Dukkehuset Avis

4,5

Super hurtig, venlig og personlig service, og så er deres produkter både flotte og af god kvalitet. Vil klart anbefale dukkehuset 😊

Jeg har mange gange handlet hos Dukkehuset, og har altid være tilfreds. Hurtig levering og god service! Kan klart anbefale dette sted! Super flot butik og webshop. Bestemt et besøg værd. Har aldrig... Voir plus

Dukkehuset i Holme-Olstrup er sådan er fint sted 😊 Jeg har nu fået lavet 3 personlige skamler til 3 dejlige børn hvor vi selv har bestemt farver og motiver og dukkehuset er altid åbne for vores idee... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Rigtig fine børnemøbler

Super fin service og de fineste møbler. Bestilte en prinsesse stol til min nieces barnedåb og den var bare så flot da jeg modtog den. Jeg skal til 3 barnedåbe mere, så der er bestilt 3 stole mere :) Tak for rigtig god hjælp og sparring i forbindelse med farver osv. Kan klart anbefales herfra :)

21 avril 2016

Fantastisk

Jeg kan kun anbefale Dukkehuset. Magen til fantastisk service har jeg sjældent oplevet. Meget sød ejer som står på hovedet for at hjælpe. Det er ikke sidste gang jeg handler her. 😀😚👍

6 avril 2016

Fantastiske håndlavede børnemøbler.

Jeg har igennem flere år været en meget tilfreds kunde hos Dukkehuset. Jeg har indrettet min datter's værelse med super lækre håndlavede møbler af top kvalitet fra Dukkehuset. Lige fra reoler, skammel, bænk, knager, dukkevogn, og special designet bord. Der er et hav af fine farver og søde motiver, man kan vælge at få håndmalet på sine ting. Og med navn, bliver det fuldendt og meget personligt. Jeg kan varmt anbefale at handle hos de super søde, dygtige og meget imødekommende Tina og Jan. 😃

4 avril 2016