Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Passe på denne hjemmeside!!! Jeg har oprettet en annonce ang. omplacering af min hund. Da min hund fik en ny familie slettet jeg selvfølge min annonce. Dagen efter så jeg på flere Facebook grupper et... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde opsagt medlemskab pr mail, hvilket jeg oprindeligt skulle have gjort via hjemmesiden- jeg blev derfor trukket 299 igen, men fik den bedste service, hurtigt svar og styr på det beløb de havde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Svindel virksomhed! Jeg betaler pludselig 299 kroner om måneden for et abonnement, jeg ikke har oprettet. Det hæves automatisk på min konto - har for nogle måneder siden købt mig ind for at se på en... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service d'adoption d'animaux de compagnie

Écrit par l'entreprise

Dyreportal.dk - Køb og salg af dyr. Find din nye bedste ven! 🐶 Det 100% gratis for sælger at benytte portalen. Dyreportalen.dk - Dyreportal.dk - Kæledyrsportal

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg aner ik hvordan jeg er blevet indmeldt

Jeg aner ik hvordan jeg er blevet medlem a dyrportalen , jeg kontaktede en dame i januar og fik en hund for Tyrkiet i feb, og opdager i mit regnskab der blir trukket 299 kr pr 4 uger , jeg har skrevet med Camilla hverdag og hun vil ha mit kort nr hvilket jeg finder usædvanligt , for normalt er det reg og konto man bruger , er der nogen der kan hjælpe mig inden jeg går til politiet , hvilket jeg helst ik vil da jeg er dyreaktivist , og det ska jo ik gå ud over dyrene

28 août 2024

Hej Kim,

Jeg kan se, at vores kundeservice har gjort alt for at finde din konto, men uden held. Derfor beder vi om de første 5 og de sidste 4 cifre af dit kort, så vi kan søge dig op i vores system og finde frem til din konto.

Vi kan desværre ikke refundere penge uden at være sikre på, at du faktisk har handlet hos os og det kan vi først når vi har fundet din konto, som fortsat ikke er lykkes.

Mvh. Dyreportal.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

God service ,da jeg havde glemt at…

God service ,da jeg havde glemt at melde fra i tide og de trak 299 kr.og skrev så med Camilla derfra og vi fandt en løsning som jeg synes er en mega god service 👌 vil få mine 299 kr.ind på min konto igen 👌inden for 1 til 3 hverdage.
Så en glad kunde 😊
Og et stort tak til Camilla for god service ❤️

5 août 2024

Skuffende Forretningspraksis og…

Skuffende Forretningspraksis og Afskrækkelsestaktikker

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Dyreportalen. Efter at have afmeldt mit abonnement via mail den 10. Juli blev jeg stadig trukket for beløbet. Kundeservice hævdede, at en indsigelse ikke ville virke, hvilket er yderst uprofessionelt. De presser også kunder til at skrive positive anmeldelser for at få deres penge tilbage. Internettet er fyldt med advarsler om deres tvivlsomme praksis. Jeg vil ikke anbefale Dyreportalen til nogen.

28 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra dette sted

Hold jer langt væk fra dette sted.
Det er ren svindel.
Utroligt det ikke bliver stoppet.

15 juillet 2024

Hej Flemming,

Vi beklager, hvis der har været nogen misforståelser vedrørende vores hjemmeside. Vi kan forsikre dig om, at vi ikke er en svindel side. Faktisk er vi Danmarks største portal for køb og salg af kæledyr.

// Dyreportalen

Meget dårlig service

Meget dårlig service. De vil ikke give mig de 299,- tilbage som de har snydt mig for, før jeg sletter mine dårlige anmeldelser så på denne side. Hold jer væk fra dem, de snyder jer for jeres penge.

8 juillet 2024

Hurtig feedback

Jeg havde misforstået en hel del mht denne fordelspakke. Tænker det vil være givtigt med en lille omformulering.

Jeg kontaktede support og fik flere gange forklaret, hvordan det hele skal forståes🙂

Tak for hurtig feedback ved hver eneste henvendelse.

16 mai 2024

Hej Dorte,

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores beklagelse over din oplevelse. 🥰

Jeg har bemærket, at du har været bruger i 3 dage til 9 kr. Selvom vi gør vores bedste for at sikre, at sælgerne svarer på beskeder hurtigst muligt, er det desværre uden for vores kontrol, hvem der svarer, og hvornår de gør det. Det involverer levende mennesker med mange følelser, og nogle har brug for mere tid end andre til at gennemgå beskederne, mens andre måske venter til weekenden for at svare. ❤️

Som vi tidligere har informeret dig via kundeservice, når du afmelder dig, er du afmeldt. Men du kan naturligvis stadig få adgang til din konto uden at det koster noget. Derfor kan du stadig logge ind efter 3 dage. 😃😄 Jeg tænker derfor der er tale om en misforståelse af hvordan vores hjemmeside fungerer.

Hvis du ønsker at slette din konto, behøver du blot informere vores kundeservice, så vil vi slette din konto, og du vil ikke længere kunne logge ind. ☀️

Rigtig god dag
Dyreportal.dk

Det er det rene svindel

Det er det rene svindel. Dyreportal har i dag trukket 299,-kr fra min konto, uden jeg har godkendt nogen for for konto.
Jeg betalte 9 kr. for at kunne søge i 3 dage i henhold til aftalen.
men de trækker 299,-kr. uden nogen aftale eller godkendelse fra mig.
Det rene svindelforetagende !!!!!
Yderligere er det ikke muligt at kontakte dem telefonisk eller på mail, hvilket yderligere bekræfter dette svindelfirma !!!

16 avril 2024

Hej Henning,

Jeg er meget i tvivl hvordan vores skønne portal kan være det rene svindel 🥰🙏🏻
Du kan ikke handle på vores portal uden at acceptere vores betingelser som indebære man fornyere efter sin prøveperiode medmindre man afmelder sig selv 🥳

Der er ellers et hav af muligheder for at komme i kontakt med os, via mailen som du finder i betingelserne, via vores livechat eller den bedste måde at sende en supportsag via ens konto 🌸 💚 Så mulighederne er mange 🥰

Vi ser frem til at høre fra dig 🧡
- Dyreportal.dk🐶

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på med at være på dyreportalen

Pas på med at være på dyreportalen, jeg opdagede pludselig de 8 gange havde trukket 299kr på mit kort... de påstår jeg havde tegnet abonnement hos dem hvilket jeg aldrig har, og når jeg loggede ind på min profil stod der også jeg ikke havde nogen aktiv fordelspakke men betale for det har jeg gjort....

23 mars 2024

Hej Daniel,

Kan ikke finde dig i vores system ☀️

De fleste som tilmelder sig læser vores betingelser inden som står meget tydelig 🥰
Vi trækker ikke bare pludselig, hvis man bliver trukket er det fordi man har tilmeldt sig vores vores fordelspakke, som man bruger sit private mitid til. 🙏🏻

Du kan altid sende os en supportsag eller mail 🧡

- Mvh. Dyreportalen

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nu 1 mdr siden jeg fik min…

Det er nu 1 mdr siden jeg fik min skønne hund igennem dyreportalen . Ingen problemer med at melde sig ud alt gik lige efter bogen. Bedste anbefalinger fra mig.

19 février 2024

Hej Kirsti,

Tusind tak for din anmeldelse 😍❤️

Stort tillykke med dit nye familiemedlem 🐶

Ha' en fantastisk dag 🧡

Dyreportal 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til dyreportal og deres fantastiske…

Tak til dyreportal og deres fantastiske service. Vi har længe været på udkig efter et nyt familiemedlem til vores lille familie. Om 14 dage flytter Charlie ind som er en sød lille bomuldshund. Vi vil helt klart anbefale jer til vores venner og bekendte

17 février 2024

Hej Birgit 😍😍

Sikke en dejlig anmeldelse 💚

Stort tillykke med jeres nye familiemedlem 😍

Ha' en dejlig dag ☀️

Dyreportal.dk 🐶

Fantastisk service

Fantastisk service! Takket være Camilla fra jeres kundeservice fandt jeg en kennel, der har præcis den race, jeg søger.

15 février 2024

Hej Pernille, ☀️

Tusind tak for din anmeldelse 😍❤️
Det sætter vi stor pris på ❤️

Dyreportal.dk 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Måtte i julen sige farvel til min højt…

Måtte i julen sige farvel til min højt elskede Franske bulldog, som har fulgt mig i tykt og tyndt. Har savnede en ven lige siden og fandt i sidste uge en lille ny ven som snart flytter ind.

14 février 2024

Hej Bente ❤️

Tusind tak for din anmeldelse 💚💚💚💚💚
Vi er galde for du har fundet en ny firebenet ven🐶❤️

Ha' en dejlig dag 💛
Dyreportal.dk ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Er overvældet over denne hjemmeside

Er overvældet over denne hjemmeside. Jeg længe søgt en kat, men følt det har været ugennemskueligt hvor man sku søge henne. I har gjort det nemt og overskueligt at være i kontakt med sælger. Det virker super trykt for alle parter.

12 février 2024

Hej Kenth,

Tusind tak for din anmeldelse 😍❤️

Det sætter vi virkelig pris på💚💚💚💚

Ha' en dejlig dag🌸
Dyreportal.dk 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Dyreportal.dk gør en kæmpe forskel…

Dyreportal.dk gør en kæmpe forskel indenfor dyrevelfærd som virkelig skulle belønnes med en medalje. Jeg forstår ikke i bliver omtalt noget mere i medierne. Nu har jeg for anden gang solgt et kuld gennem jer uden problemer. Jeg kender flere kenneler som også har haft succes herinde. Kæmpe anbefaling.

8 février 2024

Hej Grethe,

Noté 5 sur 5 étoiles

Et skønt sted at læse og finde katte…

Et skønt sted at læse og finde katte til salg. Man føler sig tryg og kan se, at de har gjort sig umage med deres hjemmeside.

7 février 2024

Hej Steffan,

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde længe været på udkig efter en…

Vi havde længe været på udkig efter en legekammerat til vores lille cavapoo Lone på 4 år. På dyreportalen fandt vi Bella på 4 år som søgte en ny familie. Det var vigtig for os at Lone fik en jævnaldrende at hygge sig med. Det lykkedes bare super her.

11 février 2024

Hej Susanne,

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig kundeservice som besvarer…

Meget venlig kundeservice som besvarer hurtigt og bred viden indenfor hunderacer. Det skal belønnes med en god anmeldelse.

5 février 2024

Hej Carmen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😍💚

Det sætter vi stor pris på! ☀️

Tak for det ❤️
Dyreportal.dk 💛

Et pålideligt websted

Et pålideligt websted. Det er det sted, jeg foretrækker at købe eller sælge hunde. Prisen er måske en smule høj, men ellers er alt andet i top.

1 février 2024

Hej Tenna,

Bondefangeri!!!!

Der står intet om at det pludselig koster penge bare at oprette en profil nogen steder - jeg blev så lige idag bon’et 299,- for hvad? nul og niks - har ikke oprettet en eneste annonce! Det koster åbentbart osse bare at ha’ en profil - derudover figurerer der intet nummer kontaktnummer på siden hvilket i den grad er uprofessionelt. Øv for et foretagende

8 février 2024

Hej Sophus,

Vores priser står overalt 🥰
Det koster 9kr for 3 dagens prøveperiode hvor man kan skrive ubegrænset til alle sælger som man vil 🙏🏻 Hvis ikke man synes det er noget for en kan man altid afmelde. Afmelder man ikke får man hele 4 ugers fordelspakke med ubegrænset brug og mange andre fede fordele som hjælper en i ens søgning om et kæledyr for 299,- 🐶🌸

Du kan skrive over support, mail eller en af de andre mange muligheder 😍 Som du kan se herinde yder vi altid Danmarks bedste kundeservice, jeg synes derfor du skal oprette en supportsag 😘

Ha' en dejlig dag, vi gælder os til at høre fra dig☀️

- Dyreportalen🐴

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange tak til Dyreportalen for at have…

Mange tak til Dyreportalen for at have hjulpet med at finde et nyt, kærligt hjem til Nils, hvor han vil blive taget godt hånd om. Nu kan vi flytte udlandet med ro i sindet.

4 février 2024

Hej Troles,

Vi er galde for du har fundet et nyt og trygt hjem til din hund 🥰🐶

Ha' en dejlig dag☀️
Dyreportal.dk 🙏🏻

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus