Lyhörd läkare och bra rådgivning. Bästa som hänt mig efter 20 års bantande och motionerande, när inget hjälpt. Nu inser man att det var nåt fel på kroppens egna system. Blodprovstagningen gick bra och... Voir plus
Efter att ha kämpat med vikten i stort sett hela livet har detta blivit lite av en räddning för mig. Bemötandet har varit oerhört respektfullt och bra. Det var enkelt att komma igång, samt väldigt tyd... Voir plus
Har fått jättebra hjälp mot min övervikt! Läkaren är jättebra och förklarade väldigt bra vikten av kosten och träning innan jag började. Man får snabbt svar när man har någon fundering. Kämpat i flera... Voir plus
DrVikt föddes ur idén att överviktsvård är en patientgrupp som av olika anledningar bortprioriteras inom den regionala vården, trots att behovet är stort. Vi vill ändra på det och göra det möjligt för människor att enklare ta kontroll över sin hälsa. Bakom idén är vi ett team av engagerade läkare som är specialiserade inom överviktsvård. Vi är mer än bara en digital vårdgivare – vi är människor, precis som du. Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg när man tar hand om sin hälsa. Genom att kombinera modern teknik med mänsklig närvaro har vi skapat en plattform som sätter dina behov i första rummet, med ett personligt och omtänksamt förhållningssätt. Vi vill ligga i den absoluta framkanten vad gäller behandling av övervikt och fetma baserat på den senaste kunskapen och forskningen. Via vår digitala plattform får du som individ verktyg för att nå och behålla en hälsosam vikt. Varje patient får en personlig bedömning och individuellt anpassad behandling med moderna läkemedel av läkaren.
Björksgatan 9, 63221, Eskilstuna, Suède
- info@drvikt.se
- drvikt.se
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd med den behandling jag fått av dr.vikt. Har lyckats gå ner över 16 kg (från fetma till övervikt). Tack för att det finns alternativ till vanliga vårdcentraler där man inte alltid blir lyssnad på.
Mycket nöjd har fått stor hjälp och de…
Mycket nöjd har fått stor hjälp och de har varit väldigt tillmötesgående och hjälpsamma på viktresan!
Stark rek!
Mycket bra service med kunnig läkare
Mycket bra service med kunnig läkare. Lätt och smidigt system att hålla kontakten med läkare. Upplever att jag fick den hjälp jag behövde och som regionen tyvärr genom den läkare jag hade kontakt med där, inte kunde leverera. Här möts du som människa istället för att mötas av fördomar och fördömande.
Kan inget annat än att varmt…
Kan inget annat än att varmt rekommendera! Smidig kontakt med läkare och kontinuerlig uppföljning!
Supernöjd
Mkt smidigt att bli medlem , och bra uppföljning med trevliga läkare. Är mkt nöjd med tjänsten.
Jag är mycket nöjd med Dr Vikt
Jag är mycket nöjd med Dr Vikt! Jag har fått den hjälp jag behövde och inte kunde få via min vårdcentral. Jag har gått ner 32 kg nått min målvikt. Min läkare på Dr Vikt var professionell och gick alltid snabbt att få kontakt med vid frågor eller receptförnyelser. Jag rekommenderar Dr Vikt!
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, seriöst! Snabb respons och mycket bra bemötande.
Mycket bra
Mycket bra, för priset så ger de verkligen vad de ska! Skönt att få de man betalar för. Snabba
Kan verkligen rekommendera
Kan verkligen rekommendera! Jag har försökt få hjälp via regionala samt kommunala vården men fy vilket bemötande och dömande jag fått från den sidan. Så tacksam för DrVikt, så genuint och trevligt bemött har jag nog aldrig blivit tidigare. Bra på att följa upp och man kan alltid höra av sig om man har funderingar!
Mycket nöjd med DrVikt
Mycket nöjd med DrVikt. Trevligt bemötande och tillgängliga. 👍🏻
Är super nöjd!
Är super nöjd med stödet jag fått av drvikt, rekommenderar till alla jag känner som behöver hjälp :)
Superbra
Superbra! Snabb återkoppling, bra tips och råd. Man blir verkligen lyssnad på och jag har absolut inget illa att säga om DrVikt. Rekommenderar!
Jag är mycket nöjd med DRVIKT och det…
Jag är mycket nöjd med DRVIKT och det stöd jag fått under min viktresa.
Det som särskilt imponerat på mig är det professionella bemötandet från läkaren alltid lyhörd, tillgänglig och engagerad i mina behov. Jag har fått svar på mina frågor inom bara några timmar, vilket har skapat en stor trygghet och gjort att jag känt mig prioriterad. Jag uppfattar DrVikt som väldigt seriösa och kan varmt rekommendera dem !
Jag är väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd! Enkel och smidig kontakt. Du får hjälp med din obesitas.
Kan varmt rekommendera DrVikt på alla…
Kan varmt rekommendera DrVikt på alla sätt. Har haft med dom och göra i snart ett halvår. Och går stadigt ner i en lagom takt.
Bra och proffesionellt bemötande till…
Bra och proffesionellt bemötande till fördelaktigt pris med bra anpassad behandlingdplan -14 kg sen start 6 månader sen. Flexibla och lyssnar efter kundens behov och önskemål.
Rekommenderas!
Jag är jättenöjd med Dr.Vikt, inte bara för att jag fått hjälp att gå ner i vikt utan också för att dom alltid svarar snabbt på frågor och lyssnar på mina önskemål!
Dr.Vikt är fantastiskt!
Dr.Vikt är en fantastisk plattform för den som behöver hjälp i sin hälsoresa och det har verkligen hjälpt mig komma i mitt livs bästa form. Du har en professionell läkare som är lyhörd, tillgänglig och stöttar dig utifrån dina behov och de svarar alltid på dina frågor inom några timmar. Jag rekommenderar verkligen Dr.Vikt och skulle välja att göra om allt igen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.