1. Boutique d'accessoires de mode
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Dudette er en butik, som til evig tid vil være kurateret med et smil på læben, et glimt i øjet og med et bankende glimmerhjerte. Vi håndplukker altid de nyeste styles, accessories og dekor-detaljer fra vores favorit brands – alt sammen nøje udvalgt, så du får all the musthaves, før de bliver hverdag for alle andre. Her finder du sæsonens friske farver, trends og designs, der får din stil til at stråle. Perlekapper, glitrende tasker, de fedeste lysestager - det finder du alt sammen i dette dopamin-shopping univers! Som i vores fysiske butik i Kompagnistræde, vil vi i webshoppen præsentere et udpluk af nogle af de ting, sager og lækkerier, der gør os glade, og som vi håber vil kunne bringe glæde hos jer. Butikkens sjæl og hjerte, der altid vil banke for det pudsige, glimtende og festlige, håber vi også vil skinne igennem i webshoppen også. Og findes det ikke i webshoppen, så spørg os - så løser vi det!

4,3

Dudette er hverdagsmagi med glimt i øjet

Dudette er en butik, der sprudler af kreativitet og livsglæde. Hver krog er fyldt med farverige detaljer og glitrende fund, der gør det umuligt ikke at smile. Det er min absolutte yndlings butik, og jeg finder altid noget med farver eller glitter, som kan gøre min hverdag lidt mere magisk.
Personalet stråler, stemningen er høj, og man går derfra med mere end bare vidunderlige ting, for man tager også glæden og energien med sig.

6 juin 2025

Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse <3

Kæmpe anbefaling

Jeg ELSKER dudette 🤩 Produkterne er så fint udvalgt - man kan købe lidt glimmer til hverdagen, købe smukke, mere ekslusive varer, købe sjove og finurlige ting og købe lækkert genbrugstøj. Prisniveauet er absolut fornuftigt, og butikken virker så unik. Oveni er servicen i top. Jeg er ALTID i dudette, når jeg er i Kbh, men som jyde glæder jeg mig til en webshop til de dage, hvor jeg bare mangler lidt glitter.

29 juillet 2025

Réponse : Dudette

Tak for er du sød!! Vi arbejder på at fylde webshoppen op - tjek dudette.dk løbende <3

Dudette er altid et besøg værd

Dudette er altid et besøg værd!
De har glimmer og glitter til en hver smag og når man bor langt fra butikken, er det perfekt der er en webshop, så når man bor på vestkysten, så kan man stadig være en diskokugle ❤️

19 juillet 2025

Tak for dig <3

Dejlig butik

Dejlig butik, mega god og personlig service. Et sted man sagtens kan finde en budgetvenlig og personlig gave til en veninde, men der er også virkelig smukke luxusting i en lidt anden prisklasse.
Jeg elsker butikken!

29 juillet 2025

Réponse : Dudette

Tak for den søde anmeldelse!

Skøn glimmer bombe

En absolut fantastisk gave at træde ind i - både forretningen og menneskerne. Finurlige, fantastiske og eminente hatte, smykker, tasker, vifter, kapper og meget meget mere. Helt eminent ‘Pick-me-up’ fornemmelse fra start til slut.

14 juin 2025

Tak - det er lige det vi drømte det skulle være <3

Dudette er værd at besøge

Du skal besøge Dudette, hvis du vil træde ind i et univers af glimmer og palietter. Jeg besøgte deres flotte butik i uge 29 og det var virkelig svært at begrænse sig, da de har så mange smukke ting. Jeg kommer klart tilbage en anden gang.

19 juillet 2025

Tak - du er altid velkommen <3