Kjøpte tlf for ca 1 år siden. Skjermen gikk i svart etter 1 år (to uker siden) og tlf er ubrukelig. Har flere ganger kontaktet dem på begge oppgitte emailer, og også via nettskjemaet. Heller ikke noen... Voir plus

Vi hadde en bra kundeopplevelse. Dwmedia hadde best pris med god margin og vi fikk pakken akkurat fram til jul. Var litt engstelig for akkurat det, men det tikket inn meldinger på Posten sin app etter... Voir plus

L'entreprise a répondu

Uvanlig billig. De fleste produktene deres er priset under andre nettbutikker. Ble litt engstelig når jeg så alle de dårlige anmeldelsene, men jeg kan nå si at nettsiden ikke er scam, da jeg fikk min... Voir plus

L'entreprise a répondu

Desidert billigst. Litt lang leveringstid, men når man ser prisnivået så skjønner man at de kanskje ikke er overbefolket. Klarte selv å rote til feil epostadresse, så kan være derfor det tok litt tid.... Voir plus

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin d'informatique
  3. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Vi selger elektronikk som mobiltelefoner , nettbrett mm Vi er et nytt netthandel selskap som holder til i Vestby det kan avtales henting , ta kontakt med kundeservice på telefon , henting er mulig i oslo og vestby

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,9

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig kundebehandling

Dårlig kundebehandling, får ikke sporingsnummer, svarer ikke på mail. Skulle ønske jeg leste her før jeg bestilte. Er usikker på om jeg noensinne mottar telefonen jeg har betalt for. Prisjakt skal varsles. DW Media bør ikke nevnes hos prisjakt!
Oppdatering 21.08.23
Fortsatt ikke noe mail med sporingsnummer på pakken som ble betalt 10.08.23 og "sendt" til meg 11.08.23 ifg DW Media.
Har etterspurt sporingsnummer pr mail 2 ganger. Og ikke noe svar..
Jeg har vært i kontakt med posten og de har ikke noe pakke på vei til meg. Hva gjør man med dette? Kontakter forbrukertilsynet?
Oppdatering 31.08.23
Fortsatt ikke fått noe vare. Kun løgn og bedrag fra DW Media. Har bedt om heving av kjøpet og få pengene tilbake,men ikke svar på det heller. Bank og forbrukertilsyn er varslet nå!!

10 août 2023

Réponse de Dwmedia

da anbefaler jeg at du faktisk ser over din epost , både fra oss og fra posten , du har for lengst fått svar både på sporingsnummer og eposten din om utsendelse

Bestilte telefon fra DWmedia forrige…

Bestilte telefon fra DWmedia forrige uke. Fikk ordrebekreftelse og betalte for varen. Veldig vanskelig å kommunisere med de på mail. De sa de skulle sende pakken på mandag, men har ikke mottatt sporingsnummer el. Når de en sjelden gang svarer på mail, så svarer de på halvparten av spørsmålene og veldig vagt. Ut i fra andre erfaringer fra andre kunder, så ser ikke dette så lovende ut.
Jeg har kontaktet politiet og er klar til å anmelde hvis saken ikke blir løst.
Anmoder Klaus Sindel å rydde opp så fort som mulig.
———————
Oppdatering 16. august:
Har nå mottatt varsel om pakke med sporingsnummer. Men ingen pakke har blitt levert til posten enda.
Avventer og ser hvordan dette går.
———————
Oppdatering 17. august:
Pakke er på vei. Avventer til jeg har fått pakken før jeg gir videre anmeldelse.
Har fått bedre kontakt med DWmedia. Synes fortsatt ikke det er lett å kommunisere med de, men ser ut til at det bedrer seg. Meldingene er mer utfyllende og de har svart raskere.
Fortsett i den retning! 👍🏻
————————
Oppdatering 22. august:
Har mottatt produktet jeg bestilte fra DWmedia! Det er bra!
Jeg gir til slutt 3 stjerner. Dette på grunn av at det er vanskelig å kommunisere med selskapet. Oppfatter dette som litt useriøst, men til syvende og sist mottok jeg produktet og er fornøyd med det.
Håper dere/(du?) i DWmedia forbedrer kommunikasjon til kunder.

15 août 2023

hei
Du bør faktisk se hva du har fått av meldinger fra oss, det er lite tvil om hva informasjonen i den er , og pakke er allerede som tidligere sagt til deg levert posten. videre er det slik at vi har 3 virkedager fra du bestiller til de sendes ut , i din ordre er overhodet ikke forsinket på noen som helst måte og svar på dine henvendelser er sendt deg

Bestilte en mobil den 3 august.Det stod…

Bestilte en mobil den 3 august.Det stod at den var på"lager" .Betalte og fikk så en automatisert ordre bekr,. Etter dette har det vært helt stille fra DW media.Har etterlyst pr mail og kontakt funksjonen.skal ikke ta 14 dager. dette er for dårlig. useriøst spør du meg.

3 août 2023

Useriøs aktør

Bestilte en telefon fra selskapet. Innehaver av DWMedia, Klaus Sindel (muligens falsk navn) svarer kronisk ikke på epost, og har ikke oppgitt noe telefonnummer man kan kontakte. Klaus oppretter en forsendelse hos posten men leverer ikke pakken. Selskapets domene er kjøpt av Norid, hvor det er benyttet et telefonnummer som ikke er i bruk. Har kontaktet Brønnøysund reg., foretakets revisor, samt selskapet som står bak websiden. Neste steg er banken, forbrukerrådet og politiet. Anmoder selskapet å rydde opp!

11 août 2023

Hei
Det er ingen inaktive sendingsnummere hos oss , om pakkene blir pakket fredag kveld så er det slik at de blir levert mandag ettermiddag
det er ingen henting av varer fra lager fredag kveld
Vi besvarer alle henvendelser til oss fortløpende
det som vi har sagt flere ganger under her , vi sender alt som er betalt ut innen de tidsfrister som står på våre sider.
ta gjerne kontakt med oss i dag på nettsiden vår så skalvi hjelpe deg videre med dette.

Har mottatt pakken fra deg som ikke er…

Har mottatt pakken fra deg som ikke er fulstendig i henhold til bestillingen.
Det fulgte ikke med en forklaring på hvorfor det manglet en ting i bestillingen som var 2 telefoner og en klokke, klokken var ikke med i pakken, har betalt for alt.
Har sendt mail men ingen svar så langt.

På det tidspunktet jeg skrev dette var det ikke noe beskjed om pakke nr.2 den kom 1 1/2 time etter den meldingen her.
Det må da være enklere å kommunisere en til en på mail ikke her.

10 août 2023

Ser du på dine kundedata så har du fått sporing på 2 pakker , ikke en

Svar til Dwmedia

Klaus du sier at telefonen er sendt ut,og sporings nummerer sendt til meg,du anbefaler å legge in telefon nr mitt i bestillingen så går det raskere, telefon nr ble lagt til i bestillingen har ikje fått noe sporings nr,,melding om sporings nr fikk jeg på fredag på Mail sier du, tull å tøys , har sjekka både Mail å søppelposten, send meg sporingsnummer på Mail da, du har både telefon nr å Mail adressen det ligger i bestillingen min, prøv å vær litt seriøs mot voksne folk

8 août 2023

Réponse de Dwmedia

Hvorfor ligger den da ferdig på ditt lokale postkontor og venter på at du henter den opp hvis vi ikke har sendt deg mener jeg ?
Som vi sa til deg , Du har ikke registret ditt telefon nummer på din ordre ei heller på din kundekonto , når du velger det så gjør det at du heller ikke får meldinger fra posten om pakke på vei. , mail om utsending ble sendt deg fra både oss og posten ved avsendelse , jeg har igjen sendt deg epost fra meg med sporingsnummeret, her er teksten fra posten sin side
Sendingen er ankommet Extra Kopervik.
10. august kl. 10.21 - 4291 KOPERVIK

Litt forsinkelse og surr, men ordnet seg

Litt for lang leveringstid..

Etter noen mail og litt masing tok de og fant feilen bak forsinkelsen, som var hos en leverandør, og ryddet opp i det.

Prisene er bra, så det er greit med litt lenger leveringstid, men det bør komme tydligere frem når man handler at totaltiden på leveransen fra betaling til postkasse kan bli opptil 10 virkedager.

8 août 2023

Réponse de Dwmedia

du har sendt en mld i går og den ble besvart i dag , du har og fått tilsendt ditt sendingsnummer i egen mail tidligere i dag
ta en titt på din konto hos oss så ser du selv når svaret ditt ble gitt.

DWMEDIA V/ KLAUS SINDEL

Bestilte og betalte dessverre en smarttelefon hos Dwmedia v/Klaus Sindel. De løg og fortalte de hadde levert telefonen til posten, noe posten bekreftet at de ikke hadde mottatt pakke fra Dwmedia v/Klaus Svindel kun melding om pakke. De svarer konsekvent ikke på epost har ikke noe telefon nr. Og svarer lite og dorleg på meldingstenesten deres. Svarer ikke etter kl.14 Og ikke i helg. Etter 14 dager kom pakken i posten. Har prøvd å få de til å sende meg kjøpskvittering noe de ikke klarer.Har snart gått en måned. Trist at man får opp dette firmaet når man søker på mobiltelefoner på både Klarna og hos Prisjakt for dette er bare tull.
Kunne ikke gi lavere score enn en stjerne og den fortjener de ikke.
Styr unna!!! 8.August kl11.

Dwmedia v/Klaus Svindel klarer visst hurtig og på kveldstid å besvare anmeldelsen min her på trustpilot. Der han kommer med flere løgner. Eg ba Dwmedia betale meg tilbake det eg hadde betalt for telefonen da eg 13 dager etter kjøpet fortsatt ikke hadde fått noen telefon. Og ingen forklaring på hvorfor det tok så lang tid. Bare løgner om når de hadde levert telefonen til posten. Da endelig telefonen kom hadde eg allerede kjøpt ny telefon hos en seriøs aktør. Dwmedia fortalte at eg kunne returnere telefonen å få pengene tilbake. Det kan eg lese på andre sine (og mine) erfaringer her at ville vært et dumt valg. Dwmedia skriv her på trustpilot at eg har fått kvittering flere ganger, dette er ren løgn. Venter fortsatt på kvittering. ☹️
Styr langt unna....
8.August kl.22.

Oppdatert tilsvar:
Flink å svare meg her på trustpilot kl.03. På natten🙂, men å sende meg en kvittering før kl.14 en Fredag klarte du ikke for da tar "Nettbutikken" helg. Du klarte det heller ikke iløpet av Mandagen etter slik du skrev til meg. Og fortsatt har eg ikke fått kvittering.
Som dere ser her er kunden i fokus. Les og anmeldelsen av dwmedia på kvinneguiden.
9aug.kl.07.
Styr langt langt unna.

15 juillet 2023

Oppdatert tilsvar
Dette er faktisk ikke rett Øyvind Vågnes
Det er ingen som noen gang ikke har fått sine refusjoner fra oss og det langt unna tiden man kan benytte. At varen kan sendes i retur og refusjon utføres er noe man er lovpålagt å gjøre innen for angreretten på 14 dager. Det er heller ikke slik at du har returnert noen vare og dermed kommer det heller ingen refusjon.
Du har fått kvitteringen din 2 ganger , 1 på mail og en i brevs form sendt fra oss mandag etter dine 4 henvendelser i helgen.
Det er korrekt at telefonen var 3 dager forsinket ut fra oss , alt annet er ikke slik saken er. Du kan fortsatt sende telefonen i retur , vi vil refundere denne samme dag den ankommer oss

Hei
Kansje du bør ta å fortelle hele saken her. Du avbestilte denne telefonen etter at den var sendt ut , og på tross av at du fikk melding fra oss om at vi kom til å sørge for at pakken kom i retur til oss henter du da den ut , det er greit men når du ber om kvittering i helgen så vil ikke noen ta tak i dette før tidligst mandag og da i den rekkefølgen den ligger i , at man velger å skrive 3 mail i løpet av kort tid påvirker ikke at de tidligere meldingen ligger i sin plass i køen, vi er stengt i helgen som de aller fleste vet. I tillegg er kvitteringen sendt deg allerede 2 ganger, en i post og en på mail.
At vi velger å ikke ha kundeservice på telefon er rett og slett kapasitetshensyn og det er heller ikke nødvendig da man kan nå oss på 3 andre måter og de blir besvart i den rekkefølgen de kommer inn til oss.

Svarer aldri på e-post

Svarer aldri på e-post. Dårlig kundebehandling.

11 juillet 2023

Hei
Vi har besvart alle dine henvendelser til oss løpende, Det er mulig at de ligger i din søppelmail , hvis du fortsatt lurer på noe , ta kontakt via kontaktskjema på hjemmesiden vår så skal vi bistå deg videre om du har spørsmål.

Sender feil produkt

Sender feil produkt, svarer ikke på epost eller melding innpå siden. tok også veldig lang tid før de sendte "feil" produkt, bare dårlig across the board. kjøp heller fra andre nettbutikker.

25 juin 2023

Réponse de Dwmedia

Hei , Hvis du mener du har mottatt feil produkt ta kontakt med oss via vår hjemmeside så skal vi gjerne hjelpe deg videre med saken .