Durablejourney Avis 100

4,8

Har endnu en gang købt t-shirts hos Durable Journey. Endnu engang lever de op til den fantastiske kvalitet i uld t- shirts, jeg har modtaget tidligere. Specielt deres Box tee, er super lækker at h... Voir plus

My first purchase with them was a long sleeve t-shirt. The size fits very nicely and I really liked my first contact with the product. I’ll use it for a bit before purchasing again, but I’m alread... Voir plus

I ordered two merino shirts after seeing an ad, and they immediately exceeded my expectations. I’ve owned merino tees before, but these stand out. The fabric is thick, high-quality, and the fit is s... Voir plus

4,8

N'a pas répondu aux avis négatifs

Lækre produkter

Lækre produkter, virkelig rart at man ikke har svinet floder i Bangladesh til. Og seriøst Kan ikke få t-shirten af igen. Har lyst til at sove med den på!

16 avril 2026

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet. Har købt 2 af deres t-shirts, og er en kæmpe fan. Bedste kvalitet og komfort jeg har oplevet. Og så er de endda (delvist) produceret i Danmark og nærmest helt i EU, så bærer trøjerne med glæde og stolthed.

17 mars 2026

Godt produkt dårlig kundeservice

Jeg fik en t-shirt i gave, men den blev leveret i forkert størrelse (L short i stedet for L regular). Den oprindelige model var udsolgt, så vi aftalte i stedet en anden t-shirt i korrekt størrelse.

Efterfølgende hørte jeg intet om afsendelsen og måtte selv kontakte dem for en status og opgive min adresse. Alligevel blev pakken sendt til en forkert adresse ca. 100 km fra min bopæl – til den oprindelige bestillers adresse og ikke den, jeg specifikt havde sendt til jer. Det betød, at jeg selv måtte hente t-shirten der.

Produktet er heldigvis rigtig lækkert, men forløbet var præget af flere fejl og manglende opfølgning. Der blev heller ikke tilbudt nogen form for rabat eller kompensation trods det ret besværlige forløb.
5 stjerner for produkt
1 stjerne for kundeservice

2 mars 2026
Logo de Durablejourney

Réponse : Durablejourney

Hej Alexander, ingen tvivl om at kundeservicen ikke var i højsædet i denne sag - ingen undskyldning, blot dårlig håndtering fra min side. Glæder mig at produktet faldt i god jord. Mvh Michael

Fantastisk god kvalitet

Har endnu en gang købt t-shirts hos Durable Journey.
Specielt deres Box tee, er super lækker at have på. Jeg har vasket dem flere gange, uden tab af farve og pasform.
Levering skete hurtigt og smidigt.

1 février 2026

Lækker kvalitet og god support

Utroligt glad for at have modtaget deres T-shirts i julegave.
Den ene t-shirt skulle dog byttes og så får man jo glæde af at opleve supporten, som jeg er meget tilfreds med.

Tak for en god oplevelse. Jeg ved hvor mit uldtøj fremadrettet skal købes henne!

11 février 2026

Bedste t-shirt til dato

Jeg har et utal af forskellige merino t-shirts (som jeg er glade for). Durable Journeys er dog dem jeg holder mest af. Kvalitet og pasform helt i top!

6 février 2026