Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde lækageproblemer med jordvarmepumpen, fik besøg af Kenneth H.. Fænomenalt arbejde. Der var mange flere problemer end jeg havde indset, og han spottede dem alle hurtigt og fik dem rettet så hu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en fejlsøgning på vores genvex der ikke ville starte. De kunne komme rimelig hurtig, og snakkede også med montøren kort inden han kom, her sikrede jeg mig han også havde nummeret til m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant d'équipements de ventilation

Écrit par l'entreprise

DVKT er en miljøbevist virksomhed som beskæftiger sig med Genvex boligventilation, Varmepumper samt byggeteknisk service

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kompetent og hurtig udbedring

Havde lækageproblemer med jordvarmepumpen, fik besøg af Kenneth H..

Fænomenalt arbejde. Der var mange flere problemer end jeg havde indset, og han spottede dem alle hurtigt og fik dem rettet så hurtigt det var muligt. Den tidligere installatør havde nosset sit arbejde seriøst op på flere punkter, så der var også problemer uden for anlægget...

16 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik udført service på mit NILAN…

Jeg fik udført service på mit NILAN Genvex-anlæg. Før servicen støjede anlægget meget, hvilket jeg gjorde teknikeren opmærksom på. Han åbnede motoren og rensede den, og siden da har anlægget kørt så godt, at jeg næsten ikke kan høre nogen lyd fra det.

Jeg vil gerne sige, at det var en glimrende service.

Jeg har nu indgået en årlig serviceaftale med DVKT.

Susheel Vig

29 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik meget kompetent service på min…

Jeg fik meget kompetent service på min IKM luft-til-luft ventilations- og varmepumpe. Jeg fandt selv ud af, at kompressoren pludselig blev defekt efter at have kørt i 14 år og 50.000 timer, hvilket er forventeligt. Derfor aftalte jeg med firmaet, at de skulle hjemtage en ny kompressor af samme type som den gamle. Da den var kommet blev udskiftningen klaret på 3-4 timer med et enkelt montørbesøg, og jeg er nu meget tilfreds.

15 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en fejlsøgning på vores genvex…

Bestilte en fejlsøgning på vores genvex der ikke ville starte.
De kunne komme rimelig hurtig, og snakkede også med montøren kort inden han kom, her sikrede jeg mig han også havde nummeret til min mand, da vi ikke kunne være hjemme.
ingen af os hørte noget, men om eftermiddag lå en faktura på udskiftning af styrepanel og hoved printkort på lidt over 9.000

dette står vi selvfølgelig uforstående overfor, da pris eller udskift af dele ikke var aftalt.

vi har prøvet at tage den telefonisk, med en lovning om tilbagemelding, dog har vi intet hørt.

4 novembre 2025

Fair og pålidelig

Købt og bestilt udskiftning af genvindingsanlæg. Meget fair tilbudsproces. Der lægges meget vægt på ikke at love noget der ikke kan holdes. Installation blev foretaget af en anden virksomhed, men det var en meget dygtig vvs'er.
God og hurtig til at vende tilbage med et par afklarende spørgsmål efter installation.

6 octobre 2025

Fantastisk service

Har haft besøg af en servicemontør grundet bestilt rensning og justering af Genvex anlæg. Han var utrolig kompetent, venlig, imødekommende og empatisk. Det var en berigende oplevelse. Sjældent man møder en sådan person.

30 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg, hurtig og kyndig hjælp

Rigtig god oplevelse. Hurtig respons og kyndig hjælp – både ved den almindelige service og ved akut behov. Det giver stor tryghed at vide, at der står professionelle klar, når det gælder. (Nilan varmepumpe).

1 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg gik og troede at service var en by…

Jeg gik og troede at service var en by i Rusland, men idag fandt jeg ud af at det stadig findes i vores land. Vores varmesystem var gået ned og vi havde hverken varme eller varmt vand d. 25/11 om morgenen ringede jeg til vores faste servicefirma de kunne komme d. 6/12. Jeg ringede til fabrikanten af vores anlæg og forklarede ham vores problem og at anlægget slog relæet ud og jeg var bange for udedelen når det blev frost. De lyttede og sagde ring til Kenneth, jeg ringede til Kenneth fra DVKT i Køge idag d.27/11 kl.11 han sagde vi ses kl. 14:00 og kl. 15:00 havde vi varme på og alt kørte som det skulle, på den time havde han skilt inddel og yderdel ad og checket og samlet det hele igen. Et varmeelement i yderdelen var kortsluttet, det løste han på stedet. Kæmpe tak til Kenneth.
Kærlig hilsen Søs og Danny, Rødvig

27 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Erfarne installatører og de tager stærkt ansvar for at ting fungerer

Vi fik installeret Genvex ventilation med køling. Havde først kigget på et andet højt-anmeldt firma, men DVKT fremstod meget mere specialiserede og erfarne i netop ventilation.

Det endte først som en lidt kaotisk sag, af diverse hændelige årsager: Der lige var kommet en ny version af produktet, installatøren pludselig blev forælder 1½ måned før ventet og det var midt i sommerferien hvor der var lidt inkonsistens i hvem vi snakkede med.

De greb alle de omstændigheder og sikrede sig at alt spillede 100% så vi kunne være tilfredse og trygge med det.

24 septembre 2024

Rrigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med DVKT. Super service. Hurtigt svar. Kenneth kom endda i sin juleferie og hjalp os med at få varme i huset. Han fulgte sågar op fredag aften og spurgte, om vi havde varme. Han ydede ekstra service på produkterne, gav en god intro til det nye anlæg og sørgede for at sende os nye brugervejledninger. Kan varmt anbefale DVKT!

4 janvier 2024

Installering af Genvex

Vi har lige fået opgraderet et gammelt Genvex-anlæg med hjælp fra DVKT ApS. Vi har hele vejen igennem fået super og kompetent service, så kan kun anbefale DVKT ApS og bruger dem gerne igen

28 novembre 2023

Professionel og saglig rådgivning

Vi har fra dag 1 oplevet en professionel og saglig tilgang til vores projekt.
Der kan forekomme lang respons tid, men har man tålmodigheden, så kan jeg varmt anbefale DVKT. Søde mennesker, gode råd og vejledning og så er vi MEGET glade for vores Genvex system.
Det kan anbefales at man ser sig omkring og ikke vælger den første og bedste, det gjorde vi og er ikke fortrudt.

21 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart fem stjerner!!

Vi fik installeret et varmegenvindingsanlæg i et 70'er hus. Prisen var meget konkurrencedygtig, ligesom forudgående dialog omkring valg af anlæg virkede professionelt. Arbejdet blev udført til tiden og håndværkerne var super imødekomne. Vi helt klart anbefale virksomheden til andre.

13 mars 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og faglig service

Super produkt - hurtig og smertefri installation👍

Vi har fået sat ventilationsanlæg op i hele huset - fik god vejledning og stor indflydelse på proces og løsning.

13 mars 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus