Banner for Dunbutiken.se

Dunbutiken.se Avis

2 029

4,7

Var tvungen att kontakta kundtjänst pga. att jag beställt fel vara. Pro: kundtjänst var trevlig och ärendet löste sig. Det tog inte längre tid än förväntat att få tillbaka pengarna. Snabba leveranser.... Voir plus

Sökte duntäcken "Bäst i test" på nätet eftersom man kände sig så osäker och rädd att välja fel. Fick känslan av att vara ett seriöst företag med lång erfarenhet. 10 års garanti lockade också därför... Voir plus

Bra kudde, tyvärr beställde jag fel storlek, ringde och fick bra information. Skickar tillbaka kudden och fick mellanskillnaden åter till den kudde jag skulle ha. Så långt var allt bra, efter en månad... Voir plus

Att få en bra produkt med snabb leverans Sedan blir jag trött på att ni jagar mig för att beskriva någon slags upplevelse. Har ni inget självförtroende som leverantörer utan måste ha feedback på var... Voir plus

1. Magasin de meubles de chambre à coucher
  2. aussi dans
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Rénovateur de salle de bains

Dunbutiken är en svensk e-handelsbutik med fokus på täcken, kuddar och bäddtextilier i hög kvalitet. Vi arbetar med noggrant utvalda varumärken som Engmo Dun och Norsk Dun för att ge bästa möjliga komfort. Vi säljer till privatpersoner via vår e-handel och levererar även till hotell och företagskunder. Vårt mål är att göra det enkelt att sova bättre – med rätt produkter, snabb leverans och personlig service.

Din väg mot en bättre sömn börjar hos Dunbutiken

ÖPPET KÖP I 30 DAGAR
Gäller alla varor
FRI FRAKT
När du handlar för 800 kr
FRIA RETURER
Alltid fri retur i hela Sverige
LÅNGA GARANTIER
Upp till 10 års garanti på dina produkter
PERSONLIG KUNDSERVICE
Hos Dunbutiken är du alltid välkommen att ta kontakt direkt med oss som arbetar i butiken, d.v.s. inga jobbiga samtal med någon avlägsen supportorganisation som saknar mandat att hjälpa dig.

2 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

(2 029)

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Efter 3v eftersökte jag min order då jag fortfarande inte fått något leveransbesked men sen gick det ganska fort. Ordern var nog borttappad

8 janvier 2025

Smidigt

Smidigt, hjälpsam personal i kundtjänst när jag behövde ändra min beställning pga fel beställning av duntäcke.

16 décembre 2024

Leveransen dröjde länge

Jag beställde en kudde den 12 december. Det stod att det skulle några dagar för leverans. Räknade kallt med att hinna få kudden före jul då det var en julklapp. Men icke. Jag hörde av mig i juldagarna och undrade vad som hänt. I mellandagarna fick jag svar att den är på gång. Den kom 30/12. Alltså inget besked innan jag själv hörde av mig. Dåligt. Men själva kontakten med kundtjänst var trevlig. Kudden var bra när den väl dök upp.

30 décembre 2024