Gentofte Dyreklinik Avis 49

4,5

God faglig dyreklinik, hvor man trygt kan aflevere sit kæledyr og stole på, at det er i de bedste hænder. Også fordi dialog er et nøgleord, og der bruges mange ressourcer på at formidle, rådgive og sv... Voir plus

Stor TAK til Natascha og Camilla + resten af teamet på Gentofte Dyreklinik for at tage så godt imod os, da vi akut havde brug for hjælp til vores firbenede familiemedlem. En enestående hjertevarm kom... Voir plus

Vi har igennem mange år efterhånden brugt Gentofte Dyreklinik til vores katte og hunde. Senest med en lidt kompliceret omgang, hvor Natascha og Camilla med omhyggelighed og stor faglighed stiller den... Voir plus

Jeg har været kunde hos Gentofte Dyreklinik i mange år og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi bliver altid mødt af et sødt og professionelt personale, og behandlingen er både kompetent og omso... Voir plus

1. Vétérinaire
  2. Clinique vétérinaire
  3. Urgences vétérinaires

Hos Gentofte Dyreklinik møder du et dedikeret og fagligt stærkt team, der hver dag arbejder for at give dit kæledyr den bedst mulige behandling – med både hjerte og høj professionalisme. Vi er en moderne smådyrsklinik i Hellerup med mange års erfaring inden for både medicinske og kirurgiske behandlinger af hunde og katte. Klinikken modtager desuden henvisninger fra andre dyrlæger inden for blandt andet medicinske sygdomme, tandbehandlinger, kirurgi, ultralydsscanning og kikkertundersøgelser. Vores tilgang bygger på tre grundprincipper:
Faglighed, omsorg og gennemsigtighed. Vi prioriterer grundig diagnostik, ærlig rådgivning og klare behandlingsplaner, så du som ejer føler dig tryg og velinformeret gennem hele forløbet. Samtidig ved vi, at det ofte er en følelsesmæssig situation at stå med et sygt dyr – derfor tager vi os tid. Vi investerer løbende i videreuddannelse, avanceret udstyr og moderne behandlingsmetoder, fordi vi mener, at dit dyr fortjener det bedste. Hos os er relationen vigtig. Mange af vores klienter har fulgt os i årevis, og vi sætter stor pris på den tillid, de viser os. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

4,5

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois