Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse med flyttefirmaet. De kom til tiden, var flinke og arbejdede hurtigt. Alt blev flyttet uden problemer, og de passede godt på mine ting. Hele flytningen gik meget nemmere end jeg ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet en aftale hurtigt og nemt. Said og Bilal gjorde et virkelig godt stykke arbejde og var super professionelle og knoklede fra start til slut og med respekt for at passe på tingene.

Noté 5 sur 5 étoiles

We used EasyFlyt for our move from Hillerød to Roskilde. We had a great experience with them from start to finish. They had very transparent pricing and communication before moving day while we made a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan 100% anbefale easy-flyt.. Super service. Havde brug for akut flyt dagen efter og det var ikke noget problem.. Fik de bedste flyttemænd Noah & Mads “the dream team” virkelig dygtige, søde og super... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Déménageur
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Service de déménagement de pianos

Écrit par l'entreprise

Vi er glade for at kunne tilbyde vores flytteydelser til dig og ser frem til at hjælpe dig med din kommende flytning. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et tilbud. Vi er altid klar til at hjælpe!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fin flytning

Fin flytning, kom som aftalt med kort varsel, leverede flyttekasse til udlån og hurtig og nem kommunikation.

4 avril 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for de fantastisk ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Det er vigtigt for os, at alt går glat, og det er dejligt at vide, at vores flyttemænd var flinke og hjælpsomme.

Flytning fra Østerbro til Frederiksberg

To gode mænd hjalp med flytningen fra Østerbro til Frederiksberg.
Der var god energi, og man kunne mærke drengene ud over flytningen lagde meget i at servicen og ordentligheden skulle være i top.
Derudover er det altid et plus at de kom med den billigste pris og et tilbud der var overskueligt at gennemlæse.
Klar anbefaling herfra!!

27 février 2025

Hej Frederik,

Noté 5 sur 5 étoiles

super hurtig tilbage melding og…

super hurtig tilbage melding og tiltrods for en skadet mand kom de på en søndag og klarede flytningen af mit løbebånd

23 février 2025

Kære Wendts Auto,

Noté 5 sur 5 étoiles

Great moving company the two guys were…

Great moving company the two guys were friendly and worked quickly, efficiently and carefully. Always answered the phone immediately and also provided moving boxes to use for the move

3 février 2025

Kære Sean,

Verdensklasse service og humør

Verdensklasse service og humør. Behandler tingene skide godt og er forsigtig. Brug dem…

23 janvier 2025

Hej Dennis,

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er ikke en finger at sætte på…

Der er ikke en finger at sætte på firmaet. Alt gik som aftalt og efter planen. Alle vores ting er blevet flyttet og placeret, hvor vi bad om det. Tak for det

12 décembre 2024

Kære Nofal,

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tålmodig og forstående firma

Meget tålmodig og forstående firma. To super søde flyttemænd som ankom med smil og stor arbejdslyst. Alle ting blev flyttet og alt var som det skulle være - servicen er helt i top. Tøv ikke med at benytte easy flyt til jeres næste flytning.

2 septembre 2024

Kære Shinka,

Super god oplevelse

Super god oplevelse! De kom indenfor få minutter, for at bære en sofa op til 3. Sal. De var meget forsigtige og rigtig flinke. Jeg kan varmt anbefale deres flytte ydelser!

6 août 2024

Hej Dana,

Flytning

God flytning

11 juillet 2024

Réponse de Easy Flyt

Det er vi glade for at høre Lars, vi gør vores bedste for at gøre det “Meget Nemmer” for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde og hjælpsomme flyttemænd.

Søde og hjælpsomme flyttemænd. 5 stjerner er slet ikke nok. Skal jeg flytte igen, så bliver det samme firma - og helst de to drenge, der hjalp mig.

5 juillet 2024

Hej Jens,

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse booker gerne igen

2 søde gutter. Var meget effektive og lyttede til min ønsker. Super oplevelse. Booker gerne igen. Kæmpe thumps up 💪🏻💪🏻

3 juillet 2024

Hej Rikke,

Perfekt

Perfekt. Søde flyttemænd til tiden.

1 juillet 2024

Hej Trine,

Utroligt godt arbejde

Utroligt godt arbejde, de slid i det uden at pive i varmen, kan klart anbefales herfra😃

26 juin 2024

Hej Susan

Det glæder os at du er tilfreds med vores service, vi gør alt hvad vi kan for at det skal blive en nemmere flytning for dig.

Flexible, Accommodating & Trustworthy

They helped us around New Years to move heavy furniture from the basement up to the first floor of our house. They were very flexible and accommodating and helped us in a very short notice, for a fair price. I would totally recommend them!

29 décembre 2023

Hello Yar Mc

Thank you to much for the nice words about us 🤝🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

30/5 knoklede Victor og Co med min…

30/5 knoklede Victor og Co med min flytning. Søde friske ‘drenge’ der bare fik dagen til at lykkes. Tak for jer

30 mai 2024

Réponse de Easy Flyt

Jeg er glad for at vi gjorde et godt stykke arbejde.Vi går meget op i kvaliteten af den service vo giver til vores kunder.

Bedste flytningsservice i Danmark

Havde givet dem mange flere stjerner, hvis man kunne. De er altid pålidelig, venlige og simpelthen bare de bedste flyttemænd til den bedste pris i Danmark. Kan ikke anbefale at benytte deres service nok! Har benyttet dem flere gange og benytter nok ikke andre, så længe jeg kan. ☺️

30 mars 2024

Réponse de Easy Flyt

Tusind tak Suna, for de søde ord betyder så meget for os 🤝🏻

Flytning med høj kvalitet

Effektiv flytning som blev gennemført af fleksible og dygtige medarbejdere.

8 avril 2024

Réponse de Easy Flyt

Vi er glade for at høre at du var tilfreds med vores service, vi gør alt for at det skal være “Meget Nemmer”

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin behandling fra start til slut

Fin behandling fra start til slut. Meget effektive og påpasselige. Meget fin pris. Kan varmt anbefales.
Mette, Fredensborg

20 février 2024

Réponse de Easy Flyt

Tak for de søde og venlige ord Mette, en fornøjelse at hjælpe dig igennem din flytning.

Nemt og ukompliceret

Nemt og ukompliceret. Lige når det passede mig bedst. Rare og kompetente flyttemænd.
Bestemt anbefales værdige.

24 janvier 2024

God service og god pris

God kontakt, god pris og rigtig god service 👍

29 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus