dat we de spellen goed gebruikt gaan worden door onze doelgroep.

Réponse de Drukwerkonline
Ik heb via drukwerkonline visitekaartjes aangevraagd welke ik wil gebruiken voor mijn vrijwilligersfunctie voor het goede doel; deze visitekaartjes werden mij onder het mom van sponsoring toegestuurd; super.

Réponse de Drukwerkonline
Vlotte snelle afhandeling, sneller geleverd dan gedacht en de kwaliteit is uitmuntend.

Réponse de Drukwerkonline
Bestand werd gratis nog wat aangepast om tot de juiste zigzag te komen, prima service!