Hverdagen på Mayoka Højskole føles som en lang hjertevarm krammer. Hver dag er jeg stået op til et smil fra en ven, et “godmorgen” fra en medarbejder og lyden af Lake Malawis bølger. Jeg er kom... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mayoka Højskole har uden tvivl været en af de bedste oplevelser i mit liv. Stedet og fællesskabet er helt særligt, og jeg blev hurtigt en del af noget trygt, sjovt og inspirerende. Jeg har fået så ma... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Mayoka Højskole kombinerer alt det bedste fra højskoleånden, det frivillige arbejde i udlandet og backpackerrejsen. På højskolen stiller vi i fællesskab skarpt på bæredygtig udvikling - både i et samfundsmæssigt og individuelt perspektiv. Med fundament i et mangfoldigt fællesskab, FN’s Verdensmål og handlemod vil Mayoka Højskole bidrage til en mere bæredygtig og retfærdig verden. Højskolen er lokaliseret i det nordlige Malawi i Afrika på en frodig klippeskråning ved Malawisøens krystalklare vand. Her er vi en del af det autentiske lokalsamfund i Nkhata Bay.
Coordonnées de contact
Hverdagen på Mayoka Højskole føles som…
Hverdagen på Mayoka Højskole føles som en lang hjertevarm krammer.
Jeg er kommet hjem med nye perspektiver og et kendskab til en verden langt fra min. En verden med den smukkeste befolkning, evig dans, sang og imødekommenhed.
På Mayoka Højskole kommer man et skridt ud over sin egen næsetip, og får en større forståelse for hvordan verden hænger sammen. På godt og ondt, retfærdigt og uretfærdigt. Man lærer om klimaforandringers konsekvenser, samtidig med at man ser det udspille sig for øjnene af en. På Mayoka Højskole brænder et håb og en lyst til at gøre en forskel. En forskel for os selv og for de vigtige venner, vi nu har på den anden side af jorden.
Valget om at tage afsted var tilfældigt og spontant. Og jeg er glad for at jeg havnede lige præcis her. I The Warm Heart Of Africa<3
En helt unik og enestående oplevelse
Mit ophold på Mayoka Højskole er nok en af de vildste oplevelser jeg har haft og en af de bedste beslutninger jeg har taget i mine sabbatår. Rejsen er så unik og speciel, og man oplever virkeligt mange vilde ting, som jeg ikke selv tror jeg ville kunne have gjort på egne ben. Derudover kommer man virkeligt nært på kulturen og lokalsamfundet i Nkhata Bay, som virkeligt betyder meget! Alle er så gæstfrie både i lokalsamfundet, lærene og staff som altid er klar på et slag bao eller en god snak✨
En uforglemmelig oplevelse
Jeg har fået så mange lærerige oplevelser og nye perspektiver, som jeg ikke tror, man finder mange andre steder. Jeg tager meget mere med mig hjem, end jeg nogensinde turde håbe på:)
Mayoka er et fantastisk åndehul
Mayoka er et fantastisk åndehul og meget mere end det!
På Mayoka kan man både være gæst og højskoleelev. Hver sin ting har hver sin charme. Mayoka danner rammerne for det perfekte ophold!
Nu har jeg gået på Mayoka højskole i 3 måneder og jeg er tom for ord. Wow wow wow hvor er her magisk. Staff, faciliteterne, lærerene, åndehullerne er allesammen helt fantastiske. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale dette sted af en herlighed! Pak tasken og afsted med dig;)
Fuldstændig uforglemmelig oplevels
Fuldstændig uforglemmelig oplevelse at gå på Mayoka Højskole. Virkelig god, inspirende og meningsfuld undervisning. Skolen har nogle af de sødeste og mest passionerede lærere jeg længe har mødt.
Sindssygt fantastisk og sødt staff der er ansat på skolen. Virkelig nogle skønne mennesker man sent vil glemme.
Skolen ligger i det skønneste område med det sødeste lokalsamfund. Malawi er et fantastisk sted, med en enorm hjertevarme og glæde for hinanden og livet.
Kan ikke andet end at give en kæmpe anbefaling af Mayoka. At tage på højskole i Malawi har været en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg var selv meget i tvivl, inden jeg tog afsted, men jeg kan sige, at jeg ikke har fortrudt en eneste gang at jeg gjorde.
Så overvejer man mayoka højskole, kan jeg kun anbefale at springe ud i det. Det er virkelig en oplevelse for livet at tage et højskoleophold på Mayoka<3
En varm anbefaling!
Tawonga Ukongwa for tre skønne måneder! Det er et hjertevarmt og et meningsfyldt ophold.
Never forget❤️
Vil ønske alle tog på Mayoka
Den bedste oplevelse man kunne drømme om. En højskole med hjertet på det rette sted i det varme hjerte af Afrika. Du bliver mødt af den sødeste lokalbefolkning, unikke natur og kultur oplevelser, fantastisk og dybdegående undervisning og gode værdier men samtidig også plads til refleksioner om dem. Mens du går derfra med 30 nye bedste venner, utrolig mange gode og hjertevarme oplevelser, et menneskesyn i øjenhøjde og en stor lyst til at ændre verden til det bedre.
Min overbevisning er, at alle burde tage på Mayoka, og at verden ville være en fantastisk oase, hvis alle gjorde det.
De bedste 3 måneder i mit liv
De bedste 3 måneder i mit liv.
Højskolen er fyldt med dejlige faciliteter og er en tryg base at være på.
Stifterne, Maiken og Sune, Lars og Betina, samt lærene er dybt professionelle og er der på pletten for eleverne hvis der er behov for det.
Det er den vildeste oplevelse at være på højskole i Malawi og jeg kan kun anbefale det til alle der overvejer det.
Min tid på Mayoka Højskole har uden…
Min tid på Mayoka Højskole har uden tvivl været de bedste og mest lærerige 3 måneder i mit liv. Det er den perfekte blanding af højskoleånd, kulturmøde, læring, ubeskrivelig natur, fede aktiviteter og intimt fællesskab. Den er så anbefalelsesværdig! Hvis du har en lyst til at lære mere om verdenen og dig selv samtidig med at du befinder dig i trygge rammer og i et trygt fællesskab - Så tag på Mayoka højskole og glæd dig til at gå en fantastisk tid i møde!
Højskole der ændre dit verdenssyn
En skøn højskole med at det en højskole skal indbære. Samtidig møder du en kultur som åbner sig op for dig med smil og varme. Du får viden om verden og det land du befinder dig i, Malawi, i mens du ser det med egen øjne. En hverdag hvor dit fysisk og psykisk heldbred bliver prioriteret, så man føler sig held i egen krop. Fælleskabet er med folk der kommer for det sammen som dig, det gør at man finder sin plads i fællesskabet. Jeg tror alle ville have godt af et ophold her <3
Den varmeste anbefaling fra mig
Den varmeste anbefaling fra mig! Jeg har aldrig troet at jeg kunne få så lærerige og værdifulde 3 måneder. Der er en fantastisk højskolestemning i en base jeg næsten vil beskrive som værende magisk. Malawierne er også de mest imødekommende mennesker, og jeg havde aldrig regnet med at opnå en så stor global solidaritet som jeg har opnået. Hot take: man lærer mere om verden her end 13 år på den danske skolebænk:)
Jeg vil til hver en tid anbefale Mayoka Højskole…
Jeg vil til hver en tid anbefale Mayoka Højskole til alle jeg kender. Det er den perfekte blanding af en backpackerrejse og et højskoleophold med ægte højskoleånd. Mayoka har givet mig et nyt perspektiv på livet og har givet mig nogle oplevelser jeg aldrig glemmer. Det er noget jeg virkelig værdsætter.
Hvis du er i tvivl om du skal tage afsted har jeg kun en ting at sige og det er: Do It! du kommer ikke til at fortryde det:)
Fantastisk højskole!
Jeg havde et fantastisk ophold på Mayoka Højskole! Jeg har fået venner og oplevelser for livet. Kæmpe anbefaling herfra!🫶🏻
Alle burde tage på mayoka højskole
Alle burde tage på mayoka højskole. Du gør sig selv og vores verden en tjeneste hvis du gør.
Du vil møde nogle mennesker der brænder for sit fag og vores alle sammens smukke jord, som vi skal passe på.
Skolens ligger i det mest idylliske område, med en rig kultur og natur
En fantastisk oplevelse
Ekstremt anbefalelsesværdig højskole! Der kombinerer alt hvad jeg ønskede og alt jeg ikke vidste jeg ønskede for mit sabbatår: Højskole, backpacker rejse, et fantastisk trygt fællesskab og meget mere. Hvis du er nysgerrig på Afrika og ikke mindst The Warm Heart of Africa kan jeg ikke sige andet end gør det!🙏
SKØN HØJSKOLE!
Ufatteligt anbefalelsesværdig højskole, som har sat mange ting i perspektiv for mig. Højskolen skaber rammerne for at skabe de bedste venskaber og for det vildeste kulturmøde, som gør indtryk på alle måder. Jeg var selv meget i tvivl, inden jeg tog afsted, men nu kan jeg ikke forestille mig ikke at have været afsted. Man får en kæmpe mængde brugbar ny viden gennem en spændende undervisning, som man kan bruge i sit eget liv, men det er også bare skide meget sjov og ballade og mega hyggeligt. Elskede alt ved det! GØR DET.
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Mayoka højskole skaber rammen for den fedeste tid. Skønne lærere, smuk natur, vilde oplevelser og den sødeste lokalbefolkning. Jeg har haft tre enormt fede måneder på mayoka, og vil anbefale alle, der overvejer det, at tage afsted!!💞
Min beslutning om at tage på Mayoka…
Min beslutning om at tage på Mayoka højskole er en af de bedste jeg har taget for mig selv. Skolen ligger i det skønneste lokalsamfund og i de smukkeste naturomgivelser. Både stifterne og lærerne brænder for stedet og man tager derfra med så mange vigtige oplevelser og så meget nyt indblik. Kan varmt anbefales<3
Hvis du vil gøre noget godt for dig…
Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så tag på Mayoka højskole! At blive mødt af så sødt et lokalsamfund, opleve de vildeste eventyrer og på samme tid have mayoka som hjem, det er det dejligste! Det kunne jeg sagtens gøre igen!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.